[QUOTE=ליה מורנו]
חברי פורום אהובים וצופיו הנכבדים, אני לא מקבלת דתיים ואוכלוסיות מיעוטים.
אני לא גזענית, אני לא שונאת דתיים, אני לא דתייה, מעולם לא הייתי, וכל שאר השאלות באמת לא רלוונטיות.
[/QUOTE]
יש פה סתירה לוגית
לשפוט מישהו על פי אמונותיו הדתית זו הגדרה לגזענות
זה כמו שאני אגיד "אני לא מאמין באלוהים. אבל אני מבהיר - אני לא אתאיסט"
זו לא בושה להיות גזענית (עובדה, את מפרסמת בריש גלי שאת לא מקבלת דתיים ומיעוטים [מילה יפה לערבים, נכון ?]), אבל לפחות אל תשקרי את עצמך שאת לא כזאת
[/QUOTE]
אפשר לא לאמין באלוהים ועדיין לא להיות אתאיסט. אתאיסט אמיתי יתיימר להוכיח את חוסר קיומו של אלוהים - דבר שקשה לעשות כמו להוכיח את קיומו הודאי.
לגבי ליה - השירות שהיא מציעה אינו בנקאות , דואר, או אפילו הסעדה. גם בתשלום יש מימד אינטימי מסויים בקיום יחסי מין , וזכותה של אישה על גופה גובר על כל זכות של מאן דהו לטעון לקיפוח כי אינו יכול לשכב עמה מכל סיבה שהיא. הדבר שונה מדוגמה בולטת לגזענות שנתקלתי לאחרונה : משהו שהציע להעביר מיעוטים שהם אזרחי ישראל לכל דבר לרשות מדינה אחרת בטוענה כי אינם מועילים כלכלית למדינה. אתם מבינים, לדרכו יש אזרחים ישראלים היכולים להפך על הנקלה לנתינים שניתן להעביר כלאחר יד רק מפני שלשיטתו של אותו הדיוט כנראה שאזרחים צריכים לשרת מדינה ולא להפך. לו לפחות היה מציע משאל עם בקרב אותם מיעוטים לגבי רצונם , ניחא , אבל כנראה הוא חושב ככנציג עם סגולה זכונתו לקבוע גורלות אנושיים על דעת עצמו וחבר רעיו.