כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 16 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

153
שוחחתי עם ניקי על מה שקרה עם זורק זין..
ולהפתעתי.. בשונה מאיך שהוא מתבטא פה כלפיה, לא שמעתי ממנה מילה אחת רעה עליו..
היא אפילו ציינה שהוא ניראה מצוין.
ניסיתי כן להוציא משו רע עליו.. ונאדה, כלום, אף מילה רעה..
אלא שהיא הסבירה, שהיא הרגישה שלא מתאים לה וזה פשוט לא ילך.
עכשיו, ברור שמשו מאד הפריע לה..
אבל אני פשוט מתפעל מהבחורה הזו, שאפי' שזורק כתב עליה בצורה כ"כ מכוערת, אי אפשר היה להוציא ממנה משפט של התלהמות וכעס.
וגם התגובה שהיא כתבה פה, היא תגובה אצילית ומכובדת.
ולעצם הענין: זה ברור לגמרי, שזכותה של בחורה לומר לא מתאים לי, כמו שלגבר יש את הזכות הזו.
תמשיכי כך ניקי, (לא לסרב לכולם..)
אלא להתנהל בפורום בצורה מכובדת.

ניקיטה - ללא גבולות

156
כמי שהיה אצל ניקי אני לא מתפלא על תגובתה. גם על מה שקרה.

היא הסבירה לי את מה שכולנו קצת שוכחים לפעמים (זה בעיקר נכון לפרטיות): עד שהגבר נכנס לחדר וגם קצת אחרי, היא לא יודעת מי הוא ומה הוא. כל אחד מאיתנו בטוח שהכל בסדר איתו (ונקווה שאכן כך) אבל מבחינת הבחורה, היא לא יודעת ואולי גם נתקלה בפסיכים שאנחנו אפילו לא יכולים לתאר לעצמנו.

ברור, אם כן, שאם היא קולטת משהו שלא נראה לה, מבחינתה היא חייבת שלא להמשיך

ניקיטה - ללא גבולות

157
זורק יקר

בוא נתחיל בזה שמראה זה דבר סוביקטיבי ומה שמדליק אותך לא בהכרח מדליק אותי
או כדברי הגשש "אל תקבע מה מעיל לי ומה מגדיל לי"
דבר שני אם לא אהבת את המראה שלה למה לא ברחת לבד? ואם תכננת לברוח והיא הקדימה אותך.... אז מה רע?
אלא אם כן לא מתאים לך שפגעו לך באגו (שזה בדיוק נראה לי מה שקרה)

ניקי בחורה מתוקה מלאת אמביציות ולא מהססת לנסות דברים חדשים וגם אוהבת ריגושים

אמנם עדיין לא נפגשתי איתה והיא יודעת למה, קבענו ליום חמישי שעבר אבל משו קרה לי בדרך והיא ממש התנהגה יפה בקשר לזה!! (תודה ניקי)

בכל אופן יכולת לכתוב בסגנון אחר לדוגמא:

הגעתי לניקי והמראה שלה לא ממש התאים לי, היא הייתה רזה מידי וקטנה מידי לטעמי
למזלי גם היא כנראה לא התרשמה ממני כ"כ ובמקום שתהיה נפילה שמרתי על כספי להרפתקה הבאה

