כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 204 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2034
שלום לכולם,
אני לא מדווח לעיתים קרובות אבל בתקופה האחרונה הגעתי מספר פעמים לשרון אז מין הראוי לדווח.

כפי שציינתי הגעתי כבר כמה פעמים לשרון ומפעם לפעם אני בוחר ממה שיש לה להציע ב"תפריט" - משחקי תפקידים, מציצה תאילנדית וכו'.

אני מאוד אוהב את המראה של שרון - פשוט כוסית שכיף לזיין.

מבחינת הכימיה שנכתבה עליה רבות, בהתחלה באמת שרון לא דיברהיותר מידי ואחרי כמה מפגשים היא פשוט לא סותמת את הפה עד שהוא נסתם מכורח הנסיבות.

כשאני בא לשרון אני מחפש פשוט לזיין בחורה כוסית שאגב, התפריט שלה מכסה כל מה שאני מחפש ועוד לא קרה שביקשתי משהו שנענה בשלילה, בטח לא משהו שמופיע ב"תפריט" שהיא מציעה.

40-60 דקות (תלוי בתקציב שלי) של כיף שכולל מציצה חשופה עם גמירה בפה וזיון בשלל תנוחות.

יש לציין שלפעמים לא קל לגמור פעמיים ב40 דקות ושרון תמיד אבל תמיד עושה כל מאמץ כדי שאני אגמור פעמיים (בפעם האחרונה אני ויתרתי אבל היא לא וגם זה הגיע.

כידוע אין GFE וזה לא מה שאני מחפש כשאני מגיע אליה היות וזה מעולם לא הובטח.

בשורה התחתונה:

1. דירה נקיה - לא באתי לקנות אבל יותר נעים להיכנס לדירה נקיה ומסודרת מאשר לתיקתוקיה שלא עברה ניקוי מיום הקמתה.

2. בחורה יפה שאם הייתם רואים דומה לה ברחוב לא הייתם מתנגדים לבצע החלפת שמנים.

3. השקעה מלאה בסקס, כולל מגוון אפשרויות - רק צריך לבחור.

4. מחיר סביר בהתאם למחירון היום בשוק הפרטיות - לא אצל כולן יש אפשרות של 40 דקות ב400 וכשבאים פשוט לזיין ולהתפרק נטו גם לא ממש צריך יותר מזה כך שמדובר פה על חיסכון של 200 שקלים. או אם תרצו - בוא פעמיים, קבל פעם שלישית חינם.

לסיכום, אני חזרתי ואמשיך לחזור ולהנות ביחד עם שרון.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2037
יש לי הצעה לייעול להנלה נא לשקול.
אפשר לעשות שני פוסטים נפרדים, האחד ביקורות דיווחים וסיפורים על שרון משהו בסגנון " שרון מתל אביב"
והשני ביקורות ארסיות, לגלוגים, התנצחויות וכאלה. משהו בסגנון " שרון והשקרים" או " שרון השקרים והמכניקה"
אני משוכנע ששני הפוסטים יהיו ממש בראשי קריצה
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2040

אתמול ביקרתי את שרון , שקיבלה אותי בשמלה קצרה וסקסית, צמודה ומדליקה (למתעניינים - מקסטרו).

הנושא הראשון היה מסעדה סקסית. השבוע פורסמה כתבה ב- onlife.co.il בשם "אפשר לקבל ציצים עם הבירה" . ברוח הכתבה הלקוח מקבל את התפריט מהמלצרית תוך כדי לאפ-דנס, והוא אף שולח ידיים ללטף את המלצרית. כשהיא מזכירה שבמסעדה מגישים נקניקיות, הלקוח חסר המעצורים שולף את הנקניקיה הזקורה שלו ומבקש ממנה לבדוק אותה בדיקה מעמיקה בפיה.
הלקוח (שעכשיו כבר התקלח והתפשט) החליט לאכול גלידה. במסעדה הזו ניתן לבקש את הגלידה כשהיא מוגשת על המלצרית, וזו הזדמנות טובה לליקוקים ולמציצה. הגלידה מונחת על הציצי ומחליקה על הפיטמה, ואז הלקוח מלקק אותה (גלידת וניל). בשלב הבא הגלידה מוגשת בגלריה האחורית, והלקוח מבצע ירידה מושקעת (גלידת שוקולד).

החלק השני הוא הומאז' לביקור של אחש"ג באכסניית הזיונים בברלין, ביקור שעורר בי קינאה והערכה יחדיו. לצורך כך הבאתי מחשב נייד בו הוטענו מראש שלושה סרטי פורנו בכיכובן (בנפרד) של שחקנית בלונדית, ברונטית וכושית. המעבר מחדר לחדר התבטא בהחלפת הסרט והתנוחה שלנו.
בחדרים שונים ישנם "קיביצרים" (יועצים מן הצד). באחד החדרים צופה בנו הר לייפציג, שמשום מה לא מרוצה מהביצועים וטוען "דאס איזט איינאס שווינאריי" (זוהי חזירות, בגרמנית קלוקלת). לעומת זאת, בחדר אחר תטען פראו קירכה "איין שיינע שוונץ" (זין יפה).

הביקור החודשי שלי אצל שרון החמודה הסתיים בקפה ובזלילת הגלידה שנותרה, הפעם בכפית.

תודה לך שרון, תשמרי על עצמך חייכנית, גמישה ורעננה כפי שאת.

לומברוזו2012-07-05 11:24:50

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”