כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 8 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

74
בשעה טובה לאחר דגימת הגב' איריס, אני עושה את שלי ומוסר הדיווח לטובת הציבור המסור בפורום זה.

כיף לומר תחילה, כי מה שנאמר עליה בגדול לעיל ע"י קודמיי נכון.
אם תשימו לב, שרשור זה לא כולל דיווחים סותרים (ממש) אחד את השני - יש ניואנסים שנובעים מהבדלי גישה, טעם שונה של החברים ורמת צפיות שמשפיעה בסופו של דבר על הדיוח אבל לא יותר.

ובכן, הגב' מקבלת בפ"ת בשכונת עמישב, בבניין רכבת טיפוסי של שכונות, בכניסה אמצעית (ג).
התרשמתי כי הדירה בה היא מקבלת אותנו אינה הבית שלה, אלא בית מגורים של משפחה אחרת - יש אפילו שם משפחה על הפעמון או הדלת.
הדירה נראית גם כזו, כולל תמונות של קרובי משפחה על הקיר. היא גם אמרה כי אני אחרון ואחר כך היא מתקפלת מהמקום - משמע כי זה מקום עבודה בלבד.

מדובר בגב' בגיל 53 פחות או יותר, בגובה 165 לערך, מלאה (קצת בבטן קצת טוסיק) לא משהו חריג לגילה. פנים סבירות נעימות עיניים חום בהיר (אם אני לא טועה) חיוך ממזרי וחרמן. בהחלט לא אחת שהייתי מסובב אחריה את הראש ברחוב. ממוצעת לחלוטין!!! מרוקאית - לא כהה - לא בהירה. ממוצעת אמרנו?

ניגשנו ישר לחדר השינה, היא הייתה ריחנית ונקייה (אני מעריך שהתקלחה כ20 דקות לפני) אך לא שלחה אותי לשטיפה, למרות שאנחנו בחודש יולי הידוע לשימצה. אני לא מבקש שתחשבו שהגעתי אליה בריצה נוטף זיעה ומסריח, אבל בכל זאת עברו כ 5 שעות מהמקלחת בבית, והיה ראוי לדרוש ממני זאת. ושוב אני לא מסריח/מזיע/דביק.
לאחר מזמוזון קצר ביותר וטעימת השרביט קלות, הגב' כיוונה אותי לכיון ה"קופה" ורצתה ליקוק.
העור שלה ריחני ומטופח ברגליים/ירכיים והכיון היה בסדר. למרות שאני אוהב בגדול ללקק, התקרבתי לאט ובחשד עם אפשרות לסגת בשעת הצורך עקב רתיעה / הרגשה בלתי מתוכננת/ גועל וכדומה.

לשמחתי ולמזלה, לא היה צורך לשפר עמדות לאחור.
לעיני נגלה כוס גדול ובשרני, עם תספורת יחסית קצוצה של גילוח בן כ - 10 ימים.
התחלתי ללקק והיא נהנתה והתחילה לכוון אותי לפינות שונות לפי התחושות שלה.
אז היא אמרה לי כי היא רוצה שאני אדחף לה אצבע. מבקשים - אני מבצעEvil Smile. התחלנו באצבע, וכפי שאומר הפתגם הידוע - היא רצתה בסופו של דבר את כל היד. זה לא קרה בבת אחת, אלא הייתה חלוקה לאצבע/אמה/קמיצה/אגודל / זרת. (לפי הסדר הזה, אחת אחרי השניה בהדרגה) עד שאחרי כמה דקות נעלמה לי היד פנימה. חשוב להדגיש, כי המשכתי ללקק כל הזמן והרגשתי שמיומנות הקורדינציה שלי השתפרה פלאים במחוז הפה/טלפיים/לסתGeek

הבחורה התפתלה ונהנתה ודרשה גם אצבע בישבן. לא סירבתי Evil Smile ושיפרתי עוד יותר את היכולות, עכשיו עם 2 ידיים כבר. בגיזרה הדרומית עצרתי ב -2 אצבעות בלבד.

בשלב מסויים (אחרי 20 דקות אולי) שאני כבר מתנשף וצמא, היא אומרת לי שהיא רוצה לעשן Shocked.
הוצאתי את לשוני מנרתיקה החלול בהלםשאלה, ושאלתי "תוך כדי??!!" והיא אמרה שכן כי זה מחרמן אותה עוד יותר ועוזר לה לגמור.
לאחר עוד 15 דקות בערך של ליקוק וידיים ושתי סיגריות, היא התחילה להתפתל כאילו בלעה ציאניד, כיסתה את פניה עם הכרית והכריזה הנה, אני מגיעה לאורזמה, אני אגמור לך בפה.
בשלב הזה הוצאתי את היד הימנית מהנרתיק והשארתי את 2 אצבעות יד שמאל ברקטומה המתכווץ בפעימות חזקות.
הגב' אכן גמרה.
לאחר שהתיישבה וחזרה לה נשימתה, אמרתי לה כי הייתי מאוכזב כי לא גמרה/הרטיבה או השפריצה כפי שצפיתי ולפי התנהגותה או המשחק מסביב, הייתי אמור לפגוש נהר/סכר מתפרץ /צונמי וכיו"ב.

