כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 26 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

251

אהלן לכולם

ושלום ניקי חיוך
אני כותב הודעה זו אחרי מפגש נפלא עם ניקי
ראיתי את המודעה
יצרתי קשר
ובהחלט הדבר הראשון שקנה אותי זה הקול
עדין חברותי ,קבענו להיפגש בשעה מסויימת
הגעתי לדירה והתחלנו בסמול טוק קצר להכיר רושם ראשוני של מראה
הבחורה בהחלט בעלה מראה קינקי מושכת סקסית
קיבלתי סיור קטן בבית במרגש המשחקים של ניקי
בהחלט משו שלא ראיתי עד כה הבחורה עם ראש פתוח
נעימה וכיפית
אחרי שהתפשטנו ניקי התחילה לענג אותי בצורה מושלמת
הכול עושה בצורה טובה
התגובות שלה הגניחות שלה הכול מושלם
המגע שלה הלשון שלה
והסקס -אני מעריך שמילים לא יכלו לתאר מה קרה במיטה שם
אני בהחלט מתחרמן שאני חושב על מה שהלך שם
בכול מקרה חברה
ניקי היא הבחורה !
תודה ניקי היית מדהימה

ניקיטה - ללא גבולות

252
לילה טוב לכולם רציתי להגיד המון המון תודה על הפוסטים היפים שרשמתם עלי. חממי לב ומלאי מחמאות . אין כייף גדול מהידיעה שנהנתם בחברתי ושאולי למדתי משהו Tongue המון תודה שלכם ניקוש
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

254
לפנינ שבוע בערך נפגשתי עם ניקיטה ורק עכשיו יצא לי לדווח על זה אז ככה .
ניקיטה מפרסמת שהמפגש איתה הוא ליבראלי וחסר מעצורים, (ללא גבולות בניסוח שלה) מה שאני קיבלתי היה שונה מאוד ממה שהיא מפרסמת ובטח שלא שווה את המחיר ששלמתי עליו(יש בחורות שלוקחות 20% ממה שהיא ונותנות הרבה יותר). אני יכול לסכם את המפגש איתה כתקתוק אחד גדול, מהרגע שקיבלה את הכסף רק רצתה שאני אגמור וילך! בנוסף לזה כל המפגש כלל הסתמסות ושימוש בטלפון כן גם תוך כדי מציצה. המפגש גם כלל הרבה איסורים וגבולות!! כמו בנדנדה זה רק לסשנים(בפרסום רשום במפורש שזה לכולם), בלי אצבעות זה לא נעים, בתנוחה הזאת כואב וכו...

לסיכום: יכול להיות שבאותו היום לא היה בזיין שלה לקבל אנשים או שלא באתי לה טוב, וגם זה בסדר אבל מה שלא בסדר ובלתי נסלח זה שהיא למרות כל זה קיבלה אותי גבתה מחיר מלא והתנהגה כמו שהתנהגה שזה בדיוק 180 מעלות ממה שהיא מפרסמת ומציגה כאן באתר.

נ.ב

בכול זאת אני רוצה להודות לה. ניקיטה ללא גבולות תודה לך!

אני יסביר, ניפגשתי איתה אחרי ששנה שלמה נמנעתי מלהיפגש עם נערות עובדות ואחרי המפגש איתה אין לי חשק לפחות לעוד שנה...עצוב

ניקיטה - ללא גבולות

255
[QUOTE=גוני 25]
לסיכום: יכול להיות שבאותו היום לא היה בזיין שלה לקבל אנשים או שלא באתי לה טוב, וגם זה בסדר אבל מה שלא בסדר ובלתי נסלח זה שהיא למרות כל זה קיבלה אותי גבתה מחיר מלא והתנהגה כמו שהתנהגה שזה בדיוק 180 מעלות ממה שהיא מפרסמת ומציגה כאן בעצוב
[/QUOTE]
אני מסכים איתך , לפעמים עדיף לא לקבל לקוח מאשר לתת שירות לקוי .
זה קורה...וקרה גם לך עם ניקי , למרות שניקי דווקא נותנת בד״כ שירות טוב.
אבל למה להתנזר עוד שנה...? חשבת שאולי אחרי שנה בלי ביקור אצל נערה עובדת אולי גם אתה היית קצת חלוד או לחילופין נלהב מדי.

