רק אגיד לך את דעתי: לא הייתי רוצה לקרוא דיווח שבועי של לקוח על נערה כלשהי. זה לא מוסיף בעיניי דבר, אחרי מספר דיווחים זה הופך למשעמם ומאוס. לרבים מאיתנו היו/יש/יהיו נערות שאנו פוגשים על בסיס קבוע, אין בזה כל רע, אבל חוץ מהלבלר אף אחד לא מדווח על כל מפגש ומפגש.
היכן עובר הגבול בין מרתק ומאוס? אינני יודע להגיד לך. לפני שהפכו לזוג דיווח הארלי 5-6 פעמים על מפגשיו עם טלי, על פני תקופה של מספר חודשים. הדיווחים היו מרתקים ושונים זה מזה בתכלית. אחרים כתבו פחות טוב ממנו. תמצא בעצמך את הגבולות, אבל היזהר לבל תימאס.
לשרון:
התמונות האחרונות היו סקסיות מאד. את מיטיבה להצטלם, כל הכבוד.
[/QUOTE]
כמו תמיד - דברי טעם ושיקול דעת של הולך בטל.
אבל הערה אחת: שתיפת מוח "דמוקרטי" משפיעה גם אל אנשים הכי שקולים והגונים. מי אמר שפררו יכתוב דיוח מכל פגישה?
אבל האם אין לכל אדם זכות (ורימינג צודק לחלוטין שמשווה את פררו לא עם Lavelle המוזר אלה עם הפרפר המכובד) להגיב כמה הוא רוצה בפוסט של בחורה יקרה? להגיב סתם.
היחס שלי לבחורות קבועות שונה מיחסם של פרפר ופררו: כואב לי שמזיינים אותן. אז לא דיוחתי על אף פגישה מכמעט 100 פגישות אנאליות עם לינה, אבל הגבתי אל כל דיוח שפוגע בה (אבל לא שמשבחים אותה)
לא דיווחתי יל יוליה יפיפיה מסיבות שלה.
ואף פעם לא מצטרף לשבחים על אחיות. אבל אם מוצא לנכון להסביר משהו - כותב.
שיקולים לפררו שונים משלי, אבל אין בהם כלום מיחצנות, כמו שלא היה כלום מיחצנות אצל פרפר.
אז בים של ביקורת לעוסה מפגישות מלפני שנים - יופיע כל מיני התלהבויות של פררו.
זה רק יאזן את התמונה.