[QUOTE=היורד בגדול]
טוב לקחתם את זה צעד אחד רחוק מיידי
ואני אסביר
אנחנו הגברים שאנחנו רואים מישהי ובא לנו( וכן אני אתבטא בגסות) לזיין לה את הצורה, ואותה בחורה לצורך העניין לייה מבריזהלא נותנתלא מתיחססת לא בא לה
לנו הגברים, יש מין מנגנון אגו מפגר שכזה( כנראה זה עוד מאנשי המערות שאם מישהי לא רצתה אותנו אז משכנו אותה בשערות כמו ערבי שקשור מאוחרי גיפ של מג"ב) שאם היא לא נענית לנו, אז אנחנו מתחילים לקלל לגדף לכלכך וכו וכו
כי ככה אנחנו הגברים, אין מה לעשות זה לא ישתנה .
לגבי הנשים,סבבה יש חלקן שעושותאת זה במודע ואו לא במודע אבל זה לא משנה זה לא שאני מצדדיק את לייה שהיא הבריזה או עשתה משהו מסוים שלא לרוחו של אותו אדם, או לצורך העניין כוול אחת שעושה זו אבל שכחתם דבר אחד ל-א ב-א ל--ה ו
ונכון יש לנו את כול הלגטימציה לקלל ולגדף והכול אבל בנינו לבין עצמנו
כאילו חברה עם הייתי מתחיל לכתוב בפורום על כול זונה וזונה שעשתה לי את זה והציצה מהחלון ולא בא לה אז הייתי י עוזב את העבודה שלי ויושב כול היום מול המחשב ומתחיל לכתוב אזהרות, כאילו גברים תריגעו אז לייה לא רצתה לזין חלק ממכם סו פאקינג וואט.
ושוב אני לא מצדיק את לייה אבל מצד שני גם אתם ( וגם אנילצורך העניין) לא טלית שכולה תכלת אז וואלה תנשמו ותחשבו
אגב גילוי נאות הייתי בערב אחד אצל לייה לא באתי בשביל זיון באתי בקטע לשבת איתה בכיף ודיברנו ולמרות שנורא התאפקתילא לעשות כלום ולהדגים לה את ביצועי בירידה( תאמינו לי היה לי קשה להתאפק) התרשמתי מבחורה כן קטנה בגיל ילדה, סקרנית אך יחד עם זאת נבונה ביותר
ושוב זה שעשתה את מהשעשתה כגון הברזות וכו. זה לא אומר עליה כלום כאדם , כולם עושות את ה אז מהההה
[/QUOTE]
אתה טועה ומטעה !
בלי קשר לליה .....כל אחת שקובעת ומבריזה היא משדרת משהו לא אמין
תאר לך שאתה גר בנהריה וקבעת עם משהי מתל-אביב וכשאתה מגיע היא מבריזה ,
איך תרגיש ? תגיד ל-א ב-א ל--ה ו ותחזור הביתה בכיף ?
הפורום קיים בשביל מקרים כאלה גם .
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...