כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 10 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

91
טוב חברים הגיע הזמן להפסיק עם הקשקושים ולהתחיל במעשים !
במילים אחרות הגיע הזמן להבדיל בין הילדים למבוגרים ...צחוק
נתוני הפתיחה של הגברת ,"על הנייר" , נשמעה לי בול הטייפ קאסט ! אחרי שבוע התאקלמות בפורום והתארגנות - הגיע המועד לעבור מהוירטואלי למעשי...
למרות שקבענו ותאמנו יומיים לפני
הייתה "תקלה" קלה במועד הפגישה שייאמר לזכותה של ניקיטה שתוקנה בנימוס ומהרה .
חיצונית - לא מאכזבת (לטעמי כמובן) לאוהבי הרזות כמוני היא בול ! מזכירה קצת את רומי אבולעפייה (השחקנית) האמת היא שהתמונות מציגות אותה פחות טוב . סטייל גילי -רזה ושרירית.
קיבלה אותי יפה ובחיוך (למרות שעשיתי לה השקמה ) - קצת קשקושים להכרות והיידה לעניינים
לבקשתה שילמתי כבר בהתחלה (1200 ש"ח לשעתיים שליטה ע"מ שנהיה חופשיים לזרום עם כל מה שיבוא)
האמת היא שקבלה אותי באוירה של יזיזה משכבר השנים בלי המניירות של המקצועניות ,
דיברה איתי חופשי (כולל על חייה האישיים ) נענתה לכל מה שניסיתי וגם מה שלא הצליח -זרמה איתי כדי לנסות (אולי תצליח ) נתנה לי הרגשה כזו של מכרה וותקיה שסומכת עליי ולא התנהגה אלי בזרות .
ניסינו כמעט הכל - אנאלי , אוראלי (גרון עמוק מעולה), וגינלי ,נשיקות צרפתיות עמוקות ואפילו זרמה איתי למס' הצלפות עם השוט (היא הייתה ממשיכה- אבל לא רציתי ) .
אין לי תלונות על השירות - באמת אחלה ! נהנתי מאוד !
בעניין הזה גם רציתי להעיר בעניין המחיר- בדיווח שלי על ירדן סיפרתי שהחסרון הבולט איתה שכ"כ כיף שבא לך עוד ושעה פשוט לא מספיקה...
לדעתי חבילה שכזו של שעתיים נותנת הרבה יותר סיפוק ואין לחץ .
יתרונות בולטים :
1. התוספת לשם "ללא גבולות" - מספר את העניין ! - נותנת לך הרגשה אמיתית שאין לה גבולות ותזרום איתך בכל פנטזיה כאילו הייתה מאהבת שלך שרוצה לספק אותך - גם אם לא תצליח בסופו של דבר אך לא מפחדת לנסות ואפילו להתאמץ עבורך -בעלת ראש פתוח לגמרי !
יש בה פוטנציאל אדיר ! אתה מרגיש שהכל אבל באמת הכל אפשרי ! וזה לבדו נותן "טעם של עוד"
2. משאירה המון טעם של עוד ! בניגוד לאחרות ,לדעתי , אפשר לקבל ממנה בכל פגישה משהו אחר . ניפגשתי עם בנות מעולות באופן קבוע ונהנתי מאוד - אך בכל פעם ידעתי מראש למה לצפות . עם ניקיטה לדעתי אפשר לגלות כל פעם משהו נוסף.
3. ניראת טוב , עניין של טעם -אך לדעתי ניראת מעולה !
4. מוצצת כמו מכונה משומנת (עם הרבה רוק) ואם מזייפת אפשר להשתמש בכוח קריצה
5. לדעתי ולהבנתי הזדיינה כבר בעבר בתשלום - אך מעולם לא במתכונת הזו -ולכן אפשר לייחס לה את חוסר הניסיון והשחיקה כיתרון.
חסרונות בולטים :
1.קומקום חשמלי בצבע אדום ! (אדום לא מקובל עלי )
3. השם ניקיטה - נשמע לי קצת פטטי- ניקי עדיף (או כל שם אחר)
2. חדשה בתחום וקצת מבוהלת מהאינטנסיביות - חייבת לקבל החלטה סופית עם עצמה מה באמת רוצה ואם רוצה אז באיזו מתכונת ובאיזו תדירות .
לסיכום : בהחלט מומלצת ! מאוד מומלצת ! אני צריך עוד כמה פגישות איתה ברשותכם צחוק
כדי להגיע להחלטה סופית בעניין !

ניקיטה - ללא גבולות

93
אכן rd06 ידוע באומצו חסר הגבולות!!! מוחא כפייה קריצה
[QUOTE=yellow-horny]כל הכבוד לך על האומץ וללכת אליה! תודה רבה אשכול בחיוב ללכת אליה:)
נ.ב
הרגת אתי עם הקומקום האדום צריך להחליף אותו!!![/QUOTE]
קישקשתא2012-07-18 20:12:23
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ניקיטה - ללא גבולות

94
היי לכולם חזרתי מיום ארוך ומתיש אחרי פינה קטנה לאירוח מושלם ריצות נסיעות טלפונים וזה ממש קשה נאמר לי שזה בין המצריים תקופה קשה נאמר לי שזה חודש של פול תיירים נאמר לי שכול הדירות מלאות ורק עוד חודש אם בכלל אז אני פונה אלכם עם יש למישהו מקום רעיון משהו שיכול לעזור לי מאד אשמח ולמי שניסה לחייג ולא קיבל מענה או קיבל ולא יכולתי לדבר אני מבקשת פשוט רוב היום בחוץ בין דירה לדירה ולא ממש לבד וחשוב לי יותר מהכול לעשות את הדברים במקום נעים וללא לחץ חיוך גדול אוחח אני קוראת את חוות העדת על המפגש וכולי אדומהTongue וקצת נבוכה אז רציתי גם להוסיף שנהנתי מאדדדדד משני המפגשים שהיו לי ולגבי הקומקום מה זה כזה נורא קומקום אדוםחיוך גדול
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”