כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 231 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2303
[QUOTE=MR.Lover.Lover]

זה נכון, שרון היא לא מאהבת כמו נועה למשל שגם אותה ביקרתי מספר פעמים ואין ספק שמדובר על שירות שונה לגמרי.

שרון גם לא הציגה את עצמה כמאהבת.

נועה מציעה שירות של מאהבת בעוד שרון מציעה הרבה דברים שאין אצל אחרות עם תפריט מגוון.

וגם כשאני הייתי אצל שרון בהתחלה לא דיברנו כמעט בכלל.

אבל אין מה לעשות, יש אנשים שלוקח להם זמן להיפתח ולקשקש על דה ועל אה בטח לא כשצריך להספיק לעשות את זה תוך 40 דקות כשאתה גם רוצה לגמור פעמיים. אני לא יכול לדבר בשמם של מבקרים קבועים אצל שרון אבל אני יכול להעיד שבביקורים שלי אצלה אנחנו מקשקשים לא מעט, לפעמים אפילו יותר מידי. כמו שאתה אומר, כשבאים להתארח אצל נותנות שירות מהסוג הזה באים לתת עבודה ולהתפרק, עם כל הכבוד זה לא דייט שיושבים על קפה ומכירים.

להלן תזכורת למשפט נוסטלגי שאמרה ריקי הזונה באסקימו לימון: באת לזיין או באת לזיין את המוח?

אני אישית בא לזיין ולא את המוח.

[/QUOTE]
MR.Lover.Lover ישנן כנראה לפחות אלף ואחת סיבות שונות ללכת בחורה עובדת. לא את כל האלף ואחת הללו שרון יכולה לספק, למרות שיחצניה והיא עצמה מאוד ישתדלו לומר לך אחרת. באשר לי, עבודה זה הדבר האחרון שאני רוצה לתת או לחשוב עליו בזמן שאני נמצא עם משהי על מנת להזדיין. מה, גם לעבוד וגם לשלם בין 400 ל 800 ש"ח?
עזוב אותך מאהבה, אני יותר בכיוון של עונג . לפעמים לשתות קפה ולהכיר קצת יכול לעזור גם לכך. חשוב על זה.

המסקנה מכל זה היא ששרון מתאימה לסוג מסוים של אנשים , לא לכל אחד ובכל מצב. חבל מאוד שהיא ויחצניה כל כך משתדלים להכפיש ולפקפק בכל מי שלא נהנה ממנה כי זה בדיוק הדבר עליו נלחמים מולה.
[QUOTE=אמריקאי]
אבל כבר אמרת את זה 50 מיליון פעם
אתה לא חושב שהגיע הזמן להפוך תקליט

[/QUOTE]
דודל, בפעם החמישים מיליון ואחת , התקליט יתהפך ביום שאתה, שאר חבר ליצני התאגיד והבוסית שלכם תפסיקו לקרקר כמו להקה של תרנגולי הודו בכל פעם שמישהו מרגיש את הצורך לספר כי לא נהנה איתה.

[QUOTE=אמריקאי]
MR.Lover.Lover צפה בגלילה למטה
אל תנסה לענות לשני החברה, זה סתם ביזבוז זמן
הם תמיד צודקים

[/QUOTE]

הבנת שאנחנו צודקים כי אתה אומר את זה כבר כמה פעמים, אז מדוע אינך מפנים זאת? נראה לי כי לא תזיק לך שינת יופי ארוכה במיוחד. יכול להיות שאתה ישן ופשוט סובל מסומנילוקיה?

מסכן שלי!קריצה

רימינג מעשי2012-08-18 12:43:01

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2304
אני ממש לא מבין אתכם
אחרי שנים של "טררם" בפוסט הזה... פתאום היו שלושה ימים של שקט.
והפוסט של שרון החל להתדרדר מטה..

לאט אבל בטוח

ואז הגיע פוסט חיובי על הגברת (אגב.. ברור שמוזמן ומתוזמן..)

אז למה להמשיך לתדלק את הפוסט?

מה היה רע בשקט היחסי ?

תנו לפוסט הזה למות בשקט!!

