אני לא נוהג להשתמש בפורום בצורה סדירה לכן אין לי הרבה דיווחים כאן, רק אוכל לומר שיש לי ניסיון של 13 שנה בתחום נותנות השרות, עם הוצאות של כמה עשרות אלפי שקלים.
עכשיו לעניין....
מקרה שקרה אתמול בלילה..
במהלך השבוע האחרון דיברתי עם ניקי כמה פעמים בטל' והתרשמתי מאוד לטובה !!!
קבענו להעביר לילה ביחד בסכום לא מבוטל אשר כלל הכל מהכל, לפי התחיבות שלה.
הגעתי לדירה ואכן מדובר באחת הבחורות המעניינות ביותר מבכינה מקצועית שפגשתי, מראה קיניקי מושלם, אבזור מקצועי ודירה בקלאס של מלכה אמתית.
שתינו כוס יין, עישנו משהו מפנק וניקי הזמינה לנו סושי שיהיה למהלך הלילה (הארוך) שהולך לעבור עלינו....
תאמנו ציפיות לגבי השסן וקדימה לתשלום (שהיה לא קטן בלשון המעטה),הכסף עבר ונשארנו לחכות לשליח עם השוסי כדי להתחיל.
בנתים דיברנו קצת שתינו ועישנו (משהו כמו 20 דקות) וחרמונים כמובן...
ישבנו בסלון, נעמדתי מעליה הורדתי מכנסיים ודחפתי לה תזין לפה באגרסיביות ללא הכנות, לחצתי את הראש שלה טוב טוב לעבר בסיס הזין וניקי נשארה כך כמה דקות מבלי להניד עפעף... נשמה מהאף כמו מקצוענית אמיתית.
לאחר כמה דקות שאנחנו עומדים כך, מרצון שלי הוצאתי תזין והמשכנו לחכות לשליח....
בזמן הזה ניקי נעמדה מול המראה ועשתה לי פוזות של נימפומנית שמתחרמנת מעצמה, כמובן שלא עמדתי בזה ונגשתי לבדוק אותה מקרב, בטן שטוחה, ישבן קטן וחצוף (שאם הוא באמת מקבל את כל מה שמספרים פה מגיע לו צל"ש), עגיל מחרמן שנעשה לא מזמן במשולש הקדוש ועד
כאן מגיע התפנית....
פתאום משום מקום חשתי רע, יכול להיות שילוב של כמה דברים במקביל אבל חשתי שלא אוכל לבצע את כל אשר חלמתי עליו עם ניקי.
כאן המקום להודות שכל האשמה עלי ולא נערכתי נכון מבחינה נפשית ופיזיולוגית לסשן עם בחורה מקצועית...
וכאן המקום לדגש מבחינתי למילה בחורה מיקצועית !!!
ניקי שראתה שאני לא מרגיש טוב הציעה מעצמה לבטל תסשן ולהחזיר לי את כל הכסף, כמובן שלא האמנתי למשמע אוזני באותו הרגע וחשבתי איך להגיב מספר שניות.
לבסוף אמרתי לה שאני מאוד מצטער אבל אני מעוניין לבטל וללכת, ניקי לא היססה לרגע כמה הביא את הכסף וברכה אותי לשלום !!!
אני שמעולם לא קרה לי דבר כזה לא ידעתי איך לעכל זאת....
בדרך כלל נגעת שילמת, או שהבחורות גרדיות וינסו לעשוק אותך בכל מחיר.
לא כך היה עם הבחורה המיוחדת הנ"ל, השארתי טיפ בדרכי שלי אמרתי לה שהמעשה שעשתה הוא אצילי ומתחשב ושהיא מלכה אמיתית כי רק מלכות אמיתיות מתנהגות כך.
יצאתי ישבתי באוטו שלוש שעות עד שחזרה אלי הכרתי ושבתי לביתי.