כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 35 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

342
[QUOTE=המפרק]חברים,

חוזר כרגע מניקי ובמילה אחת - וואו

אין דברים כאלה, קודם כל היא בנאדם, שזה לא פחות חשוב.

ישבנו דיסקסנו על כוס יין ( בעצם כמה כוסות 😉(

ניקי זרמה לכל הגחמות שלי ופשוט איבדנו זמן. כשאמרה לי מה השעה הייתי בשוק.

בקיצור, אוצר במלוא מובן המילה. הגישה שלה שונה מכל בחורה עובדת וזה מה שהופך אותה, בין היתר, לאוצר.

תהנו ותודה ענקית לך ניקי. גם על הצ׳ופר בסוף 😉[/QUOTE]

תודה רבה על המחמאהחיוך
היה מדהים וכייף ואני שמחה שנהנתה חיוךחיוךחיוך

רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

343
[QUOTE=yellow-horny]ניקיטה באמת ללא גבולות!!!

הגעתי אליה היום דיברתי איתה היום בבוקר היא הייתה נשמעת לי קצת עייפה או משהו כזה אבל המשכתי כרגיל את היום! הגיע השעה לצאת לכיוון אליה!
יצאתי די בחשש אני שונא להגיע אל מקום חדש מה לעשות אני מאלה שאוהב את אותו מקום כמו שצריך! אותו מקום אותה שעה! ככה יותר נח לי לזכור טוב.

הגעתי אליה די בחשש שהיא לא תזכור אותי אבל היא ישר הלכה אלי נתנה לי נשיקה:).
אחר כך דיברנו כמה דקות והיא כבר רמזה לי בצורה מאוד גלויה ואמיתית יאללה מותק תביא את הכסף לך תתפשט בוא נתחיל:) אני אוהב את זה היא ישרה!:). (שחכתי להגיד לה שאני שונא אדום! ולא ללבוש אדום! שאני בא:)

התחילה בלהוריד את טרינג האדום! ואז היא התקרבה אלי נתנה לי נשיקה על השפתיים היא כל כך מתוקה כל כך יפה רזה קטנה כזאת ממש כמו בובת ברבי!.
אני לא זוכר אם היא בלונדינית אבל יש לה שיער חבל"ז.

ואז אמרתי לה להוריד לי את הבגדים! היא הורידה בחושניות טובה לאט לאט את המתחיל להבין שיש לך עסק מקצוענית! מס1.
אחרי הביקור שלי עם איב אני מזכיר לכם הכוס שלה נהיה סגור כזה הפעם זה היה שונה אמרתי לעצמי ובכוונה בקול רם איך אני יכניס את הזין הזה לתוך הכוס שלה היא אמרה שהיא תכניס אותו בכח.

וכך היה היא הכניסה הוציאה היא פשוט די מטורפת! התחלנו בדוגי! אחר כך היא עלתה עלי! אבל כנראה שמשהו עובר עלי לא יודע מה!. אבל לא יכלתי לגמור! אז היא עשתה לי ביד וזה לקח המון המון המון שמן אבל בסוף גמרתי:) בכל תרועה רבה:)...

תודה רבה לך ניקי על חוויה טובה מאוד!

תודה רבה לך איב שהכרת לי את ניקי:)
[/QUOTE]

התגובה שכתבת בציטוט שאני מביא לך כאן מדף 5 בפוסט הזה לא תואמת למה שכתבת בדף כאן למעלה.
מה השתנה???
אני יודע למה כתבת את זה וממש לא אהבתי את זה
כועס

