להמשך השאלה,ובמטרה למצוא את נטלי,התקשרתי היום לדירה שהייתה בה פעם אחרונה השד הציונות. ענתה בחורה,אמרה שאין כאן נטלי. החלטתי לבדוק מי במקומה ועליתי לדירה. פגשה אותי בחורה שמאוד דומה לנטלי גם בגיל(סביב ה40) וגם במראה. גוף דיי חטוב,אבל לידות ניראות לעין. לי זה לא הפריעה. גם בגישה שלה ללקוח הייתה מאוד דומה לנטלי. התחילה עם נשיקות וחיבוקים. מאוד עדינה וניסתה לתת מקסימום gfe. אפשר לומר שהצליחה והייתה סבלנית מאוד. לקי לי כ 20 דקות ואחרי זה נשכבה והמשיכה לנהל שיחה בלי למהר לשום מקום. היה נחמד ושווה לחזור לדעתי. בהצלחה לכולם
כן,אוסיף קצת פרטים. 200 שקלים עבור חצי שעה. כל השער הכל סטנדרטי. מציצה חשופה,שינויי תנוחות חופשי לפי בקשה. מאוד נעים ורגוע ובלי תחושות תקתוק. אשמח לענות אם יש עוד שאלות. לגבי אקסטרות לא שאלתי.
אני מצטרף לבקשה לגבי נטלי ומחזיר את הדיון לעיסוק המקורי שלו. אין על המציצות שלה. התקשרתי למספר שלה אבל ענו לי שם שהיא במקום אחר ותחפש באינטרנט. עכשיו לך תדע איפה היא.
אם הבחורה המדוברת היא לפי הלינק שנמצא בשרשור אזי היא עברה לאזור כרמל צרפתי .
המיקום החדש לא דיסקרטי פתוח לרחוב מה עוד שכשעולים במדרגות לכיוון הבית כל מי שיודע על המיקום רואה את הנכנסים כמו כן קשה למצוא מקום חניה עקב עבודות בכביש .
הבחורה נותנת את שרות טוב מאוד שכולל מציצה,שליקלוק של הביצים ונוגעת במקומות הנכונים.נשיקות עמוקות GFE מקסימלי.
כשיצאתי להתקלח המקלחת די מוזנחת , מלוכלכת וסתומה כשמתרחצים .