כ אבא הלל xx ר'ג - סקס אדיר

אבא הלל xx ר'ג

1
סיימתי משמרת בשמונה הבוקר וחיפשתי פורקן.
התקשרתי כמעט לכל המפרסמות בגוש דן + רוסיה באהבה ועוד ועוד.. כמובן ללא מענה.
מאוד קשה בשעות הבוקר המוקדמות.
לבסוף מענה, פקידה, דירה בר'ג', לדבריה ממתינה לי שם רוסיה רזה ויפה, בלונדינית עם עיניים כחולות בת 22..
יצאתי לדרך למרות שהיה ברור לי שלא רוסיה ולא 22.. מקסימום חולר.
התקשרתי שוב לפקידה וביקשתי ממנה לתאר שוב את הבחורה.. והיא כמובן חזרה על התאור + טיפול מלא 200 ורדים.
הגעתי, דפקתי בדלת, ההיתי כבר בהיכון לסובב את העקבים, ומי פותחת את הדלת??
קארינה הדקיקה מהירקון פינת נמל ת'א...

טוב, היא לא 100% בלונדינית, יותר בת 25, לדעתי בכלל רומני ולא רוסיה... אבל ניראת טוב בהרבה מימיה בירקון.. כבר לא קחושה כבעבר וסה'כ. לשם שינוי התאור שמסרה הפקידה היה מדויק.
קארינה היתה קצת קרירה בהתחלה אך בסופו של דבר היתה נחמדה.
במאתיים שקל תקבלו מציצה קבריולט ממש טובה (כנראה שראתה קצת פורנו) רטובה מאוד ומושקעת + cim וסקס בשלל תנוחות.. עד חצי שעה.
הדירה נחמדה, כבר דיווחתי עליה בעבר.. לא במיוחד דיסקרטית, ממוזגת, מקלחת לפני ואחרי, סה'כ נקיה ומספיקה.
קארינה לא מתנשקת.. ואם היתה מתנשקת?? ההיתם מנשקים אותה?? היא שותה כמויות גדולות של זרע..
סה'כ פורקן נחמד, לא בטוח שתתאים לכל אחד, המראה המעט שדוף וההרואין שיק... אבל סה'כ באמת המראה שלה השתפר ואפילו מעט חזה צימחה הנערה.

אבא הלל xx ר'ג

3
[QUOTE=לינוקס]
קארינה לא מתנשקת..

[/QUOTE]
זה נכון - קארינה באמת לא מתנשקת! (אלא אם כן אתה הוזה/גוזמן/ממציאן כמו פטישחשמלי).

בחייאת k - קלוט, קלוט את הפסיכי: צחוק

תעבור על השרשור הישן שלה (שהוא פתח בזמנו) ותראה את הדיווח שלו, מול דיווחים של משתמשים אחרים. צחוק

ציטוטים נבחרים:
[QUOTE=פטישחשמלי]
התחלנו בחירמונים בעמידה ולאט לאט גלשנו למיטה
החלה בנשיקות קלילות בפה וטיפסה מעלה וקיבלתי GFE ברמה גבוהה

[/QUOTE]
[QUOTE=פטישחשמלי] החזירה קונטרות מטורפות
כולל צרפתיות רטובות .
[/QUOTE]
[QUOTE=gg-1]
נכנסתי עם ציפייה ל GFE כפי שחברינו ציין אבל זה לא היה כלכך GFE אולי היא פחות התחברה אלי באופן אישי או שהיתה קצת מוטרדת אבל זה לא היה .
[/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא]
מיותר לציין ש gfe אינו קיים בתפריט.
[/QUOTE]

[QUOTE=euro007]
אין ספק שהכל קשור לכימיה עם הבחורה אבל הבחורה מאוד לא מתקשרת
[/QUOTE]
[QUOTE=LUIE]הייתי אצלה שלשום ומצטרף לדעתו של EURO007 .

בקיצור זורמת אבל לא מישהיא שאחזור אליה שוב. ניראה לי שפטיש חשמלי התלהב יותר מידי.
[/QUOTE]
[QUOTE=verble]
מה שאני מכיר ממנה: 200 ש"ח, אין לחץ זמן, מציצה ללא - לא רעה בכלל, כוללת ביצים אם היא מרגישה שאתה אוהב. במידה ולשם כך באת - אז גם גמירה בפה עד הטיפה האחרונה (לא בולעת). אם אתה רוצה סקס, זה מה שתקבל. לעומת מה שאני מכיר התיאורים של פטישחשמלי על חיית מין מטורפת הם די מוגזמים, אבל היא בהחלט עושה את העבודה יחסית ל-200 ש"ח. זה כמובן בעיני המתבונן, בשביל אחד היא חיית מין, בשביל אחר אותו שירות הינו די בנאלי. אבל שוב - עניין של עלות/תועלת.
[/QUOTE]
כן יש מישהו שמזכיר נשיקות
[QUOTE=דון קיחוט] והחלנו בגיפופים הדדיים,נשיקות
[/QUOTE]
אבל איזה הבדל בין הדיווח שלו לזה של פטישחשמלי

אצל פטישחשמלי (כרגיל) - חיית מין, זיון מטורף yada yada yada... צחוק

תמצות הדיווח שלו, על שלל הפנטזיות שבו: צחוק
[QUOTE=פטישחשמלי]
התחלנו בחירמונים בעמידה ולאט לאט גלשנו למיטה
החלה בנשיקות קלילות בפה וטיפסה מעלה וקיבלתי GFE ברמה גבוהה
נשיקות רטובות לשון בלשון חב"לז
והחלה להתחכך בי בעליות וירידות עם הגוף (טיזינג ) לא נורמאלי
כמעט וחדרתי אליה ללא חליפה מרוב ההשתוללות שלה
לאחר מכן סובבתי אותה ל69 ינקתי לה את הדגדן ללא תלונות מצידה אפילו גנחה והראתה סימני
התלהבות יתרה
כולל דחיפת אצבע לבדיקת רמת הרטיבות לתוך הכוס שהראה סימני רטיבות לא מהעולם הזה
הבחורה פשוט נטפה נוזלים
טחנתי אותה כ 10 דקות רצוף במיסיונרית עצבנית החזירה קונטרות מטורפות
כולל צרפתיות רטובות .
לאחר מכן העברתי אותה לדוגי שגם בתנוחה הזאת החזירה קונטרות מטורפות
הבחורה פשוט חיית סקס אמיתית!!!
אמרה שהיה לה כייף והזמינה אותי לבקר שוב .

[/QUOTE]

קישקשתא2013-07-05 20:54:49
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אבא הלל xx ר'ג

8
ביקרתי אותה לפני כשבוע, ביום ראשון. אמרה שעובדת בימי רביעי וחמישי. בחורה חמודה, זוכר אותה מאיזשו מקום אך לא ירקון לפי דעתי.
לטעמי יש לה גוף טוב פרט מחזה שקטן מידי. מציצה ללא, רבע שעה והייתי בחוץ. 200 ש״ח. מקום דיסקרתי בבניין מגורים באבא הילל רמת גן.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”