את יכולה לנסות את הלינק הבא של תוכנה לעריכת סרטים
http://www.blazemp.com/movie_editor_software.htm
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......
414לפרוץ? זה לא חוקי
לופין 2012-01-13 13:56:14

בכל אופן שאלתי חבר והוא הפנה אותי ללינק הבא שיש שם דיי הרבה תוכונות חינמיות, הוא ואני לא ניסינו אף אחת מהן, הוא רק שמע שיש דבר כזה. אז צריך לנסות את התוכנות. זה באנגלית מן הסתם אבל לא ברמה גבוהה. בהצלחה 

סליחה אבל הלינק הוסר, כנראה אסור היה לי לפרסם אותו
415תודה רבה לכולם! וכן אבי, יש לי סרטון שאני רוצה לחלוק איתכם...

כל יום הוא יום האהבה. peace V
Well, I'm nothing but trouble, babe
Not since the day that I was born
417גוף מהמם ואני בטוח שגם פנים יפהיפיות :) עדיין לא היה לי את העונג..אבל התמונות רק עושות חשק להכיר אותך
418בקרוב מאוד חמודים שלי!
עם לקוח מקסים וקבוע שלא נמצא בפורום.
תוכלו לראות אותי מקבלת זרע חמים על הפנים בדיוק כמו שאני אוהבת...

כל יום הוא יום האהבה. peace V
420טוב , אז ככה... אני אתחיל בכמה מילות שבח ותודה לפורום הזה ולשתי נשים עובדות כאן
שהביאו לנו את הפרח המקסים הזה שעונה לשם ליה , מצד שני , מקומה לא בעיסוק הזה
אך מיד תבינו לאחר הדיווח ...
ולכל הסקפטים שיחשבו שאני יחצ"ן של ליה תשמרו את זה לעצמכם....
ועכשיו לדיווח:
לאחר חודש ארוך שאני עוקב אחר הפוסט המעניין של ליה אשר פה ושם חבויים בו דיווחים ,
החלטתי לקבוע עם הילדה "המופרעת" של הפורום ולבחון הכצעקתה ...
קבענו פגישה ליום שישי ה-13 בערב אצל ליה בביתה הנעים בגבעתיים,
בצהרי יום שישי מקבל מסרון מהילדונת אם אוכל להביא יין כמובן שנעניתי בחיוב ,
לקראת השעה המיועדת חייגתי לליה שבפעמיים הראשונות הועברתי למענה קולי והתחלתי כבר לחשוב שהנה עוד
נערה מהתחום הופכת לאינסטלטורית ומבריזה, שמתי פעמיי לכיוון גבעתיים וכמעט שהחלטתי לוותר ולחזור
ואז צלצל הטלפון באוטו ומהעבר השני קולה הנעים של ליה שמבשר לי להגיע והכל בסדר.
הגעתי לדירתה של ליה והיתי בטוח שתהיה בעיית חניה אך להפתעתי ישנו חניה ענק ממש במרחק הליכה .
אם לומר את האמת גם ליה אמרה שהפגישה שלנו התחילה הפוך ומיד תבינו...
ליה פותחת את הדלת בביבי דול אדום סקסי וגרביונים שחורים להשלמת הלוק הסקסי , והמשפט הראשון שהיא מוציאה
מהפה שלה זה : "וואי אתה לא יודע איזה חרמנית אני ! " , אני חשבתי לתומי שזה משפט שהיא בדרך כלל אומרת....
פתחנו את היין ועברנו לחדר המבצעים הפרטי שלה , ניסינו לפתח שיחה כלשהי אך המסכנה ממש הייתה חרמנית והרגשתי שהיא עוד שנייה אונסת אותי , מאיזושהיא סיבה כל הזמן התנצלה על זה .... (למה?) , הסבירה לי שמהבוקר לא קיבלה , והבריזו לה שני לקוחות בגלל הגשם (תודה רבה לכם !!) ואז רק נפל לי הטלכרט שהבחורה ממש חרמנית והגיע הזמן לפנק אותה !!
התחלתי במלאכתי העקרבית ואני יכול להעיד שהלשון שלי עבדה שעות נוספות כדי לספק את הרעב העצום של הנערה הזו ....באיזשהוא שלב מצווה עלי הגברת לשכב על הגב והתחילה לזיין אותי !! למזלי אין לליה איבר מין זכרי אחרת הייתי מרגיש אותו עד הכבד מרוב החרמנות שלה , סיימנו סיבוב ראשון שכבנו במיטה והיא אומרת לי אני עדיין לא רגועה ....
פה כבר לקחתי את המושכות לידיים , והתחלנו סיבוב שני של סקס מטורף שכלל עבודת לשון מרובה , שרירי אגן , ירכיים ורגליים ,
שבסופו של הסיבוב כאילו שמענו את הגונג שמבשר , זהו ! הילדה נרגעה ..... לאחר שנרגעה מהחרמנות התפנינו לשיחה שנכנסה לתוך הלילה והתגלו ביננו דברים שאשמור אותם לעצמי ,
לסיכומו של עיניין ,
בילינו ביחד שלוש שעות קסומות בלי לשים לב , זכיתי להכיר אדם מקסים שנקלעה מכורח הנסיבות לעיסוק הזה ,
ומאחורי החזות משדרת הסקס החייתית הזו מסתתרת לה נפש עדינה ויפה שצריך לשמור עליה.
אז ליה , קודם כל היית מדהימה מכל הבחינות ואני חושב שהזכרתי יותר מפעם אחת שאני כאן (את יודעת למה אני מתכוון) .
ולכל חברי הפורום היקרים , תשמרו על פינת החמד הזו בג'ונגל הזה....
ואני שונא לחלק ציונים אך אני יודע שאתם מתים על זה :
מראה - 10
יחס - 10 +++++++
דיסקרטיות - 10
מציצה - 10
GFE - 10 ++++++++++++++
אני יעצור פה כי אתם יודעים בטח מה הציון הבא ....
אז עד פגישתנו הבאה (בקרוב) , ליה יש לך את המספר שלי ! תשתמשי בו!