כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 42 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

411
[QUOTE=כלבן]שבוע שעבר הייתי אצל שחר כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות איתה סאשן הפעם הלכנו על זה קבענו בשעות הבוקר כרגיל יושבים מדברים על הא ודא שחר נכנסת להתקלח אני יושב מחכה קניתי לשחר בגד שאני רוצה שתלבש ( שחר נכון אהבו את זה?) היא באה לכיוון שלי אני מצווה עליה ללכת ולחזור שוב חוזרת אלי אני אומר לה למצוץ אין מה להגיד אלופת המציצות , מזיין לה את הפה תוך כדי חונק אותה סוגר לה את האף שחר מריירת מה שעושה את המציצה ליותר טובה,מצווה עליה להיות על ארבע על הספה ומתחיל להכניס לה אצבעות לתחת תוך כדי כמה סטירות לחי קצת לאפס את החמודה מלקקת לי את הרגלים וממשיכים לחדר , בדרך לחדר הולבש קולר חנק שחר על ארבע ועושים טיול ידוע שכלב עושה טיול עם בעליו אסור לו לעבור אותו או להיות בקו של הבעלים או מאחוריו שחר למדה את השיעור הזה בעזרת חגורה אחח אין כמו להצליף על התחת הזה . ומשם לחדר שוב מציצות טובות זיון בתחת שכבר הורחב לגמרי ע״י 5 אצבעות זיון בדוגי שאני רוכב עליה וחבל כרוך על הצוואר .. אני לא חזק בסשנים אבל אין מה להגיד אמנם לא לכול כיס אבל באמת שווה את

זה . שחר הקבועה שלי ותמשיך להיות הקבועה נותנת שירות בן אלף וחוץ מזה יש לה תחת בן זונה . אין עלייך שחר שיהיה בהצלחה בפרויקט החדש [/QUOTE]

תודה מתוק שלי, סופסוף הגשמת את הפנטזיה שלך חיוך
אגב.. לא העזתי עדיין ללבוש שוב את מה שקנית לי אבל זה שמור בשבילך..
נשיקות..
Heart
שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

413

תודה לך שחר על סשיון מצויין ביפו לפני כשבועיים. קריצה
וגם על שיחה פתוחה ומעניינת בתחומי השליטה.

למעוניינים בתיאורים, רק אומר ששחר קשורה לצלב עם הישבן
בחוץ זה תענוג לכל גבר.מוחא כפייה

שחר, מאחל לך שנת 2013 מלאה בריגושים ותענוג קינקי.

ארגנטינאי (ג.)

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”