כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 294 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2931
[QUOTE=yellow-horny] כבר אמרתי את זה לך אבל אני אגיד לכוללללללללללם!
התחת הכי יפה בעיר פלוס הזנב יאללה ממש מתאים לך:)
[/QUOTE]

לא צריך להיסחב. יש טוסיקים יותר יפים. אבל המראה הכללי מאוד מאוד יפה ומגרה. וגם הצחוק שבסרטון כול כך כן ועליז. מתאים לבחורה צעירונת. אז כמו שמזמן כתב ידידי לומברזו: אם משהו גורם לשרון הרגשה טובה - אז אין כמוכה בחן ומסירות.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2932
באמת תמונות יפות, וגם סירטון חמוד. כל הכבוד!מוחא כפייה

האמת שמכל הסירטונים של שרון לדעתי הראשון במדי השוטרת היה הכי מגרה, אבל מודה שגם התמונות האחרונות+הסירטון הצליחו(שוב) לגרות אותי קצתמוחא כפייהקריצה... אם כי במידה פחותה מהסירטון הראשון עם השוטרת. ובלי קשר - שוב כל הכבוד לשרון על היוזמה החמודה!חיוך
zooz

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2937
החרמנות שוב דווקא בי אחרי שלא גמרתי עם מספר בנות בדירות דסקרטיות היום החלטתץי אני לא חוזר הבייתה בלי לזיין או לגמור שמישהי תעשה לי ביד!....
התקשרתי אל שרון די בדחיפות היא אמרה שהיא מכניסה אותי היום מאוחר! אמרתי סבבה ניתקתי את הטלפון. הלכתי לאכול. חזרתי אילה הבייתה קיבלה אותי כמו גרמניה כמעט כמו שעון שוויצרי! פשוט מדהים! (איחור של כמה דקות!)
(סולח לך):)...
קיבלה אותי יפה נשיקה +חיבוק האמיתי התמנות עשו אותי חרמן! חבל"ז...
אמרתי לה את זה הלכתי כמובן לריטואל הקבוע!
התקלחות אחרי זה באתי אליה די הפתעה אמרתי לה אני רוצה רק ביד! בלי מציצה אבל מהר מאוד הבנתי שפה שלה לא יכול בלי הבזין שלי אז אמרתי לה תקרבי את הפה שלך ואז היא התחילה למצוץ.. כל כך טוב שהוא פשוט עמד תוך כמה שניות זה היה פשוט מדהים! רק היא יכולה להעמיד אותו ככה כמו שצריך! (שרונה כל הכבוד)
ואז ראיתי בקצה המיטה את הקונדום! אמרתי טוב, עוד שינוי אחד קטן אני רוצה לזיין אותך היא די שמחה:) התחלתי להכניס את הזין לתוך הכוס הרטוב שלה הרותח שלה פמפמתי אותה כמה דקות אחרי זה מסיונרי וזהו לא האמנתי פשוט גמרתי:) איזה כיף:)
אחר כך מקלחון קטן דיבורים מסג' והבייתה:)...

תודה רבה שרון:) על טיפול דחוף...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”