כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 50 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

492
[QUOTE=סופר לה טיב]הוא יוכל להעיר ולהסביר שכותבים "כשהוא" ולא כפי שכתבתי בטעות .

כדי לאפשר לו להתבטא אמנע מתיקון הטעות בעריכה מחדש.

למה לא לפרגן לו?צחוק

[/QUOTE]
וגם, כשאתה כותב משפט בגרשיים, נהוג לשים נקודה בסוף משפט - מחוץ לגרשיים ולא בתוכם. צחוק

493
נכון שלא העליתי הרבה זמן בדיקות שלי כי
חשבתי שזה מיותר, אבל מכיוון ששואלים אותי הרבה לאחרונה על כך, ומכיוון
שממילא אני עושה בדיקות, החלטתי לחרוג ממנהגי ולהעלות את טופס בדיקת ה-HIV
האחרון שע
שיתי חיוך

redhead2012-09-01 09:25:39

494
היום ביקרתי את רותי אחרי שיחה קצרה הלכנו למקלחת רותי סיבנה אותי באיזור הישבן והשרביט שנהנה מאוד
אחר כך עברנו למיטה עשיתי עם רותי כמה סיבובי היאבקות רותי ניצחה אותי ושכבה עלי עם החזה על הפנים עד שנכנעתי

ירדתי לה כמה דקות ורותי החלה לגנוח, עשתה לי מציצה חזקה עד שגמרתי ניגבה אותי. מנוחה קצרה שתינו משהו והמשכנו

לסיבוב שני עשתה לי סאדו עם מכות משוט של נוצות שהיה לה אחר כך ישבה על הפנים שלי אחזה בשרביט והחלה שוב למצוץ אחרי כמה דקות גמרתי שוב העברתי את הכסף ונפרדנו בנשיקה רותי נהניתי ועוד אחזור לבקר שוב

495
לנפי כמה חודשים ביקרתי את רותי. זה היה סמוך ליום ההולדת שלה אז שאלתי אותה מה היא מעדיפה. היא ביקשה שאלטף אותה ונשכבה על הבטן. ליטפתי לה את הגב ואת התחת והתחלתי להגיח יותר ויותר לאזור החלק העורפי של הברך שם רותי רגישה ביוחד ועברתי מליטוף לדגדוג. אז רותי החלה לגנוח, והתהפכה על הגב. אני המשכתי ללטף ולדגדג לה את הבטן הטעימה שלה ואז גלשתי לכוס העוד יותר טעים שלה. ירדתי לרותי הכנסתי לה אצבעות , ולאחר הכנסת מכשירים הגענו לגמירה המיוחלת, רותי שפכה כמות נדיבה על המיטה ושוב הפכה אותי למאושר :). אח"כ רותי הזקיפה לי את הזין , ועברה לרכיבה כאשר הציצים הזקופים והחמודים שלה מקפצים מלפני והמראה בהחלט מגדיל את החרמנות. גמרתי גמירה די חזקה ואח"כ נחתי ופטפטתי עם רותי כי כבר לא היה לי כוח לסיבוב שני אחרי סיבוב ראשון חזק ומאוד משביע. אני עוד אבקר את רותי , וגם לכם ממליץ לעשות כן ולבקר אותה

498
אני שוב מנסה לכתוב דיווח, למרות שכבר ניסיתי ומשום מה הוא לא פורסם...
אני ביקרתי אצל רותי ונהניתי מאוד. רותי בחורה לא צעירה, וזהו אחד מהיתרונות שלה. היא פשוט
אישה שאוהבת סקס ושמחה לעשות סקס תמורת תשלום. לגבי התיאור החיצוני אני חושב שהרחיבו כאן מספיק,
אם כי אני חייב לציין שביחס לתמונות שפורסמו כאן (כמובן שהן אמיתיות) מעט התאכזבתי מהמראה שלה.
הביצועים מכפרים על כך, ובמיוחד היחס הסבלני, והעינוג איתה.
אין לי המון ניסיון בתחום אבל אני יכול לומר שהלוואי והיו עוד הפתעות טובות כמו רותי.
אני כנראה אחזור.

499
שלום לכולם אתמול יצא לי לבקר את רותי שהיא חלום שלי כבר המון זמן . רותי בחורה לא צעירה אבל כזו חמה וחמימה קיבלה אותי עם יין ושיחה מעניינת על החיים ובעיקר סקססססס והמון סקס על מה שהיה בחדר אני לא יספר אבל מה שאני יכול להגיד זה שהיא משפריצה והמוןןןןןן כל המיטה הייתה רטובה וחמימה מהנוזל המתוק מלוח שיצא לה מהכוס לסיכוס היינו ביחד כשעה וחצי לא משתכלת בשעון בכלל נפרדנו בינשיקה לשלום ואני עוד יחזור רותי חולה עלייך

500
לאחרונה שוב ביקרתי אצל רותי. עשיתי איתה האבקות , אבל הפעם היא נכנעה די מהר . אז הצלפתי בה ביד ובשוט והפכתי את התחת שלה לאדוםצחוק. הצעתי לה לחטוף את השוט ממני, ובהפתעה זזה מה שקרה . היא התחילה להצליף בי , שוב נאבקנו ולקחתי לה את השוט והכנעתי אותה, לאחר מאבק ארוך בהרבה. אחר כך הייתה מציצה חלומית (כמו תמיד אצל רותי Heart) ואז היא עלתה עלי לרכיבה והיא שימחה אותי כאשר גמרנו גמירה מאוד חזק ביחד. רותי הייתה נפלאה כמו תמיד ומאוד מומלצת

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”