[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=Gspot]
הייתי אצל שרון ולהלן הדיווח-
שרון מקבלת בדירת סטודיו יחסית מרווחת .
לדעתי היא נראת יותר טוב מבתמונות ובחורה יפה לטעמי,רגליים ארוכות עם
טוסיק פצצתי ביותר ואור כיפי למגע

פנים יפות,חזה טבעי די חמוד בקיצור בחורה צעירה שנראת טוב!!
400 ש"ח הדיל הרגיל,והלכתי להתקלח,מגבות אדומות נקיות..
חזרתי מהמקלחת באנו למיטה ,שרון התחילה במציצה חשופה,מציצה טובה,שאלה אם רוצה להמשיך לאקט או לגמירה, עברנו לאקט הראשון,התחלנו כשהיא למעלה,אחרי כמה דקות דוגי מוכרח להגיד שהטוסיק שלה נראה טטוב בתנוחה הזאת ותנוחה כיפית :)
מקלחת קצרה ,קצת הפסקה עם כוס מים ושרונה התחילה לעשות לי מסאז'.. אבל פה לא הקטע וזה יותר להרגעה לא למי שמצפה לעיסוי אירוטי

,התחלפנו עשיתי לה עיסוי קצר גם-שרון תביע את הדעה שלה על כך ..
אקט שני -המציצה הייתה כבר יותר עמוקה ועם שיניים מדי פעם,טובה יותר, עברנו לעוד אקט נוסף ניסינו כמה תנוחות,היא מעלי,מיסיונרית ואז סיום בדוגי
לסיכום-מי שמחפש GFE זה לא זה,עדיין הייתה תקשורת טובה ויחס טוב, אפשר לטעמי לבקש דברים נוספים.. אם היה גם אנאלי במחיר הזה היה פשוט תוספת משמעותית לדעתי בשירות ,600 ש"ח יקר מידי לטעמי אבל כל אחד עם הוצאותיו והחלטותיו,הייתי שם 40 דקות בלי לחץ, 2 אקטים+המקלחת והכל,לאחרים זה יהיה מעט מידי זמן ,לי זה מספיק בשביל סה"כ שמקבלים.
[/QUOTE]
400 ש"ח או 600 ש"ח רק תחליט כמה שילמת? כי בעבור 600 ש"ח היית צריך גם לקבל אנאלי טוב
[/QUOTE]
שוב יש בעיות בבנת הנקרא, שוגי?
[/QUOTE]
אולי אדוני הגאון יסביר כאן לכל אלו שמתקשים כמה הבחור שילם? אני לא הבנתי המורה תוכל להסביר לי בבקשה?
אני אצבע מושטטת לעברך אנא הסבר לי?
[/QUOTE]
שוגי, קודם כל תעשה לנו טובה ואל תכליל את כולנו בקשיים האופייניים בעיקר לך ( מזל שסופרמן פרש).
עכשיו זקוף אזניים, קח כדור ריטלין, והשתדל להתרכז לרגע:
מאחר ואתה שורץ עמנו וכבר עושה זאת תחת הניק השלישי שלך, הגיע הזמן שתדע כי הבנות במדור הפרסומי מציגות מפרט מלא של המחיר והשירות אותו הן מציעות בעמוד הראשון של הפוסט שלהן. או בעברית צ'חצ'ח , נענע את ישבנך על חריצו הבולט מחוץ למכנסיך אל עמוד הפתיחה של הפוסט הזה, למד את כל המחירים והאפשרויות, וחדל לשגל בינה בשאלות של פעורים. אם לאחר שתעבור על המפרט הנמצא שם( המאוד מדוייק עלי לציין) עדיין לא תבין כמה שרון לוקחת עבור שירותיה, אני מבטיח להחליף מילה עם הלבלרים שיסדרו דיאגרמה מצוירת שתענה במיוחד על הצרכים הייחודים לך. איך!!!!
רימינג מעשי2013-01-11 14:40:19