כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 284 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2832
אני נמנעתי ממפגש כבר לאחר הדו-שיח בהודעות, כאן באתר. הבהירה שמפאת גילי (43) לא תעשה דברים שעושה בשיגרה עם גולשים אחרים כאן - עפ"י הדיווחים. מעולם לא ראתה אותי ולא דיברה וכבר פסלה.... תודעה שירותית כה נמוכה ממש לא עשתה חשק להשקיע כ"כ הרבה לירות .... הפסידה :)

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2835
שלום לכולם,

הייתי אתמול אצל שרון.

חשבתי על כל התגובות הפחות מחמיאות שהיו כאן ורציתי להגיב על כך.
נכון שהיא מאד טכנית ולא יוצרת אווירה חברתית אבל בסופו של דבר אני לא חושב שאנחנו מגיעים לחברה.
אין ספק שאם מגיעים לבחורה שגורמת לך לחשוב שהגעת לחברה זה יותר נחמד אולם לא הכרחי.

מבחינת האקט עצמו היא "עשתה את העבודה כמו שצריך" התחנו עם סקס רגיל ולאחר מכן מקלחת,
מסג' מרגיע שנמשך כעשר דקות ולאחר מכן עברנו למציצה שהיתה טובה ומגרה עם גמירה בפה.

היו כאלה שהתלוננו שהמסג' הוא סתמי והיא כביכול מנסה להעביר את הזמן, אבל זה לא נכון.
היא עושה בדיוק את מה שצריך על מנת לגרום לך לנוח ולאזור כוחות לפעם הבאה שכן ברוב המקרים הפעם השניה
(בהנחה שאתה לא בן 18) לוקח זמן רב יותר להגיע למצב מוכנות.
המסג' שהוא למעשה נגיעות וליטופים עדינים עושה את העבודה.
במקרים רבים אני לא מצליח להגיע לפעם השניה תוך זמן כזה קצר ופה היא הצליחה.

בשורה התחתונה,
אם אתה מגיע במטרה למצוא חברה ואשת שיחה - זה לא המקום,
אבל אם המטרה היא למצוא מישהי שתדע לענג אותך בצורה מקצועית ולהערכתי ניתן לבקש ממנה
כל דבר שהוא בגדר הסביר והיא לא תתנגד לכך כמו בנות אחרות שאל תיגע לי פה ואל תעשה לי שם.
קריצה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2836
בגדול ,אני מסכים אתך טל.מאחר שהייתי אצלה מספר פעמים, היא בדרך כלל משתדלת להיות ידידותית יותר ממה שאתה מתאר אבל לא בפגישה הראשונה.לא כמו חברה אבל ידידה ברמה מסוימת-כן.
מה שמפליא אותי אצלך זה שנרשמת ב 2009 ורק היום אתה משתתף בפורום.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2837
[QUOTE=אמריקאי]

מנחם, שאלה קטנה

לא יכולת לעורר את השמוליק בגלל שרון או בגלל מה שכתבו עליה בפוסט (כמו שתיארת)
[/QUOTE]
גם וגם, ויכול להיות שגם בגלל כל התמונות.
שאני רואה מישהי ערומה בפעם הראשונה, רק מההתרגשות אני יכול לעשות סיבוב שני (בדר"כ גם בהרבה פחות מ-40 דקות)
כאן כל הגורמים התחברו יחד כנראה
כתבכם בצפון

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2838
היי חברים הייתי היום אצל למרות ששלחתי לה סמס לא ללבוש אדום היא לבשה ואני הלכתי ממנה אני לא כועס עליה רק מאוכזב שהיא שכחה ללבוש משהו אחר:( להתראות בקיץ סקסית שלי:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2840
[QUOTE=אמריקאי]לא הבנתי נקודה אחת
הלכת אחרי שרכבת על הסקייטבורד

או לפני שטעמת את האשה המדהימה הזו
[/QUOTE]

מילא מהמוסקטרים, אבל עושה רושם שכל אחד פה שיש לו את הנפילה הכי קטנטונת עם שרון מדאיג אותך. קודם מנחם, אחר כך YELLOW. האומנם? יש מצב שאתה מבקש מהאדמין שישנה לך את הניק מאמריקאי לאמא פולנייה?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”