כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 23 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

227
[QUOTE=כלבן]צריכה מיטה שמרותכת לרצפה נשמה ... [/QUOTE]

מסתבר שלגמרי נכון :)

לא משנה כמה המיטה חדשה וכבדה איכשהו עם כל מה שקורה פה גם היא לא ממש נשארת במקום מבולבל

סורי מאמי שלא יצא לך לעשות את הסיפתח...

נשיקות...

התגעגעתי...
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

228
[QUOTE=amer]צחוקחיוך גדולהגיע הזמן דיווח חיוך גדול

בקיצור..........................

בחורה מדהימההההההההההה Embarrassed ישבן מרהייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייב צחוק שירות מקסייייייייייייייייייייייייים קריצה

קיבלה אותי בשמלה שחורה ובחיוך...ישר שמתי לב לישבן המדהים שלה והתחלתי לשלוח ידיים צחוק צחוק

ישבנו זה ליד זה על הספה והתחלתנו בסדרת ליטופים ומזמוזים...התישבה עליי עם הגב אליי ומעכה לי את הזיין ואני תפסתי לה את השדיים היפיםEmbarrassed....אחרי זה תפסתי את הישבן המרהיב וגיליתי שהיא לא לובשת תחתוניםחיוך גדולצחוק

אחרי המשחק המקדים מקלחת קצרה ואז עברנו למנה העיקרית....צחוק

אני לא זוכר הרבה ממה שהיה אזצחוק שחר עינגה אותי בצורה מדהימה Tongue

רכבה עליי , דהרה מעליי , ישבנה קפץ על הזיןצחוק אוי איזה מראה היה !!!! חיוך גדול

היה מראה מרהיב לראות את ישבנה מקפץ על הזייןEmbarrassed ובאותו הזמן לראות את הזיין נכנס ויוצא לכוס המדהים של שחר צחוק

הייתי גם קצת מעליה לזיון דוגי מעלףחיוך גדולחיוך גדול

ומצצתי לה את שדייה ואת פטמותה ,השארתי את שדיה בתוך הפה לכמה דקות קריצה ניסיתי להכיס את כל השד לתוך הפה שלי אבל לא הצלחתיEmbarrassed

אבל.................................................

הדבר הכי יפה שהיה לי ....היה לראות את שחר צועקת וצורחת ומתפתלת מתענוג כאשר הכנסתי לה את שתי אצבעותיי...ועינגתי את הכוס שלה Embarrassed הבחורה פשוט התענגה עד שהתעייפה וביקשה להפסיקחיוך גדולצחוקצחוק....הפסקתי וביקשתי ממנה לתפוס לי את הזיין עמ הידיים,אני אוהב לגמור בשיטה הזאתצחוק היא שיחקה ושפשפה את הזיין עד הגמירה מהמיוחלת חיוך גדול

ןהופ..........................................הפתעהצחוק..........................................................................................

השפרצה לא קונבנציונאלית צחוק כמות אדירה של זרע צחוק שחר היתה קצת המומה חיוך גדול והתפלאה מהכמות האדירה...צחוק

בקיצור...היה מדהים...

הייתי לשעתיים ובפעם הבאה אני מתכנן 4 שעות של תענוג חלומי עם המקסימה שחר......

חמודה תתכונני היטב...אני בא בימים הקרובים...מתגעגע לחיוך שלך לישבנך המדהים ולשירות המקסיםחיוך

[/QUOTE]

מתוק שלי...

היית מדהים בעצמך וגם אני ממש נהניתי

תודה על כל המחמאות

ומחכה כבר לפעם הבאה...

Heart

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

230
בוקר טוב לכולם...

שמחה לבשר שכן כבר יש מיטה חדשה ומזרון חדש שרק מחכים שיפרקו אותם שוב קריצה

לגבי האביזרים החדשים לכל מי ששאל - אקבל אותם רק לקראת סוף החודש