כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 39 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

381
[QUOTE=gfeseeker]קבעתי היום עם שחר והיא שאלה אותי אם ארצה שתצטרף חברה שלה. חברה חדשה , יפהפיה, ענוגה וטעימה ביותר העונה לשם מישל (או לפחות בין כתלי דירתה של העונה לשם שחר...). אין זו מישל המפרסמת בפורום הפרסומי.
החלטתי שאני הולך על זה.
שחר - כרגיל לא צריך להכביר במילים. זורחת ומדהימה כתמיד.
מישל - נראית ונשמעת צעירה מאוד (טענה ל-24 ואפשר ללכת על זה), חזה סיליקוני עשוי מעולה, רך למגע ולאכילה, פנים יפהפיות, מלאה טיפה היכן שמי שאוהב מלאות טיפה צריכות להתמלאות (...טיפה). מנשקת 10 בסולם מי שמחפש את זה (לא משוכנע שמתנשקת עם כולם). מציצה רכה ולא אגרסיבית יותר כפי שאני אוהב (אבל שחר דאגה לפן הזה).
הן זורמות אחת עם השניה אבל לא בטירוף ולא מושלם. אבל אולי זה ענין של זמן או כמה אני ענינתי אותן.
בסכומו של ענין - היה נפלא, רטוב, נעים ומומלץ לכל חובב שחר, חובב מי שהיא מצוותת איתה מידי פעם וחובב ציצים גדולים אבל לא בדרגות של חולהציצי, גאנר והחבר'ה.

[/QUOTE]

תודה על הדיווח והעם מישל זה משהו חד פעמי ? או שאפשרי להיפגש גם בפרד?
"רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה"

383
[QUOTE=menice]היי

אתמול זכיתי לטעום קצת מנחת זרוען של שלג ושחר

מאחר וכל הסשן הייתי עם כיסוי עיניים והכרה מעורפלת קשה לי קצת לתאר מה היה, אבל יש דיאלוג אחד שאני זוכר מצויין.

ש. אולי נזיין אותו עם זה ?
ש. לא נראה לי שאפשר, זה ענק.
ש. לא ראית באיזה קלות דחפתי לו את הויברטור הזה? אני בטוחה שגם זה יכנס.
ש. אין סיכוי וזו בעיה, אם זה גדול מידי והוא יצרח השכנים עלולים לשמוע.
ש. יש לי רעיון, את תשבי לו על הפרצוף ואני אדחף לו את זה לתחת, זה אולי לא יכנס אבל הוא לפחות לא יצרח.
ש. רעיון נפלא, מדהימה שלי...

שלכן,
משה מינייס

נ.ב. ש. צדקה

[/QUOTE]

מתוק אחד...
היה לנו העונג לענות אותך :)

נשיקות...
שחר ושלג חיוך

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

384
[QUOTE=מאמן ריקודים]
[QUOTE=gfeseeker]קבעתי היום עם שחר והיא שאלה אותי אם ארצה שתצטרף חברה שלה. חברה חדשה , יפהפיה, ענוגה וטעימה ביותר העונה לשם מישל (או לפחות בין כתלי דירתה של העונה לשם שחר...). אין זו מישל המפרסמת בפורום הפרסומי.
החלטתי שאני הולך על זה.
שחר - כרגיל לא צריך להכביר במילים. זורחת ומדהימה כתמיד.
מישל - נראית ונשמעת צעירה מאוד (טענה ל-24 ואפשר ללכת על זה), חזה סיליקוני עשוי מעולה, רך למגע ולאכילה, פנים יפהפיות, מלאה טיפה היכן שמי שאוהב מלאות טיפה צריכות להתמלאות (...טיפה). מנשקת 10 בסולם מי שמחפש את זה (לא משוכנע שמתנשקת עם כולם). מציצה רכה ולא אגרסיבית יותר כפי שאני אוהב (אבל שחר דאגה לפן הזה).
הן זורמות אחת עם השניה אבל לא בטירוף ולא מושלם. אבל אולי זה ענין של זמן או כמה אני ענינתי אותן.
בסכומו של ענין - היה נפלא, רטוב, נעים ומומלץ לכל חובב שחר, חובב מי שהיא מצוותת איתה מידי פעם וחובב ציצים גדולים אבל לא בדרגות של חולהציצי, גאנר והחבר'ה.

[/QUOTE]

תודה מאמי על הדיווח
שולחת לך מזכרת קטנה ממישל, את הציצי היפה שלה, בדיוק כמו שאתה אוהב אותו... Tongue

תודה על הדיווח והעם מישל זה משהו חד פעמי ? או שאפשרי להיפגש גם בפרד?
[/QUOTE]

מישל היא בחורה שלא עוסקת בתחום באופן קבוע ונכון לכרגע ניתן להפגש איתה רק ביחד איתי.
את המפגשים המשותפים עדיף לתאם כמה שיותר זמן מראש בכדי שיהיה לי מספיק זמן לתאם זאת גם מולה כי היא לא נמצאת אצלי יום יום ואינה גרה בקרבת מקום.

386
זכיתי להיות היום עם שחר וקים. שתי דו מיניות אמיתיות שאוהבות ונהנות בכל רגע אחת עם השניה . על שחר כבר נאמר הכל, סקסית, ליברלית ומופלאה. קים פשוט יפהפייה. הפנים שלה הן מהיפות שראיתי... היא מתנשקת ניפלא והגוף שלה תאווה לעיניים ולפה ...
בקיצור בילוי מושלם ...
תודה!
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

389

בוקר טוב..

StarעדכוןStar

שעות הפעילות שלי השתנו ושוב ניתן לתאם איתי גם בשעות הערב.
8:00-18:00 מארחת אצלי בלבד במרכז ת"א
18:00 והלאה ובסופ"שים - ניתן להפגש איתי במיקום ביפו (שנראה הרבה יותר טוב מפעם וממש נעים שם עכשיו) או לליווי בלבד.

כרגיל רצוי לתאם איתי מפגשים מראש.
יודעת שלאחרונה הייתי קצת לא זמינה אבל נכון לכרגע חוזרת לפעילות מלאה
מי שלא תופס אותי בטלפון מוזמן לשלוח סמס ואני מבטיחה לחזור

שיהיה בוקר נפלא ויום קסום
שחר
Heart

390
הייתי השבוע אצל שחר .
מבחינת המראה קצת הופתעתי , ציפיתי לבחורה הרבה יותר "גדולה"(ולכן גם לא מיהרתי
להיפגש איתה עד היום...פחות מדבר אליי)
בפועל מראה ישראלי יפה ושחום, גוף סקסי להפליא ,חזה עגול וחצוף וישבן...(טוב על
הישבן של שחר כבר התפייטו גדולי המשוררים בפורום)
הלכתי פעם ראשונה על "סשן" , היה פצצה (נסתי בעבר עם שרון "המפורסמת" אבל
זאת היתה בדיחה עצובה ובלי פאנץ...) ,בחורה נשית,חושנית ומינית כמו שלא פגשתי זמן רב.
היתה התפלקות בסוף שנבעה מחוסר תיאום ציפיות מוקדם .....אבל יצאתי מרוקן ומסופק
פיזית ונפשית כפי שלא חשתי שנים.
לשחר , תודה רבה על האירוח , את בחורה מיוחדת ועוצמתית.
נ.ב - הכלבה שלך גם יפיפיה...קריצה

ראול

ראול2012-11-23 09:48:34

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”