ניקיטה - ללא גבולות

258
אני לא נוהג להשתמש בפורום בצורה סדירה לכן אין לי הרבה דיווחים כאן, רק אוכל לומר שיש לי ניסיון של 13 שנה בתחום נותנות השרות, עם הוצאות של כמה עשרות אלפי שקלים.
עכשיו לעניין....
מקרה שקרה אתמול בלילה..
במהלך השבוע האחרון דיברתי עם ניקי כמה פעמים בטל' והתרשמתי מאוד לטובה !!!
קבענו להעביר לילה ביחד בסכום לא מבוטל אשר כלל הכל מהכל, לפי התחיבות שלה.
הגעתי לדירה ואכן מדובר באחת הבחורות המעניינות ביותר מבכינה מקצועית שפגשתי, מראה קיניקי מושלם, אבזור מקצועי ודירה בקלאס של מלכה אמתית.
שתינו כוס יין, עישנו משהו מפנק וניקי הזמינה לנו סושי שיהיה למהלך הלילה (הארוך) שהולך לעבור עלינו....
תאמנו ציפיות לגבי השסן וקדימה לתשלום (שהיה לא קטן בלשון המעטה),הכסף עבר ונשארנו לחכות לשליח עם השוסי כדי להתחיל.
בנתים דיברנו קצת שתינו ועישנו (משהו כמו 20 דקות) וחרמונים כמובן...
ישבנו בסלון, נעמדתי מעליה הורדתי מכנסיים ודחפתי לה תזין לפה באגרסיביות ללא הכנות, לחצתי את הראש שלה טוב טוב לעבר בסיס הזין וניקי נשארה כך כמה דקות מבלי להניד עפעף... נשמה מהאף כמו מקצוענית אמיתית.
לאחר כמה דקות שאנחנו עומדים כך, מרצון שלי הוצאתי תזין והמשכנו לחכות לשליח....
בזמן הזה ניקי נעמדה מול המראה ועשתה לי פוזות של נימפומנית שמתחרמנת מעצמה, כמובן שלא עמדתי בזה ונגשתי לבדוק אותה מקרב, בטן שטוחה, ישבן קטן וחצוף (שאם הוא באמת מקבל את כל מה שמספרים פה מגיע לו צל"ש), עגיל מחרמן שנעשה לא מזמן במשולש הקדוש ועד
כאן מגיע התפנית....
פתאום משום מקום חשתי רע, יכול להיות שילוב של כמה דברים במקביל אבל חשתי שלא אוכל לבצע את כל אשר חלמתי עליו עם ניקי.
כאן המקום להודות שכל האשמה עלי ולא נערכתי נכון מבחינה נפשית ופיזיולוגית לסשן עם בחורה מקצועית...
וכאן המקום לדגש מבחינתי למילה בחורה מיקצועית !!!
ניקי שראתה שאני לא מרגיש טוב הציעה מעצמה לבטל תסשן ולהחזיר לי את כל הכסף, כמובן שלא האמנתי למשמע אוזני באותו הרגע וחשבתי איך להגיב מספר שניות.
לבסוף אמרתי לה שאני מאוד מצטער אבל אני מעוניין לבטל וללכת, ניקי לא היססה לרגע כמה הביא את הכסף וברכה אותי לשלום !!!
אני שמעולם לא קרה לי דבר כזה לא ידעתי איך לעכל זאת....
בדרך כלל נגעת שילמת, או שהבחורות גרדיות וינסו לעשוק אותך בכל מחיר.
לא כך היה עם הבחורה המיוחדת הנ"ל, השארתי טיפ בדרכי שלי אמרתי לה שהמעשה שעשתה הוא אצילי ומתחשב ושהיא מלכה אמיתית כי רק מלכות אמיתיות מתנהגות כך.
יצאתי ישבתי באוטו שלוש שעות עד שחזרה אלי הכרתי ושבתי לביתי.
מבולבלDeadמוחא כפייה

ניקיטה - ללא גבולות

260
שבת מהממת לכולם גוני היקר דבר ראשון אני מממש מצטערת לשמוע שככה אתה מרגיש אבל חייבת לציין [בעיקבות הפוסט שרשמת ולא ציינת בו ] שאחרי שנכנסנו למיטה אתה בטעות שרטת אותי בזמן עינוג אצבעות וגם אמרתי לך וכן משם כבר כאב לי ושרף לי ואולי בגלל זה די אבדתי כיון מקווה שכן תמצא לך מישהי שתעלה חיוך על פניך ולא תעלם לעוד שנה חיוךכי הכוונה והרצון באמת להנות יחד ושהיה לשני הצדדים הכי כייף Tongue ודבר נוסף בעקבות הפוסט האחרון תקשיבו אנחנו רק בני אדם לפני השטר ואחריו ובמקרה שקרה לנו אתמול כן יושב מולי בחור חוייר וטרוד ללא מנוחה עם מבט די אבוד ברור שבמצב כזה נעצור הכול וכן גם ברור שעם נגעת שילמת אבל יש מקרים יוצאי דופן ללא ספק נגעת שילמת ובכול מצב אחר לא הייתי מחזירה את הכסף אבל כמו שאמרתי יש מצבים יוצאי דופן וכולנו רק בני אדם המשך שבת מהממת לכולםחיוך גדול
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”