אבל כנראה שהאגו שלך הוא הבעיה פה ולכן מובן מה שכתבת אבל ממש לא במקום

ניקי! העם איתך ואני עדיין מחכה לפגישה שלנו
לענג לענג ואז.... לענג

עד דמעות רעידות ואובדן חושים

ניקיטה - ללא גבולות

158
טוב, הגיע הזמן לדיווח סובייקטיבי שלי.
נפגשתי עם ניקה לפני מספר שבועות. מבחינת מראה, היא די הטעם שלי, רזה וחטובה, למרות שאני יכול להבין גם אנשים שלא אוהבים את הטיפוס. חשוב לציין, שהיא לא פרגית צעירה ואני מעריך שעברה את גיל 30, למרות ששוב, מבחינת מראה היא סבבה לגמרי, לטעמי.
בטלפון שאלתי אותה אם מפגש של שעתיים עולה 800 ש"ח כמו שרשום באתר שלה והיא אמרה שכן. כשהגעתי אליה, פתאום אמרה 1200. ממש לא הבנתי מאיפה הסכום הזה הגיע והזכרתי לה שדיברנו על 800 בטלפון, היא אמרה שזה המחיר, העמידה פנים כאילו הייתה לנו אי הבנה וסיכמנו על 1000 (סקס רגיל, בלי אנאלי ובלי שום תוספת אחרת).
אצטט מהשיחה שגרמה לאי ההבנה הנ"ל:
אני: המחיר הוא 800 ש"ח כפי שמופיע באתר?
ניקה: כן.
האמת, שהייתי די קרוב לוותר ולעזוב בשלב הזה, אבל בכל זאת היו לי ציפיות גבוהות מהמפגש והחלטתי לתת עוד צ'אנס.
האקט הראשון היה בינוני מינוס, אני די בטוח שתפסתי אותה ביום לא טוב. היה די מאוחר, והיא כנראה הייתה כבר עייפה. המציצה הייתה חלשה וקצרה, הסקס היה בסדר גמור. למרות שהרגשתי שהיא לא בקטע של להיהנות, היא לא זירזה אותי, החלפנו כמה תנוחות ודי נהניתי. הקטע שלא אהבתי, זה שלא הסכימה למספר תנוחות (סטנדרטיות לחלוטין) וכל הזמן דחתה דברים למפגש הבא, כאילו ברור מאליו שהוא יקרה. הניסון לקשור את הלקוח, על מנת שיחזור, הזכיר לי קצת חברות סלולר שמבטיחות החזר על שיחות (תנוחות נוספות במפגש הבא).
בין האקטים דיברנו על החיים וכל מה שמסביב, השיחה זרמה בכיף. הבחורה מאוד לא סגורה על עצמה, על המקצוע שבחרה ואם בא לה להמשיך עם זה. רואים שהיא בחורה טובה ודי סימפטית.
האקט השני היה דומה לראשון, גמרתי, התקלחתי והייתי בחוץ תוך כשעה וחצי, שזה בסדר גמור מבחינתי, לא הרגשתי שום תקתוק.

לסיכום: לדעתי, צריך לקבוע איתה לשעות מוקדמות יותר, בערב היא כנראה עייפה מידי. אם המחיר שלה היה 300 ש"ח לשעה או 500 ש"ח לשעתיים (אם היא מתעקשת על שעתיים) אז כנראה שהייתי חוזר לעוד ניסיון, כי כמו שציינתי, אני מרגיש שתפסתי אותה ביום לא טוב, אבל ברמות המחירים האלה, היא לא שווה את המחיר, בעיניי.
אמנם, אני גם מרגיש שנעקצתי ב-200 ש"ח, אני אציין שהבחורה בעלת אופי די נוח וסימפטי, וברור לי שהיא מנצלת כל הזדמנות להרוויח יותר. בכל אופן, לא התבאסתי יותר מידי על הכסף, שמחתי לעזור.
למרות שהדיווח שלי סובייקטיבי וגם די מאוזן, ברור לי שאתקל בתגובות עוינות מחלק מהמעריצים, אז ישר אציין שבאתי מקולח, מגולח, מבושם היטב וניקה אפילו לא רצתה שאתקלח.
מקווה שתרמתי לפורום.

ניקיטה - ללא גבולות

159
לילה טוב לכולם אני פשוט בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שקר שקר שקר בחייים לא נפגשת איתי א. אני רק לפני כמה ימים חזרתי להפגש כי שבוועים הייתי עסוקה בפרויקט מצלמות של וואלה לייב ב. כול המחירים רשומים בכרטיס פרופיל שלי .ג אני תמיד אבל תמיד מתאמת את המחירים בפון לפני וכולםםםם יגידו שתמיד סוגרת מחיר לפני בפון ד. לעולם לא מקבלת מי שלא מכירה בשעות מאוחרת אז אז עם בא לך להכפיש את שמי ולנסות לגרום לאנשים לראות אותי באור רע לפחות תעשה את זה אמין ואמיתי פשוט בשוק נ.ב תמיד יכול לברר עם מי שכבר היה עם שקר או אמת בדברי TongueTongueTongueTongue לילה טוב
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

160
ונ.ב אפילו שזורק זין היה אצלי ראה אותי עסוקה בכול התחפושות והאביזרים למופע בוואלה [ ועוד שאל מה זה למופעי פרונוTongue]ועוד אמרתי לא שלא נפגשתי לאחרונה מחוסר זמן וסיפרתי לא בהתלהבות על המופע ואחריו לא נפגשתי עד לפני כמה ימים עם אף אחד כנות לא תזיק ודרך מאד קטנונית ומכוערת לנסות להכפיש אבל אמרו לי ביום שנרשמתי לכאן לצפות לזה אז כנראה שזה נכון שבחורה בסדר מישהו חייב להמציא ולשקר אז אני ממש לא ירד לרמה כזאת מי שכן ירצה את חברתי ולהנות ממה שנותנת יודע היכן למצוא אותי ומי שרוצה להתעסק בלחבל לבנות בפרנסה שלהן הרבה לבריאות כולם כאן אנשיים מבוגרים ויודעים להחליט לבד מה טוב להם שהיה לילה מהמם TongueTongueTongueTongueTongue
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”