אני יודע שאקבל קטילות פה אבל זה פשוט כבר בוער לי בעצמות !
ביקרתי את שרון מספר פעמים בשנים האחרונות (עוד מהדירה שלה בבוגרשוב).
הרבה מהדברים שנאמרו עליה נכונים, אין GFE וההרגשה בגדול היא די מכאנית, הכל נכון. אבל - היא לעולם לא טענה שיש ואפילו בשיחה טלפונית איתה היא אומרת למי ששואל שהיא לא עושה GFE.
לפעמים מתחשק לי בדיוק סוג השירות שהיא נותנת, לא בא לי נשיקות/חיבוקים/להחזיר הנאה וכו', מתחשק לי שמישהי תקבל ממני שפריץ לפנים ותפנה לי את הטוסיק לאנאלי, ואת זה בדיוק אני מקבל.
אפשר להגיד (והרבה גם רושמים את זה) שהמחיר הוא גבוהה בתמורה למה שהיא נותנת, ואולי זה באמת נכון ובמחיר הזה אפשר לקבל גם את מה שהיא נותנת וגם GFE ואולי עוד משהו (אין לי מושג), אבל זה המחיר, ומי שלא רוצה לא חייב, וכל אלה שאומרים שזה יקר, שינסו לתמחר לעצמם כמה הם היו רוצים על בליעה של זרע של מישהו שהם לא מכירים וקבלת זין ענק או קטן בתחת ועוד באמצע ללטף ולמסג' את אותו גבר, לא יודע אם הייתם מתמחרים בפחות...
בקיצור, לדעתי הפורום נועד בכדי שנשתף לחוויות טובות או רעות שהיו לנו והשרשור הזה יש תובנות של כל אחד הרבה יותר ממה שבאמת צריך.
בלי קשר, המילה "לכבד" היא לא מילה גסה, שאני קורא חברים פה שמשתלחים בשרון כאילו היא לא בן אדם, זה לא מוסיף גם להם כבוד, גם אם אתם לא מתחברים לחוויה שהיא מציעה או לאדם שהיא, עדיין אפשר לכבד ולא להתייחס אליה כאל זבל (אפשר גם לא להתייחס בכלל).