בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2282QUOTE=קישקשתא]ושוב - "פנינים" שכאלה, חשוב מאד שיהיו בפוסט שלך:
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=אחים שלו גברים]היה משעמם בלי לקוחות היום בהמה30?
אני חושבת שסרטון
[TUBE]EZox3R2Cplc[/TUBE]
[/QUOTE]

יודעת מה אנחנו במצב רוח טוב היום

תקדישי לנו עוד סרטון ותקראי לנו נושך כריות אוכל בתחת
וספרי לנו כמה את מתה לזיין אותנו בתחת עם הססטראפאון שלך

זה בטח ינחם אותך...
[/QUOTE]אני חושבת שסרטון
[TUBE]EZox3R2Cplc[/TUBE]
אחלה טראק לרקוד אצלך:)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2283[QUOTE=yellow-horny]
אחלה טראק לרקוד אצלך:)
[/QUOTE]זה בדיוק מה שהיא עושה, yellow. 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2284בהמה30 מה עם איזה סרטון בו את מעליבה אותנו?
חיכינו לו כל היום והוא לא הגיע

לא יפה לריב עם קישקשתא יש לך זמן ואותנו את מזניחה

הרי לא באמת היית עסוקה היום, כמה זמן כבר נמשכת ישיבת תאגיד....
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2285ביקור חוזר אצל שרון והפעם ביקור אנאלי (פעם ראשונה שלי).
לאחר מספר ביקורים אצל שרון החלטתי לנסות דבר נוסף מהתפריט שלה - אנאלי.
הגעתי לשרון, 600 שקלים החליפו ידיים ועברנו לעניינים.
לאחר שאיבה קצרה לבקשתי והלבשת הקנה חוויתי חוויה חדשה ומיוחדת.
הזיון האנאלי היה מאוד מהנה, הדוק יותר ומרגש יותר.
האקט השני התחיל ונגמר במציצה חשופה וארוכה כאשר אני מכתיב את הקצב עד שפלטתי את מטעני לפיה של שרון.
אגב, אני חייב להתייחס לכל ההשמצות שמתפרסמות בפורום הזה.
קודם כל הפוסט הזה כבר מזמן איבד את הכיוון שלו, במקום שיהיו ביקורות חיוביות ושליליות הולכת פה מלחמת הכפשה שלמה מכוונת בכלל ליעוד של הפוסט וחבל.
שמתי לב גם שכל המשמיצים (אותם אנשים בדיוק) מאוד "דואגים" לאנשם שעדיין לא התנסו עם שרון ורוצים לחסוך מהם את הביקור אצלה על מנת שלא ידפקו בשירות גרוע.
חשבתם לרגע שבחלק מהמקרים אתם פשוט תמנעו הנאה צרופה מאנשים שיכול להיות שהיו נהנים אצל שרון?
אם למשל, אני הייתי מקשיב לביקורות שלכם ונמנע מלהגיע לשרון הייתי מפספס את אחד הזיונים היותר טובים שחוויתי.
חוץ מזה, כולם פה סתם מבזבזים אנרגיה על קשקשת (במקום על סקס) כאשר בסופו של דבר התוצאה היא כזאת: מי שהגיע ולא היה מרוצה לא יחזור לשרון. מי שהגיע ויצא מרוצה לא יפסיק ללכת אליה רק בגלל שהוא קורא כמה וכמה השמצות.
בקיצור, גם כשלא מרוצים משירות כלשהו, אפשר לכתוב ביקורת שלילית בהתאם בצורה מכובדת ולא לחזור לקבל שירות מאותו מקום.
רק ככה אחרים יוכלו לקבל החלטה אם ללכת או לא.
בקיצור, אם אתם קונים מוצר בחנות ולא מרוצים מהשירות, האם תיכנסו לאתר זאפ ותשמיצו את החנות אין ספור פעמים או שתסתפקו בביקורת שלילית אחת? תחשבו על זה.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2286MR.Lover.Lover
רימינג מעשי 2012-08-17 05:02:43
טוב שנהנית . באמת! שכן לא היית מתאכזב ומספר על כך, הגברת או אחד מאנשי שלומה כבר היו דואגים לחפש איזה פגם בך.
