[QUOTE=MR.Lover.Lover]
זה נכון, שרון היא לא מאהבת כמו נועה למשל שגם אותה ביקרתי מספר פעמים ואין ספק שמדובר על שירות שונה לגמרי.
שרון גם לא הציגה את עצמה כמאהבת.
נועה מציעה שירות של מאהבת בעוד שרון מציעה הרבה דברים שאין אצל אחרות עם תפריט מגוון.
וגם כשאני הייתי אצל שרון בהתחלה לא דיברנו כמעט בכלל.
אבל אין מה לעשות, יש אנשים שלוקח להם זמן להיפתח ולקשקש על דה ועל אה בטח לא כשצריך להספיק לעשות את זה תוך 40 דקות כשאתה גם רוצה לגמור פעמיים. אני לא יכול לדבר בשמם של מבקרים קבועים אצל שרון אבל אני יכול להעיד שבביקורים שלי אצלה אנחנו מקשקשים לא מעט, לפעמים אפילו יותר מידי. כמו שאתה אומר, כשבאים להתארח אצל נותנות שירות מהסוג הזה באים לתת עבודה ולהתפרק, עם כל הכבוד זה לא דייט שיושבים על קפה ומכירים.
להלן תזכורת למשפט נוסטלגי שאמרה ריקי הזונה באסקימו לימון: באת לזיין או באת לזיין את המוח?
אני אישית בא לזיין ולא את המוח.
[/QUOTE]
MR.Lover.Lover ישנן כנראה לפחות אלף ואחת סיבות שונות ללכת בחורה עובדת. לא את כל האלף ואחת הללו שרון יכולה לספק, למרות שיחצניה והיא עצמה מאוד ישתדלו לומר לך אחרת. באשר לי, עבודה זה הדבר האחרון שאני רוצה לתת או לחשוב עליו בזמן שאני נמצא עם משהי על מנת להזדיין. מה, גם לעבוד וגם לשלם בין 400 ל 800 ש"ח?
עזוב אותך מאהבה, אני יותר בכיוון של עונג . לפעמים לשתות קפה ולהכיר קצת יכול לעזור גם לכך. חשוב על זה.
המסקנה מכל זה היא ששרון מתאימה לסוג מסוים של אנשים , לא לכל אחד ובכל מצב. חבל מאוד שהיא ויחצניה כל כך משתדלים להכפיש ולפקפק בכל מי שלא נהנה ממנה כי זה בדיוק הדבר עליו נלחמים מולה.
[QUOTE=אמריקאי]
אבל כבר אמרת את זה 50 מיליון פעםאתה לא חושב שהגיע הזמן להפוך תקליט
[/QUOTE]
דודל, בפעם החמישים מיליון ואחת , התקליט יתהפך ביום שאתה, שאר חבר ליצני התאגיד והבוסית שלכם תפסיקו לקרקר כמו להקה של תרנגולי הודו בכל פעם שמישהו מרגיש את הצורך לספר כי לא נהנה איתה.
[QUOTE=אמריקאי]
MR.Lover.Lover 
אל תנסה לענות לשני החברה, זה סתם ביזבוז זמן
הם תמיד צודקים
[/QUOTE]
הבנת שאנחנו צודקים כי אתה אומר את זה כבר כמה פעמים, אז מדוע אינך מפנים זאת? נראה לי כי לא תזיק לך שינת יופי ארוכה במיוחד. יכול להיות שאתה ישן ופשוט סובל מסומנילוקיה?
מסכן שלי!
רימינג מעשי2012-08-18 12:43:01