כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 27 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

261
וואו חברים. ניקי את גדולה.

במכונים, לא פעם יוצא לי להתקל בבחורות שאיך נאמר זאת בעדינות - לא 'באופן מלא' מבצעות את מה שסיכמתי איתן בשלב הפרטים!
פעם עוד הייתי חי בסרט ואיכשהו הייתי מסוגל לאמר לעצמי: "תמשיך, אולי זה בשלב כלשהו ישתפר"... כיום איך שהבחורה רק מתחילה להראות סימנים של לאות - אני מיד חותך. ואז כמובן איך לא, מתחיל הויכוח הבלתי נמנע של איזה סכום היא אמורה להשיב לי: "כבר ראית אותי ערומה"... "כבר נגעתי לך בבולבול"... ואז בלאגן שלם עם כל הקטע הזה.

ניקיטה - ללא גבולות

263
היי לכולם שוב Tongue מוסלי מאמי תראה לגבי בנות של מכון לא מכירה מעולם לא הייתי שם ולא יודעת איך צורת או אופן העבודה שלהם אני מדברת עלינו קבוצת הבנות שנמצאות כאן בפורום והן מארחות בבית באופן פרטי דסקרטי ומאוד אינטימי אז לפי דעתי הכול מתנהל אחרת לשני הצדדים אבל שאתה כותב שנגעת או שאתה נגעת ברור שאתה מחויב לשלם במקרה הספציפי שאני עברתי באמת באמת עמד מולי אדם שנמצא במצב ממש רע וכמו שאמרתי מארחת בבית הכול הופך למפגש הרבה יותר אנושי ובמצב שהוא היה גם עם הייתי מופיעה מולו עם בר רפאלי במופע לסבי לא הייתי מעירה אותוחיוך גדול מה שמנסה להגיד שורה תחתונה אתה נוגע אתה משלם בדיוק בגלל זה תמיד אנחנו אומרים בשיחה בפון נפגש ונחליט מתאים ממשיכים לא מתאים נפרד כידידים אבל אצלי זה היה ממש מקרה חריג וככה לפי דעתי כול אחת הייתה נוהגת במצבי המשך ערב נעים
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

264
טוב אני חייב לענות...

GOODGUY איך קשורה "החלודה" שלי לזה שניקיטה השתמשה בטלפון שלה לאורך כל המפגש? ולזה שבפרסום שלה כתוב בצורה ברורה שהנדנדה מתאימה לשימוש של כולם אבל לי נאמר שזה רק לסשן שליטה? וכו...

חשוב לי לציין אני סיפרתי לכם את חוויתי כדי שמי שרוצה להיפגש עם ניקיטה יקח בחשבון שיכול להיות שהוא לא יקבל את כל מה שרשום במודעות שלה ובדיווחים עליה אני חושב שזה שיקול רציני למי שעומד לשלם לא מעט כסף בעבור מפגש שכזה. אני למשל החלטתי להיפגש איתה רק בגלל שהיא מפרסמת ומציעה את כל המגוון הזה.

ניקיטה, התשובה שלך ממש לא ממצא גם אם זה היה נכון מה עם שאר הדברים?

ניקיטה - ללא גבולות

266
[QUOTE=סופר לה טיב]ניקיטה, ברור לכולנו שלא כל אחת היתה נוהגת כמוך באותו מצב.

נהגת בצורה מכובדת והוגנת מאד מוחא כפייה

[/QUOTE]
אני יכול לחשוב על מישהי מסוימת, שפשוט היתה מתחפשת לאחות ואומרת לבחור: 'תרגע, הכל בסדר - אני אחות מוסמכת'. צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ניקיטה - ללא גבולות

270
בוקר מהממם לכולם העלתי תמונות חדשות וערכתי כמה שינויים בפרטי המפגש בימיים הקרובים יעלה לאתר שלי את שאר התמונות כולכם מוזמנים הפעם הלכתי על סגנון קצת יותר חצוף ופרוע מאוד טבעי וכמעט ללא מעצורים המשך יום סגלגל לכולם TongueTongue
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”