כ ג׳וליה מרוסיה באהבה 2,3,4 - סקס אדיר

ג׳וליה מרוסיה באהבה 2,3,4

1
טוב אחרי האכזבה מנטלי חזרתי לאתר האהוב עליי עם הבנות המקסימות שבדרך כלל מביאות לכאן איכות.
הזמנתי את ג׳וליה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6711
054-8787337
054-2924246
האתר שהביא לנו את ורוניקה המדהימה . מודה שהוא לא מצליח לעמוד בסטנדרטים שהוא הציב לנו עם ורוניקה.
אני חייב לציין את הבחורה שעונה לטלפונים. חמודה לבבית ושמחה לעזור. (למיטב זכרוני שמה יוליה)
אני אגיד שכל מי שמצפה לרמה של ורוניקה עלול לחוות אכזבה הן מבחינת מראה. הן מבחינת סקס והן מבחינת אינטראקיצה.

הבחורה חמודה נראית טוב מאוד למרות שהתמונות עברו פוטושופ הן לא רחוקות מהמציאות.
הבחורה נראית טוב באה לבושה בשמלת סטרפלס ורודה צמודה ומתרחבת מעט למטה ככה שהיה נוח להכניס את הידיים וללטף את הטוסיק.
היתה אינטראקציה נחמדה מאוד(לא נכנסה להתקלח אמרה שהתקלחה) חשוב לציין לא אוהבת להתנשק, אבל נותנת יחס חם ומפנקת.
התחלנו בהתמזמזות וכניסה למיטה והפשטה איטית של הבגדים אחד מהשני תוך כדי שליחת ידיים וליקוקים, הורדתי לה לאט לאט את הבגדים ואז התחלתי לרדת לה ( אני חייב לציין שהיא טעימה ומריחה טוב) עצמה עיניים ונראה שהיא לא נהנהת מהרעיון אז פרשתי די מהר, היא התחילה לרדת לי והמציצה שלה היתה טובה ומושקעת היא הצליחה לחרמן אותי טוב מאוד . כך שהיא לא הספיקה להגיע לביצים רציתי להתפוצץ לה בפנים. אז היא עלתה עליי והיא יודעת לעשות את העבודה . אני לא מצליח אני בדרך כלל לגמור כשמישהי רוכבת עליי
אלא רק בדוגי או מיסיונרית. אבל הצלחתי לגמור בתוכה די מהר.

פה אני אציין משהו חשוב ומוזר. אני נכנסתי למקלחת והבחורה פשוט נגבה את עצמה עם מגבונים וחכתה לי במטה. שכבנו ודיברנו עד שעברה השעה . הבחורה חמודה דוברת אנגלית בצורה די נחמדה לא בצורה שוטפת אבל אפשר לנהל איתה שיחה בכייף.

לסיכום:

גוף: 9 רזה אבל לא שחיף ( אני אוהב רזות)
פנים : 8 פנים חמודות.
מציצה 9 יודעת לעשות העבודה מציצה מושקעת.
Gfe: 6 לא מתנשקת וחבל- טוענת שלא אוהבת להתנשק.
סקס: 8 זורמת נהנת זזה כמו שצריך או בקיצור יודעת את העבודה.

אני ממליץ בחום למי שנשיקות לא חובה מבחינתו
מי שרוצה gfe מלא - היא לא הכתובת.
חשוב לציין : היא לא התקלחה גם שנכנסה וגם כשיצאה. חשוד למרות שהריחה נהדר.
טוענת שהיא בת 19 אבל נראית כמו 21-22

מקווה שעזרתי.
תהנו חברים

thebroker2013-06-30 09:34:23
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”