הייתי אצל הגברת לפני יומיים. היה לי יום חופש מהעבודה וחיפשתי מה לעשות. הגברת הייתה בבנק המטרות כבר קרוב לשבוע (מאז ש MAD DOG שלח לי את הטלפון - תודה!).
אז ככה - בשורה התחתונה - נימפומנית שנראית לא טוב. מי שזה מתאים לו מוזמן להמשיך לקרוא.
תיאום טלפוני קל ופשוט.הייתה בעיה קלה של מיקום (אמרה לי להגיע לכתובת מסויימת, אבל בפועל הייתה במקום אחר - לא כמנהג, אלא בגלל חוסר תיאום בשעה). הגעתי למקום החדש ועליתי.
הגברת - מכירים את הלוק של ה"דודה הרוסיה"? אז היא הדודה המרוקאית. שיער כהה. מלאה. חזה מעט נפול. לא מטופחת במיוחד. כוס מגולח, אבל עם זיפים קטנים. לא מישהי שהייתם מסתכלים עליה ומרגישים איזושהי תשוקה מיוחדת לזיין. לי מראה פחות חשוב מביצוע (בגבולות מסויימים), אז זרמתי עם זה, אבל מי שמראה חשוב לו - קחו בחשבון.
הביצועים - ללא ספק, נימפומנית. ברגע שנשכבה על המיטה, אמרה לי "לפני שמתחילים - מה שאתה אוהב, תעשה. אל תעצור". זרמתי :-)
אני לא אתן תיאור כרונולוגי של מה שהלך שם, אבל הנה כמה נקודות למחשבה:
1) אוהבת שיורדים לה
2) חורים גמישים - קיבלה ארבע אצבעות לכוס ושלוש לתחת בו זמנית. מרטיבה בטירוף (לא השתמשנו בחומר סיכה לא לכוס ולא לתחת. הרטיבות מהכוס הספיקה).
3) אוהבת(!!) אנאלי - בשלב כלשהו שאלה אותי "אתה רוצה שאני אשפריץ בשבילך?" כשעניתי כן, קמה, רצה למטבח וחזרה עם מלפפון(!!). "שב עלי ב-69, דחוף לי אותו לתחת". המלפפון כמעט נעלם בפנים :-). גמרה כמו מניאקית.
4) משפריצה (מעט)
5) יש בה משהו מאוד שפחתי. אוהבת שמשתמשים בה.
6) מוצצת בסדר. הרבה תאווה. טכניקה לא מבריקה.
אזהרת מסע - אחרי שגמרה ומצצה ושלקה, נעמדה בדוגי, פישקה את הלחיים ואמרה "דחוף לי את הזין לתחת". הייתי צריך לבקש במפורש קונדום.
סה"כ הייתי שם שעה. גמירה אחת, אבל מאוד יסודית. כנראה אחזור, ולו רק בגלל שבא לי לבוא אליה עם קצת חומר סיכה וכמה דילדואים :-).
לסיכום - מי שלא אכפת לו ממראה - כנראה הזיון הכי מלוכלך שתוכלו להשיג, במחיר שווה לכל נפש.
הבחורה לא מפרסמת, אז טלפון רק בפרטי.
הערה אחרונה - היות שאני כבר צופה את ההתנפלות על התיבה שלי, עשו עם עצמכם חשבון נפש ותשאלו את עצמכם אם באמת מתאים לכם. אין לי כוח לחלק טלפונים ואז לקרוא פה 15 הודעות בסגנון "באתי, ראיתי, הסתובבתי, איזה מכוערת". האישה נראית *לא טוב*. פנו רק אם זה לא מפריע לכם. אני לא מבטיח לשלוח טלפון לכולם, כי יש לי גם עבודה במהלך היום.