כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 281 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2802
בתקופה אחרונה נפגשתי עוד כמה פעמים עם שרון ופעמיים שיחקנו משחקי תפקידים.

במשחק הראשון הייתי אבא לנערה מתבגרת. שמתי לב שהיא מבלה יותר מדי זמן עם בן של השכנה שלנו. החלטתי שכמו כל אב אשר דואג לבתו אני חייב לבקר אצל השכנה על מנת לדון על יחסים בין ילדינו. סיפרתי לה על דאגותיי בתקווה למצוא הבנה אך היא הייתה די אדישה לחששות שלי. יתרה מזאת השכנה ניסתה להסביר לי שהילדים שלנו מספיק בוגרים כדי שנניח להם לעשות מה שהם רוצים. לא יכולתי להסכים וכאשר התחלתי להתעצבן היא החליטה "להרגיע" אותי בדרך מיוחדת מאוד אשר תחילתה וחשיפת החזה שלה, ליטוף וחיבוק וסופה בסקס מענג. כמובן שאחרי הכול לא יכולתי לא להסכים איתה.

במשחק השני הייתי שוב אבא, אבל הפעם לתינוק ושרון הייתה המטפלת שלו. חזרתי מעבודה, שאלתי איך עבר היום והיא סיפרה לי שהכול היה נפלא, הם שיחקו, ילד אכל וכרגע הוא ישן. אמרתי לשרון שאני מאוד מרוצה מהעבודה שלה, שהתינוק אוהב אותה מאוד ותמיד שמח כאשר היא מגיעה. המילים שלי ריגשו אותה וסיפרתי לה שבנוסף למשכורת שלה החלטתי לתת לה בונוס מיוחד כדי שהיא תדע כמה אנחנו מעריכים את עבודתה. אמרתי שאני רוצה שזה יהיה בונוס מיוחד מאוד ולכן ארשה לה למצוץ את הזין שלי. שרון שמחה להצעתי ותפסה את הפרס שלה בשתי ידיים (ושפתיים). לא יכולתי להתאפק ודי מהר המציצה עברה לסקס ורק כאשר הבחורה ציינה שזה אפילו יותר ממה שהבטחתי לה בהתחלה הוצאתי את הזין מהכוס שלה וחזרנו למציצה עד לגמירה המתוקה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2804
[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=Gspot]

הייתי אצל שרון ולהלן הדיווח-

שרון מקבלת בדירת סטודיו יחסית מרווחת .
לדעתי היא נראת יותר טוב מבתמונות ובחורה יפה לטעמי,רגליים ארוכות עם טוסיק פצצתי ביותר ואור כיפי למגע חיוך פנים יפות,חזה טבעי די חמוד בקיצור בחורה צעירה שנראת טוב!!
400 ש"ח הדיל הרגיל,והלכתי להתקלח,מגבות אדומות נקיות..
חזרתי מהמקלחת באנו למיטה ,שרון התחילה במציצה חשופה,מציצה טובה,שאלה אם רוצה להמשיך לאקט או לגמירה, עברנו לאקט הראשון,התחלנו כשהיא למעלה,אחרי כמה דקות דוגי מוכרח להגיד שהטוסיק שלה נראה טטוב בתנוחה הזאת ותנוחה כיפית :)
מקלחת קצרה ,קצת הפסקה עם כוס מים ושרונה התחילה לעשות לי מסאז'.. אבל פה לא הקטע וזה יותר להרגעה לא למי שמצפה לעיסוי אירוטי קריצה,התחלפנו עשיתי לה עיסוי קצר גם-שרון תביע את הדעה שלה על כך ..
אקט שני -המציצה הייתה כבר יותר עמוקה ועם שיניים מדי פעם,טובה יותר, עברנו לעוד אקט נוסף ניסינו כמה תנוחות,היא מעלי,מיסיונרית ואז סיום בדוגי Star
לסיכום-מי שמחפש GFE זה לא זה,עדיין הייתה תקשורת טובה ויחס טוב, אפשר לטעמי לבקש דברים נוספים.. אם היה גם אנאלי במחיר הזה היה פשוט תוספת משמעותית לדעתי בשירות ,600 ש"ח יקר מידי לטעמי אבל כל אחד עם הוצאותיו והחלטותיו,הייתי שם 40 דקות בלי לחץ, 2 אקטים+המקלחת והכל,לאחרים זה יהיה מעט מידי זמן ,לי זה מספיק בשביל סה"כ שמקבלים.

