כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 17 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

162
שלום חברים, נרשמתי לפה לפני עידנים ולא הייתי פעיל. בעקבות נסיבות אישיות+חופשת פורים של כשבוע מהעבודה - חזרתי לאתר לאחר כמה שנים לחפש בחורה. אז זה הדיווח שלי. תמיד התעניינתי בסאדו, אז התקשרתי לשחר. שעה וחצי אחרי זה אני עומד מול בניין בתל-אביב. הדלת נפתחת ומאחוריה בחורה מתולתלת שחומה, עם חזה טבעי די גדול שמציץ מהשמלה. התישבנו, פתפטנו, התקלחתי והגענו לחדר. חייב לציין שכבר פה ראיתי שהבחורה means buisness. כל האביזרים הנחוצים מסודרים במגירות נפרדות. וכך גם הקונדומים. פרט שולי, אבל ההרגשה טובה.

מזמוזי הכירות: נשיקה, ליטוף, חיבוק, בדיקת תחת (ויש מה לבדוק), שולח יד לכוס ומגלה לשמחתי שאין יותר מידי שכבות להוריד. התחלנו משחק - הורדתי אותה על הברכיים, קולר על הצוואר, חבל לקולר, וסיבוב בחדר. בעצם שחר התחילה לזוז לפני שאמרתי לה, אז היא חטפה כאפה. שחר המשיכה לזוז ובכך לרמוז לי שהיא צריכה כאפה חזקה יותר. אין בעיה. מגיעים ליד המיטה. אני בהתלבטות מתוקה של "אז מה נעשה איתך עכשיו..." עד שאני אחשוב קשרתי את שחר למיטה עם החבל מהקולר בגרון. דחפתי את הביצים לתוך הפה שלה, תוך שאני אומר לה שמקווה שהיא יודעת מה לעשות איתם. "כן אדוני". שחר לא אהבה כל כך להיות על הברכיים, לא תמיד זכרה להגיד "אדוני", ובכלל חייכה יותר מידי. אז היא חטפה עוד כמה בפנים בחזה ובתחת. לבסוף הוחלט שהגיע הזמן למנה העיקרית. שחר כופפה על המיטה כאשר התחת והחזה נחשפו אבל השמלה הושארה עדיין.

התחלתי לחפור קצת במגירות. הוצאתי טפסים, שוטים, ופלאג לתחת. הם עוד ילוו אותנו בהמשך. התחלתי עם השוטים עד שמצאתי את הכואב מביניהם. שחר נאנחה אבל לא חזק מספיק. ירדתי לירכיים, והתחלתי לשמוע אותה. בהנחייתי שחר ביקשה ממש יפה שאני אחזור להרביץ לה בתחת. אבל היא לא ניחשה נכון את התשובה לשאלה האחרונה ששאלתי, אז הירכיים נשארו בתפריט. בין לבין אני מגוון עם אצבע בתחת, ויריקות לפנים שלה כדי שלא תשתעמם לי. נכנסנו לקצב והוספנו את הטפסים לפטמות. חשבתי ששמתי אחד לא ישר אז העמדתי אותה. המשכנו עם נשיקות עמוקות, שבהן הצמדתי עם הגוף שלי את הטפסים על הפטמות שלה. שחר חייבת לעשות טלפון מחוץ למשחק. מתחילה לצאת מהחדר, וכמעת מועדת כי היא עדיין קשורה למיטה דרך הקולר והחבל בגרון. הורדתי את החבל מהמיטה ועקבתי אחריה.

לראות את שחר מדברת שיחת חולין בטלפון עם קולר וחבל, שמלה מופשלת וטפסים על הפטמות.... כשהשיחה הסתיימה שחר אמרה שאנחנו קצת לחוצים בזמן. אמרתי לשחר שמפעט לחץ הזמן אני אאלץ "לזיין לי את הצורה אדוני", משלימה אותי שחר עם חיוך ממזרי. הורדתי את השמלה לגמרי. נשיקות וכאפות מתחזקות ובכוס. עברנו למיטה, כאן כבר זה יותר עדין. אנחנו מתחברים, היא יורדת לי ולוקחת עמוק, מלקקת את הביצים, אני מטפל בפטמות, מעונן לה ומכניס אצבעות... אבל עוד לא סיימנו לשחק. אני מכניס לה את הפלאג לתחת. לאט אבל בטוח. ממשיך עם השוט, ואז שאלתי אותה איך היא תרגיש עם טפסים בכוס. "ננסה", אחר כך היא תגיד לי שזה הפעם הראשונה שלה עם טפסים בכוס.

אז ניסינו: טפסים בכוס, פלאג בתחת ואני מנסה לפגוע עם השוט בחלק שביניהם. כמובן שאני פוגע בד"כ בטפסים בכוס, ושחר נאנקת מכאב והנאה. לאחר כמה דקות אני בודק אותה למטה, היא רטובה לגמרי. ככה מזהים מזוכיסטית. מאונן לה, מכניס אצבעות מגרה את הכוס - ומכה עם השוט וחוזר חלילה. משחק עם הפלאג במקביל, ורואה את שחר מסובבת את התחת ונאנקת, היא כבר לא ידעה לאן לסובב אותו. סיימנו במציצה נחמדה ונשיקה. אם רק היה יותר זמן...

