היי שחר קראתי עלייך ונהניתי מכל מילה ומילה בדיווחים... התלהבתי מאוד ורציתי לנסות אותך אני מעוניין להיות חבר באורגיה המיוחלת אשר פינטזתי על כמוהה הרבה זמן אם יש לי מקום בקבוצה המתגבשת, אהיה בין הראשונים להגיע... תודה רבה
ביקרתי אצל שחר,אחרי נסיונות רבים להתקשר וכמעט לאחר שויתרתי, יום אחד היא ענתה. שחר מקבלת במעונה הפרטי, דירה בצפון ת"א. פתחה לי את הדלת, לבושה שמלה קצרצרה אדומה ממשי, חושפת שדיים חצופים בגודל בינוני, ותחת גדול ורחב.חיוך מקסים שישר שובה אותי.בניגוד למקובל, אני לא מודיע מראש מה אני אוהב ומה לא. אני מעדיף לזרום ולתת לה לגלות לבד. אבל בכל אופן אני לא בקטע של BDSM .שחר בוחנת אותי, שואלת, מנסה להבין מה אני רוצה. אני לא נותן לה תשובה. מבקש שהיא תגלה לבד. היא מקבלת את הגזרה מחוסר ברירה.חברים, שחר יודעת לבצע גם סקס עדין ומתחשב, GFE במלוא מובן המילה.חתלתולת מין, סקסית מזמינה, משגעת. נותנת לך לעשות כל שתרצה בה. היא כאן לענג אותך.
הייתי היום אצל שחר והרגשתי צורך לשתף אתכם במה שעבר עליי.. התקשרתי כדי לקבוע קצת באיחור אבל היא הסכימה לאחר זמן מה הגעתי לאזור שיחה ויאללה נכנסתי. שחר פתחה לי את הדלת לא אתאר אותה כי כבר תיארו מצוין לפני אבל אין ספק שהיא מדהימה.. הציעה לשתות הסכמתי סיגריה ולמקלחת.. אני בחור ביישן אז לקח לי קצת זמן להיפתח אבל עם קצת עזרה משחר התחלנו להתנשק ומפה עברו עליי כארבעים דקות שאני זוכר בעירפול( שחר לא נתנה להרבה חמצן להיכנס לי לראיות). תראו שחר היא אחת ויחידה אין כמוה היא באמת אוהבת מה שהיא עושה ואני אוהב אותה. אולי יקח קצת זמן כי אני לא יכול להרשות לעצמי אבל אין ספק שאני אחזור(על ארבע עם הזנב בין הרגלים)..
ד"א מצטער על שגיאות הכתיב הדיסלקציה הורגת אותי..
אז הגיע הזמן לדווח... לאחר הרבה מאוד ביקורים אצל שחר ובכלל בתחום אני לא מהיום .. אבל שחר זה משהו אחר... ממכרת הדרך שהיא מסתכלת עלייך עם העיינים שלכאורה משדרות עדינות .. הישבן הגדול והמוצק המציצה המושקעת ..פשוט חוויה אשת שיחה שבשניות הופכת לזיון פרוע ההליכה האצילית שהתחת הגדול זז מצד לצד שבזמן דוגי תענוג לדפוק עליו כאפות כיף לזיין את שחר לראות אותה מקבלת זין ונהנת מכול רגע ללקק לך את הכוס מאחור ( כמו כלבים) והתחת שלה עם חוטיני רק המראה שווה הכול יודעת למצוץ כמו אלופה ויודעת לקבל זין כמו גדולה ... בעלת סיבולת כאב חזק פשוט פינוק שכול אחד חייב לנסות... השבוע אני הולך על אורגיה עם שחר צריך להביא תגבורת עם כזה דבר צריך 2 גברים אחד לא מספיק בשבילה ...