[/QUOTE]
400 ש"ח או 600 ש"ח רק תחליט כמה שילמת? כי בעבור 600 ש"ח היית צריך גם לקבל אנאלי טוב
[/QUOTE]

שוב יש בעיות בבנת הנקרא, שוגי?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2805
אחרי התלבטויות רבות, לא הצלחתי להתאפק ודגמתי את שרון.
מכיוון שלמרות הדיעות הרבות לרעתה יש לה לא מעט מעריצים...

ולהלן דעתי בקיצור.

הבחורה מקצוענית...!
אבל זה אומר כמה מעלות וכמה חסרונות.
ונתחיל דווקא בצד החיובי, שרון יודעת לעשות סקס ויודעת מה אנחנו אוהבים ואיך לגרות אותנו.
היא גרמה לי לגמור בחצי זמן מכל אחת אחרת, ובפעם השניה לקח לה רגעים ספורים לגרום לתחיית המתים היא פשוט יודעת מה ואיך לעשות...מקצוענית...!
מנגד היא מקצוענית...כלומר קרה ומנותקת ללא חיוך או אפילו קצת חום בעיניים.
שאלתי אותה מה פשר המסאג' (בדיחה) אז היא הסבירה לי פשוט דרך להעביר את הזמן עד שתוכלו להגיע לגמירה שניה, ואין לי כח לדבר.(אני לא אוהבת לדבר...)
כשבכל זאת נסיתי ללחוץ ולהבין מה הקטע בקרירות והניתוק הזה שלדעתי פוגע לה בפרנסה, שרון פשוט הסבירה "פה זה בית חרושת...!!! אתה יוצא אחר נכנס...כל ארבעים דקות מישהו חדש, אין לי זמן לתת חיוכים ואין לי כח לזה אצלי לא באים לחפש אהבה פה באים לזיין וללכת"
ועדיין התעקשתי וחזרתי ואמרתי בשבילך זה פרנסה, ולאף אחד אין חשק לדפוק קיר, צריך לשדר מעט אנושיות ולו בשביל הביזנס.

ושרון בשלה "בשביל חום וחיוכים יש אחרות לא אצלי...!!!"

בקיצור הבחורה כוסית גוף פצצה עור חלק, ציצים קטנים אבל יפים. פנים סבירות לא יותר.
אבל מכונה..!!! אולי מכונה משומנת אבל עדיין לא אנושית בכלל.

ועדיין למי שחפץ בסקס מהיר וטוב (ובפרט מהרגע להשניה) הייתי ממליץ על קפיצה לשרון, אבל ממש לא לצפות לGFE או אפילו משהו קרוב לזה, פשוט זיון מקצועני מהיר.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2806
שלום לכולם דיווח ראשון שלי באתר הזה אז כך,

הייתי אצל שרון , שרון מקבלת בדירת סטודיו ,דירה נקיה ומסודרת,לדעתי היא נראת טוב ,רגליים ארוכות ,יש לה טוסיק פגזי ,חזה טבעי ,מדובר בבחורה לדעתי בת 29-28

40 דקות שני אקטים בלי לחץ זמן, אבל היא מקפידה על זמנים שלה

מבחינת סקס אני נותן ציון 8 מתוך 10

מוצצת טוב מאוד,לא היה לי הרבה זמן מציצה כזאות,כל השאר די סטנדרטי תנוחות שונות וכו.