לסיכום: אחרי מספר שנים שלא הייתי אצל נערה עובדת, ובמיוחד לא אחת שמתעסקת בסאדו - זה הייתה הפתעה נעימה. נהניתי מאוד. היא שווה את הכסף ואשכרה אוהבת את מה שהיא עושה. בתוך שעה ומשהו שכחתי מהעולם החיצון, מכל הבעיות ונכנסתי לממלכה הפרטית שלי, עם הנערה הפרטית שלי. וזה בעצם כל המטרה. תודה לשחר וכמובן שהיא מומלצת בחום.

165
[QUOTE=alonilock]טוב חייבים להקפיץ את שחר לראש הרשימה אז נטלתי את התפקיד.

[/QUOTE]

מסתבר שהרבה פעמים הייתי אמורה להיות בראש הרשימה אבל איכשהו יוצא (בגלל תקלה במערכת הפורום לפי מה שהוסבר לי) שכל מה שכותבים עליי עולה לאויר באיחור מטורף וגם אז רק אם אני מפנה זאת לתשומת לב מנהל הפורום.

אז אם מישהו כותב משהו ורואה שזה לא עולה שיודיע לי על כך.

[QUOTE=alonilock]
בקרתי את שחר פעמיים, איזו אישה סקסית ומדליקה היה לי תענוג צרוף וגם טעים
מקווה לפגוש אותך שוב למפגש משולש ומענג את אני וה we vibe שלך
[/QUOTE]

אני לא יודעת מי זה אבל אם היה לך כיף אני בטוחה שגם לי Tongue במיוחד אם צרפתי את ה we vibe שלי (מתה עליו:)

לנין ו chochodulu תודה על המחמאות Tongue איזה כיף ליייי לקבל הכל במרוכז חחחח - לפחות יוצא משהו טוב מלקבל את כל ההודעות מאוחר !!

ACE אני שולחת לך מלאא נשיקות.. אתה מדהים!!

וכבר מחכה לביקור הבא שלך כי באמת היה מושלם!! חיוך גדול

השפחה שחר2012-05-15 19:52:39
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

167
שחר יקרה, הסיבה לכך שאת לא מוקפצת בזמן, היא לא תקלה..
אלא זה בגלל שהרבה משתמשים חדשים מדווחים עליך ועד שהאדמין מאשר אותם, לפעמים לוקח ימים.
את צריכה להתחבר יותר עם הותיקים ‎;-)‎‏ ‎;-)‎
ככה תוקפצי בזמן.
‏(למשל, כמה מהתותחים של הפורום, קבוע נימצאים בשירשור של שרון ולכן היא תמיד למעלה..
וגם ליה עושה לעצמה שירות טוב בכך שפעמיים ביום היא כותבת איזה הודעה ומקפיצה את עצמה למעלה..)
אבל הנה.. הקפצתי אותך ‎:-)‎אוריאל2012-03-22 00:48:36

168
[QUOTE=אוריאל]שחר יקרה, הסיבה לכך שאת לא מוקפצת בזמן, היא לא תקלה..
אלא זה בגלל שהרבה משתמשים חדשים מדווחים עליך ועד שהאדמין מאשר אותם, לפעמים לוקח ימים.
את צריכה להתחבר יותר עם הותיקים ‎;-)‎‏ ‎;-)‎
ככה תוקפצי בזמן.
‏(למשל, כמה מהתותחים של הפורום, קבוע נימצאים בשירשור של שרון ולכן היא תמיד למעלה..
וגם ליה עושה לעצמה שירות טוב בכך שפעמיים ביום היא כותבת איזה הודעה ומקפיצה את עצמה למעלה..)
אבל הנה.. הקפצתי אותך ‎:-)‎[/QUOTE]

העניין הוא לא כמה אני מוקפצת ואני ממש לא רוצה להקפיץ את עצמי בכדי לבלוט אני חושבת שיש מספיק מי שיעשה את זה וללא ההתערבות שלי. העניין הוא שאיכשהו הם לא מקבלים תשומת לב כלל וזאת רק משום שהם חדשים ובלתי נראים מבחינת האדמין.

לנין למשל, כתב ב 7 לחודש ופורסם רק ב 20 לחודש (שזה שבועיים וזה המון) וגם זה רק אחרי שהתקשרתי והפנתי זאת לתשומת ליבו של האדמין. מי יודע אם הפרסום הזה ועוד כמה כמותו, בכלל היו עולים לאויר אם לא הייתי אומרת שום דבר... לדעתי זה מוגזם וממש מבאס אבל אין לי הרבה מה לעשות בנידון.. :(

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”