כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 31 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

302
בר אכן מתוקה אמיתית, אשת שיחה עם ראש פתוח ואינטיליגנציה.
המתוקה מתכוננת מראש לפגישה וחוץ מהכנה עצמית גם מתאימה את האווירה לפני הפגישה.
מעל לכל היא יודעת לגעת במקומות הנכונים והיא קוראת את התגובות שלך מיד ומתאימה את עצמה להן.
היא מנשקת מעולה מהרגע הראשון ומשרה אוירה חביבה ונעימה.
אהבתי ואחזור (גם בשביל להמשיך ולדבר על מוסיקה קלאסיתקריצה)

305
[QUOTE=שמנמונת]
בראשון הקרוב זה קורה...קריצה
שלישיה עסיסית ולוהטת.חיוך גדול
(רק מי שכבר נפגש איתי בעבר)
איילה, בת 21 1.66 שמנמונת,מתוקה, עסיסית ושופעת.
שלישיה מטריפה עם דו מיניות אמיתיות.מוחא כפייה
תיאום איתי בהודעות פרטיות

[/QUOTE]
מי השתיים הנוספות ?

Shaguar2012-04-12 18:19:04
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

309

אז ככה... התלבטתי מספר ימים האם לדווח או לא , בסוף החלטתי שכן, ולכן אני ברגשות מעורבים....
ביום רביעי האחרון, לאחר מבצע תיאום לא קטן סוף סוף נפגשתי עם בר....
הפגישה שלנו החלה במבצע הסתננות אליה הביתה קריצה, מאחר שיש לה שכנה שנכנה אותה לעת עתה "הלוחשת לחתולים"....
הגעתי אל בר בבוקר בסביבות 10:25 , היא קיבלה אותי בבייבי דול אדום שלא השאיר הרבה מקום לדמיון ...
ישבנו אצל בסלון , דירה נקייה מאד ודי דיסקרטית, ממש פינת חמד בגבעתיים, דיברנו על הרבה דברים ואז שלחה אותי למקלחת,
ועברנו למיטה, האמת שהרבה לא קרה בחדר ולכן התלבטתי האם לדווח או לא , התחלנו במסע נשיקות וליקוקים הדדים, מציצה מדהימה של בר וגמירה ראשונה ... לאחר מכן ישבנו ופטפטנו עוד איזה רבע שעה במיטה ובר סחבה אותי לסלון כי הייתה צריכה סיגריה , לאחר שסימה שתי סיגריות החלה לחרמן אותי שוב , ואני כמו ילד טוב נענה לה... ואז כמו שהחבר מלמטה מזדקף לו, בר זורקת לי משפט "נשמור משהו גם לפגישה הבאה ...." אם לומר את האמת די יצאתי מאוכזב ....
אני אחזור ואומר , שלרגע אחד לא יבינו אותי לא נכון, לא "תקתקו" אותי לרגע אפילו , והייתי אצל בר המדהימה מעל שעה,
וכשהתמרחנו בסלון עם הזמן הייתי בטוח שגם לה יש זמן ....
לסיכום, ברי המדהימה, נהניתי איתך גם מהשיחה וגם מהמיני אקט , אך די יצאתי חרמן ולא מסופק....בכי
בפעם הבאה שאני מקווה שתהיה בקרוב , נדאג לניהול זמן שונה....קריצה
את אישה נהדרת, אשת שיחה , סקסית בטירוף, ולכל מי שקורא את הדיווח הזה, מומלץ בחום להגיע אליה ....
והכי חשוב להיות אדיבים ולכבד את האישה הזו...כי היא באמת לוקחת את חווית האירוח למקומות אחרים...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”