שורה תחתונה :יחס טוב ,מקום נקי ומסודר,יש אפשרות לדברים נוספים שזה לא רע בככל
לדעתי 40 דקות זה לא מספיק זמן ,צריך שעה מלא וזה כבר באה בתוספת תשלום.
המלצה שלי לבוא לשעה מלא אם יש כסף.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2808
[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=Gspot]

הייתי אצל שרון ולהלן הדיווח-

שרון מקבלת בדירת סטודיו יחסית מרווחת .
לדעתי היא נראת יותר טוב מבתמונות ובחורה יפה לטעמי,רגליים ארוכות עם טוסיק פצצתי ביותר ואור כיפי למגע חיוך פנים יפות,חזה טבעי די חמוד בקיצור בחורה צעירה שנראת טוב!!
400 ש"ח הדיל הרגיל,והלכתי להתקלח,מגבות אדומות נקיות..
חזרתי מהמקלחת באנו למיטה ,שרון התחילה במציצה חשופה,מציצה טובה,שאלה אם רוצה להמשיך לאקט או לגמירה, עברנו לאקט הראשון,התחלנו כשהיא למעלה,אחרי כמה דקות דוגי מוכרח להגיד שהטוסיק שלה נראה טטוב בתנוחה הזאת ותנוחה כיפית :)
מקלחת קצרה ,קצת הפסקה עם כוס מים ושרונה התחילה לעשות לי מסאז'.. אבל פה לא הקטע וזה יותר להרגעה לא למי שמצפה לעיסוי אירוטי קריצה,התחלפנו עשיתי לה עיסוי קצר גם-שרון תביע את הדעה שלה על כך ..
אקט שני -המציצה הייתה כבר יותר עמוקה ועם שיניים מדי פעם,טובה יותר, עברנו לעוד אקט נוסף ניסינו כמה תנוחות,היא מעלי,מיסיונרית ואז סיום בדוגי Star
לסיכום-מי שמחפש GFE זה לא זה,עדיין הייתה תקשורת טובה ויחס טוב, אפשר לטעמי לבקש דברים נוספים.. אם היה גם אנאלי במחיר הזה היה פשוט תוספת משמעותית לדעתי בשירות ,600 ש"ח יקר מידי לטעמי אבל כל אחד עם הוצאותיו והחלטותיו,הייתי שם 40 דקות בלי לחץ, 2 אקטים+המקלחת והכל,לאחרים זה יהיה מעט מידי זמן ,לי זה מספיק בשביל סה"כ שמקבלים.

[/QUOTE]
400 ש"ח או 600 ש"ח רק תחליט כמה שילמת? כי בעבור 600 ש"ח היית צריך גם לקבל אנאלי טוב
[/QUOTE]

שוב יש בעיות בבנת הנקרא, שוגי?
[/QUOTE]
אולי אדוני הגאון יסביר כאן לכל אלו שמתקשים כמה הבחור שילם? אני לא הבנתי המורה תוכל להסביר לי בבקשה?
אני אצבע מושטטת לעברך אנא הסבר לי?
[/QUOTE]

שוגי, קודם כל תעשה לנו טובה ואל תכליל את כולנו בקשיים האופייניים בעיקר לך ( מזל שסופרמן פרש).

עכשיו זקוף אזניים, קח כדור ריטלין, והשתדל להתרכז לרגע:
מאחר ואתה שורץ עמנו וכבר עושה זאת תחת הניק השלישי שלך, הגיע הזמן שתדע כי הבנות במדור הפרסומי מציגות מפרט מלא של המחיר והשירות אותו הן מציעות בעמוד הראשון של הפוסט שלהן. או בעברית צ'חצ'ח , נענע את ישבנך על חריצו הבולט מחוץ למכנסיך אל עמוד הפתיחה של הפוסט הזה, למד את כל המחירים והאפשרויות, וחדל לשגל בינה בשאלות של פעורים. אם לאחר שתעבור על המפרט הנמצא שם( המאוד מדוייק עלי לציין) עדיין לא תבין כמה שרון לוקחת עבור שירותיה, אני מבטיח להחליף מילה עם הלבלרים שיסדרו דיאגרמה מצוירת שתענה במיוחד על הצרכים הייחודים לך. איך!!!!

רימינג מעשי2013-01-11 14:40:19

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”