היא אמרה כן בוודאי גמרתי לך בפה מה לא הרגשת? - אמרתי לא (ואכן לאמבולבל). היא הדגישה לי כי לגמור היא גמרה תוך כדי כמה פעמים, אבל בסוף הגיעה לאורזמה שזה הרבה יותר. אני חושב שאצלינו הגברים אין כמעט הבדל בין גמירה אחת לשניה מבחינת הסוג. יש יותר טובה, פחות טובה, מרגשת יותר - מרגשת פחות, שפריץ מסיבי, שפריץ בקושי וכו'. אבל כבר יצא לי לשמוע מבחורות בעבר על סוגים שונים של גמירות, שבדרך כלל בעבודה עצמית (שלהן - הן יכולות להגיע לשיא אחר - אורזמה). נו שוין.

לאחר מכן היא הלבישה לי חליפה, ביקשה שאכנס מהצד הדרומי. נכנסתי לישבן כשהיא שוכבת על הבטן. היה צר ולוחץ וגם ככה החליפה הייתה מידה SMALLקריצה אז עברנו לדוגי. עקב הבדלי גובה בין הרקטום לשרביט, עברתי לעמידה על הריצפה כשהיא מקרבת את הכבודה שלה לקצה המיטה. פימפמתי עוד קצת (2-3 דקות) ולבסוף שלפתי את השרביט וביקשתי ממנה להסתובב כי אני שולף את החליפה לסיום ידני מוצלח עם השפרצה אליה. היא התיישבה על קצה המיטה וחיבקה אותי (כשאני עדיין עומד) כדי לקבל את השפריץ באיזור החזה. דחפתי אותה לאחור והיא מייד נשכבה ופיסקה רגליים והתחילה לעסות את החריץ במיומנות ואני השפרצתי לאיזור המשולש /בטן/ פופיק, כשהיא חוזרת ואומרת כל הזמן "כמה אתה גומר, כמה אתה גומר,. זה היה רק, מה שנקרא בצרפתית, "פאסון לה פרלה", כי לא השפרצתי כמויות, לאחר שרק בלילה הקודם השפרצתי וגם בבוקר בשמונה בעבודה ידנית.

בכל מקרה, אני נהנתי, התקלחתי קיבלתי בקבוק מים קרים וסיגריה. לא היה תקתוק בכלל וניראה לי שהייתי שם כשעה שלמה +.

ניראה לי שאני אחזור אליה, לפי הדיבורים שלה והמחמאות אחרי על איך היה ואיך גמרה, היא כבר מתגעגעת אליי.

אני לא אומר זאת להחמיא לעצמי, זה היא אמרה כדי להחמיא לי כדי שאשוב.

תוספות - הגהות אחרונות: המחיר הוא 200 זוזים.
אני נזכר שביקשתי ממנה די בהתחלה, שהבנתי שהיא רוצה לקבל אורלי,
שתשב עליי FACESITTING. היא סירבה ואמרה כי היא יותר נהנית ומסופקת
יותר בשכיבה על הגב - וכך היה (ואפילו עישנה סיגריה בהמשך כפי שכבר הזכרתי).

מי שרוצה את הטלפון שיפנה אליי בפרטי.

תודה לכם שהבאתם אותי עד הלום מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה- והפרחים לצה"ל

בברכת מציצת הדורות
מר שפריץ

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

80
לארנב היקר שלום

כמעט נפגעתי מהתגובה שלך, אבל באמת נדהמתי.

לאחר תקופה של כ- 20 ימים שאני מנסה ללא הצלחה לתפוס את הגב', אחרי שהצלחתי לתפוס אותה הרגשתי שאני חייב להעלות הדברים על הכתב:
א. בגלל חוויה אישית מיוחדת
ב. בגלל אינטנסיביות שלה
ג. בגלל שבטחתי לח"כ לדווח
ד. בגלל החברים פה בפורום.

אמרתי לעצמי, מר שפריץ היקר, אתה לא תפטור את עצמך בדיווח לקוני, אלא תשקיע ותפרט ככל יכולתך כל עוד החוויה טריה הראש.
ובסוף בא ארנב ומפליץ עליך - פויה!כועס

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”