אין ספק כי ההודעה לוקה בחוסר אובייקטיביות לחלוטין
קודם כל הדיווח הינו אוביקטיבי ולא סוביקטיבי (זה היה 60 שניות על עברית וכוונות) אם אתה לא יודע את ההבדל אז אל תכתוב
מוזר לי שהוא השתמש במילה סוביקטיבי אחרי שאני השתמשתי במילה הזו לזורק זין.....
אדמין צריך לבדוק מאיזה איי פי אותו יוזר שולח הודעות ולהצליב עם זורק זין אולי יש פה 2 ניקים על בן אדם אחד.... ואולי לא
לעצם העניין
אתה כותב הודעה כמו זורק זין, אתה לא מדבר (בעניין הכספי) בדיווח קר אלא מה הרגשת למרות שזה אולי בלבול בינך לבין ניקי
יכולת בכיף בהודעה לכתוב שהיה לך דין ודברים עם ניקי על התשלום ולא יצאת מרוצה, מרומז בהודעתך משהו שאני מבין למה ניקי נפגעה כ"כ
בנוסף אני רואה ושומע כ"כ הרבה דברים טובים על ניקי לעומת 2 דיווחים די פגועי אגו מה שלא מאזן בכלל ולדעתי לא משקף מי ניקי ומה רמת השירות שלה
אני סמוך ובטוח שניקי בחורה מהממת שיודעת מה היא רוצה ויודעת לתת שירות כמו שצריך ושירות שאין הרבה בנות נותנות
כמובן אני מסתמך על הכתיבה של ה-2 לעומת דיווחים אחרים פה מחבר'ה וותיקים וכן מדיווחים יד ראשונה ששמעתי בעצמי!!
בצד העניין
הבנות מאחורי הפרסומות הן בנות רגילות שבחרו מקצוע שאולי לא שיגרתי אבל מאוד מאוד דורש
הכמויות של הטלפונים שהן מקבלות ממזייני שכל הינם עצומות ואני לא יודע אם חצי מהן נסגרות בפגישות בפועל
הן צריכות הרבה כוחות נפש והמון סבלנות למקצוע הזה
הן בחרו במקצוע זה וזו פרנסתן לטוב ולרע!!!
הן בני אדם עם רגשות וחיים משלהן במיוחד הבנות הפרטיות!!!
ולמי שחושב שהן "סתם זונות" מעניין מה הוא שהוא משלם ללכת ולהיות איתן....
אין לי בעיה אם אנשים שכותבים בכדי "להזהיר חברים" מנפילות כאלו או אחרות
יש לי בעיה עם דיווחים מטומטמים שנועדו לסגור חשבון עם הבחורה
לא התאים לך התשלום? אחורה פנה וקדימה צעד
לא מתאים לך המראה? אחורה פנה וקדימה צעד
אל תיכנסו למקומות שמלכתחילה לא כ"כ מתאים לכם אל תנסו בכוח
ניסיתם בכוח אז אל תבואו בתלונות אם אתם מנסים בכוח
ההרגשה שאני קיבלתי מהפוסטים השליליים האלו שהם באים ממקום של סגירת חשבון
דעה אישית
למרות שלא נפגשתי אף פעם עם ניקי דיברתי איתה הרבה מאוד ואני יכול להגיד שהיא בחורה הוגנת עם ראש על הכתפיים ורגליים על הקרקע שיודעת מה שהיא רוצהלא רוצה, שלא מפחדת מדברים חדשים ולנסות דברים חדשים
אני התרשמתי ממנה הרבה מאוד ואני לא חושב ששום דעה שלילית פה בפורום תוכל לשנות את דעתי
אני מאמין שגם אחרי פגישה איתה אני אשוב ואדווח דיווח חיובי וטוב אחרי פגישה רוויית סיפוקים ברמה הגבוהה ביותר
זו דעתי וההרגשה שלי שקיבלתי ממה שאתם כתבתם.
לענג לענג ואז.... לענג
עד דמעות רעידות ואובדן חושים