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

ניקיטה - ללא גבולות

346
[QUOTE=administrator]
[QUOTE=yellow-horny]ניקיטה באמת ללא גבולות!!!
הגעתי אליה היום דיברתי איתה היום בבוקר היא הייתה נשמעת לי קצת עייפה או משהו כזה אבל המשכתי כרגיל את היום! הגיע השעה לצאת לכיוון אליה! 
יצאתי די בחשש אני שונא להגיע אל מקום חדש מה לעשות אני מאלה שאוהב את אותו מקום כמו שצריך! אותו מקום אותה שעה! ככה יותר נח לי לזכור טוב.
הגעתי אליה די בחשש שהיא לא תזכור אותי אבל היא ישר הלכה אלי נתנה לי נשיקה:).
אחר כך דיברנו כמה דקות והיא כבר רמזה לי בצורה מאוד גלויה ואמיתית יאללה מותק תביא את הכסף לך תתפשט בוא נתחיל:) אני אוהב את זה היא ישרה!:). (שחכתי להגיד לה שאני שונא אדום! ולא ללבוש אדום! שאני בא:)
התחילה בלהוריד את טרינג האדום! ואז  היא התקרבה אלי נתנה לי נשיקה על השפתיים היא כל כך מתוקה כל כך יפה רזה קטנה  כזאת ממש כמו בובת ברבי!.
אני לא זוכר אם היא בלונדינית אבל יש לה שיער חבל"ז.
ואז אמרתי לה להוריד לי את הבגדים! היא הורידה בחושניות טובה לאט לאט את המתחיל להבין שיש לך עסק מקצוענית! מס1.
אחרי הביקור שלי עם איב אני מזכיר לכם הכוס שלה נהיה סגור כזה הפעם זה היה שונה אמרתי לעצמי ובכוונה בקול רם איך אני יכניס את הזין הזה לתוך הכוס שלה היא אמרה שהיא תכניס אותו בכח.
וכך היה היא הכניסה הוציאה היא פשוט די מטורפת! התחלנו בדוגי! אחר כך היא עלתה עלי! אבל כנראה שמשהו עובר עלי לא יודע מה!. אבל לא יכלתי לגמור! אז היא עשתה לי ביד וזה לקח המון המון המון שמן אבל בסוף גמרתי:) בכל תרועה רבה:)...
תודה רבה לך ניקי על חוויה טובה מאוד! 
תודה רבה לך איב שהכרת לי את ניקי:)
[/QUOTE]התגובה שכתבת בציטוט שאני מביא לך כאן מדף 5 בפוסט הזה לא תואמת למה שכתבת בדף כאן למעלה.מה השתנה???אני יודע למה כתבת את זה וממש לא אהבתי את זהכועס[/QUOTE]
שלא תבין היה מעולה אבל היא יותר מידי נישלטת עבורי לא יודע איך להסביר את זה

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

349
[QUOTE=yellow-horny]
שלא תבין היה מעולה אבל היא יותר מידי נישלטת עבורי לא יודע איך להסביר את זה[/QUOTE]
אני אנסה להסביר, ניקי מגיעה מעולם השליטה, מהצד הנשלט.
היא לא תיקח יוזמה באקט ותוביל את התהליך או תנהל אותו בשליטתה אלא תיתן לגבר לעשות בה כרצונו (בגבולות ברורים המוסכמים מראש ), אני גם אוהב לשלוט אבל גם אוהב שהבחורה לוקחת יוזמה ואת העניינים לידיים ומנהלת אותי בעת האקט וגם לי זה היה חסר עם ניקי, היא לא יוזמת בהחלטה מודעת , זה לא אומר שהיא לא עושה דברים , פשוט צריך להגיד לה לעשות אותם.
מקווה שהצלתי להבהיר את הנושא ...

UMA2013-04-25 07:56:32

ניקיטה - ללא גבולות

350
[QUOTE=GOODGUY]
[QUOTE=yellow-horny]
שלא תבין היה מעולה אבל היא יותר מידי נישלטת עבורי לא יודע איך להסביר את זה[/QUOTE]
אני אנסה להסביר, ניקי מגיעה מעולם השליטה, מהצד הנשלט.
היא
לא תיקח יוזמה באקט ותוביל את התהליך או תנהל אותו בשליטתה אלא תיתן לגבר
לעשות בה כרצונו (בגבולות ברורים המוסכמים מראש ), אני גם אוהב לשלוט אבל
גם אוהב שהבחורה לוקחת יוזמה ואת העניינים לידיים ומנהלת אותי בעת האקט וגם
לי זה היה חסר עם ניקי, היא לא יוזמת בהחלטה מודעת , זה לא אומר שהיא לא
עושה דברים , פשוט צריך להגיד לה לעשות אותם.
מקווה שהצלתי להבהיר את הנושא ...

[/QUOTE]
תודה אחי:)

UMA2013-04-25 07:58:22

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”