בעבר הלא רחוק ביקורת שלילית אחת היתה נבלעת בין שלל תשבוחות פיקטיביות , וזאת בעיה בפני עצמה. אומרים כי צריך שניים לטנגו. הביקורות השליליות, שאני מסכים איתך שכבר הפכו קצת מוגזמות לאחרונה, הן עדיין רק ראקטציה לנפוח מאסיבי של ביקורות חיוביות פיקטיביות ע"י כמה אושיות קבועות המתעקשות לחזור על עצמן, תהליך שיתחדש בין רגע כשכלבי השמירה ירדמו . חשוב על זה אתה.
על מנת שיהיה כיוון צריך להישמר האיזון. כך זה מתנהל , פחות או יותר, בפוסטים אחרים.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2288אני גם הייתי אצל שרון (די מזמן), ונהניתי. אבל, וזה אבל גדול- אני נהניתי כי באתי להתפרק. באתי לתת עבודה וללכת.
לא חיפשתי באותו רגע מאהבת, חתולת מין או אשת שיחה מדהימה, כמו שמשתמע מההודעות שלה ושל יחצניה. (אני חייב לומר שבאותו זמן, כשהייתי צעיר מאוד בדרכי הפורום והעולם שמסביבו, כשנפגשתי איתה לא הבנתי איך אחרי כל ההתכתבות שקדמה לפגישה היא בקושי הוציאה מילה מהפה. לזכותה יאמר שרוב הזמן הפה שלה לא היה פנוי ;) ).
לסיכום, מה שהמוסקטרים עושים הוא לא למנוע מאנשים ללכת אליה, אלא למנוע מהיחצנים להציג אותה כמשהו שהיא לא.
לא חיפשתי באותו רגע מאהבת, חתולת מין או אשת שיחה מדהימה, כמו שמשתמע מההודעות שלה ושל יחצניה. (אני חייב לומר שבאותו זמן, כשהייתי צעיר מאוד בדרכי הפורום והעולם שמסביבו, כשנפגשתי איתה לא הבנתי איך אחרי כל ההתכתבות שקדמה לפגישה היא בקושי הוציאה מילה מהפה. לזכותה יאמר שרוב הזמן הפה שלה לא היה פנוי ;) ).
לסיכום, מה שהמוסקטרים עושים הוא לא למנוע מאנשים ללכת אליה, אלא למנוע מהיחצנים להציג אותה כמשהו שהיא לא.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2289זה נכון, שרון היא לא מאהבת כמו נועה למשל שגם אותה ביקרתי מספר פעמים ואין ספק שמדובר על שירות שונה לגמרי.
שרון גם לא הציגה את עצמה כמאהבת.
נועה מציעה שירות של מאהבת בעוד שרון מציעה הרבה דברים שאין אצל אחרות עם תפריט מגוון.
וגם כשאני הייתי אצל שרון בהתחלה לא דיברנו כמעט בכלל.
אבל אין מה לעשות, יש אנשים שלוקח להם זמן להיפתח ולקשקש על דה ועל אה בטח לא כשצריך להספיק לעשות את זה תוך 40 דקות כשאתה גם רוצה לגמור פעמיים. אני לא יכול לדבר בשמם של מבקרים קבועים אצל שרון אבל אני יכול להעיד שבביקורים שלי אצלה אנחנו מקשקשים לא מעט, לפעמים אפילו יותר מידי. כמו שאתה אומר, כשבאים להתארח אצל נותנות שירות מהסוג הזה באים לתת עבודה ולהתפרק, עם כל הכבוד זה לא דייט שיושבים על קפה ומכירים.
להלן תזכורת למשפט נוסטלגי שאמרה ריקי הזונה באסקימו לימון: באת לזיין או באת לזיין את המוח?
אני אישית בא לזיין ולא את המוח.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
2290[QUOTE=שרון מתל-אביב]
מי שיצא ממני לא מרוצה , סימן שהוא בא בגישה של פוזאיסט
[/QUOTE]
קישקשתא 2012-08-17 21:18:16
מי שיצא ממני לא מרוצה , סימן שהוא בא בגישה של פוזאיסט
[/QUOTE]
או שהוא סתם "זיין מוח":
[QUOTE=MR.Lover.Lover] עם כל הכבוד זה לא דייט שיושבים על קפה ומכירים.
להלן תזכורת למשפט נוסטלגי שאמרה ריקי הזונה באסקימו לימון: באת לזיין או באת לזיין את המוח?
אני אישית בא לזיין ולא את המוח.
[/QUOTE] התחיל "באלגנטיות" ולאט לאט... 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.