ותאמינו לי שתגובה חיובית פה ושם של "מעריצים מטעם" על מנת לנסות לשמר את הפוסט לא יצליחו..

תאמינו בייבוש הזה

ותגיעו הרבה יותר רחוק מאשר עם הנסיונות להיות צודקים

איך היה פעם תשדיר בטלוויזיה?

עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק.

ובבקשה..

לא לענות לי כאן

שששששש

לא להעיר את הפוסט..
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2305
מי קבע שפוסט שקט עדיף?
שמענו בדיוק 2 דעות בעד ואת התאגיד מתפקע מצחוק.
היה פוסט שקט גם אחרי פרסום הדיווח החיובי,
אבל כאשר בחר המדווח להסביר לנו כמה אנחנו לא מבינים מהחיים שלנו
ושבגלל זה לא נהננו מהשרות המושלם של בהמה30 נאלצנו להגיב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2306
[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=MR.Lover.Lover]

.

[/QUOTE]
MR.Lover.Lover ישנן כנראה לפחות אלף ואחת סיבות שונות ללכת בחורה עובדת. לא את כל האלף ואחת הללו שרון יכולה לספק, למרות שיחצניה והיא עצמה מאוד ישתדלו לומר לך אחרת. באשר לי, עבודה זה הדבר האחרון שאני רוצה לתת או לחשוב עליו בזמן שאני נמצא עם משהי על מנת להזדיין. מה, גם לעבוד וגם לשלם בין 400 ל 800 ש"ח? עזוב אותך מאהבה, אני יותר בכיוון של עונג . לפעמים לשתות קפה ולהכיר קצת יכול לעזור גם לכך. חשוב על זה.

המסקנה מכל זה היא ששרון מתאימה לסוג מסוים של אנשים , לא לכל אחד ובכל מצב. חבל מאוד שהיא ויחצניה כל כך משתדלים להכפיש ולפקפק בכל מי שלא נהנה ממנה כי זה בדיוק הדבר עליו נלחמים מולה.

אל תנסה להתחכם ולהוציא את דבריי מהקשרם כאשר ברור לכולם שהמושג לתת עבודה זה פשוטו כמשמעו לבוא ולזיין.

אף אחד מכם לא יכול לבוא ולקשקש על זה שנגזל מכם זמן איכות כאשר אתם נשלחים להתקלח או לשחק במשחקי תפקידים אבל מהצד השני לבוא ולהגיד שאתם גם רוצים לשבת על קפה ולקשקש - לידיעתכם, יש אנשים אחרים שיחשבו שזה נחשב לגזילת זמן האיכות שהם באו לקבל.

שרון מתאימה לסוג מסויים של אנשים, זה נכון בהחלט לגבי שרון ולגבי כל בחורה שמפרסמת פה באתר.

למעשה, אם תחשוב על זה לעומק, כל בחורה בעולם מתאימה לסוג מסויים של אנשים, בגלל זה כל אדם בר דעת בעולם יוצא להכיר בני זוג ולא תמיד זה מתאים, אז פשוט ממשיכים הלאה ומחפשים מישהי אחרת.

אבל באשר לכם ה"מוסקיטרים" אתם בטוח יוצאים לדייט עם בחורה ואם היא לא מתאימה לכם אתם מייד תנסו לשנות אותה על מנת שתתאים לכם כי הרי אין בחורות נוספות בעולם ומי שלא מתאימה לכם לא מתאימה לאף אחד ופה בא תפקידכם בעולם, הרי הוא לתקן את מה שלא טוב.

בכל אופן, למקרה שלא שמתם לב, הפורום הזה כולו מפוצץ בנותנות שירות למינהן וכל אחת בוחרת את השירות שהיא מוכנה לספק.

אני מציע לכם במקום לחיות פה בפוסט הזה ורק לחפש איך להעביר את זמנכם הפנוי עד מאוד ללכת למצוא חיים ותחביבים לשעות הפנאי ולא לשחק אותה יפי נפש שבאו לתקן את העולם.

אם בכל זאת אתם רוצים לתקן את העולם, תמיד קיימת אפשרות לרוץ לכנסת.

שיהיה בהצלחה.

[/QUOTE] MR.Lover.Lover2012-08-18 19:30:56

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”