כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 11 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

103
הסיפורים שלכם נכונים....הגברת זורמת והכל חופשי.גרון עמוק,אצבעות,ידיים קדימה אחורה זורמת בכיף.
ועכשיו להפתעה -פינקתי אותה באשכול ענבים ענק והיא אהבה את זה.
אז בפעם הבאה שאתם באים -לא לשכוח לפנק בפירות העונה.
וכמובן שהענבים נכנסו לכל החורים.
היתה לי שעה של כיף
שווה

104
שלום, אני לא נוהג להגיב,
אבל כיוון שהבטחתי אני אקיים,
שבוע שעבר הגעתי לאיריס המדוברת כחובב מבוגרות היא בהחלט שווה, השירות טוב לא מלחיצה ונותנת שירות טוב,
מיד כאשר נכנסתי לביתה נתתי לה נשיקה קלה, היא הובילה אותי מיד לחדר השינה אשר היה די חשוך
מיד שכבה ומשכה את החצאית שהייתה לה והחלה לשחק בחור שלה הקדמי..ביקשה כסף והזמינה אותי אליה. התחלתי ללקק אותה (חייב לציין היא נקייה ומריחה טוב ) משכה אותי אליה שאשב עליה כדי שתוכל לפנק אותי וכך היה. היא החלה בעבודת לשון כאשר היא מוצצת ומלקקת, מבצעת ניקוי לא נורמלי לחור (הרי זאת הסיבה שהעדתי אליה)וכל זה כאשר אני עובד על החורים שלה (69 ברמה גבוהה).
בשלב מסוים הרגשתי שאני בוער ומת להשפריץ ואמרה לי תשפריץ על החזה בזמן שאתה על החורים ( האישה מתה שיורדים לה!!) וכך היה יריתי שפריץ אדיר, מקלחת ושוב ביקשה שארד לה ושאלה אם מתאים שתעשן...מה אכפת לי.
לאחר שזמן מסוים כשהזין שלי נהיה קשה שוב שוב אמרה לי שאני יכין לה את החור לחדירה אנאלית נעמדה על ארבע, אמרה לי שאלבש כובעון אשר היה לה על השידה, פתחה את התחת לצדדים וכאשר נכנסתי היא לא הפסיקה להגיד כמה כיף שהחור שלה צר והזין עבה .
היה נהדר!!

סיכום:
לחבבי הזאנר מראהנחמד ולא יותר אבל יש בה משהו סקסי (משהו חדש לא כמו כל הרוסיות)
הרבה ירידות ורמינג
אנאלי בלבד!!
מקום בסדר
מחיר בהחלט סביר לשירות 200 ש"ח לכמעט שעה ללא לחץ

חייבים לשמור עליה שלא תתחיל לזייףקריצה

105
אוקיי, דיווח קטנטן.

הייתי אצל הגברת. מבחינת פנים, על הפנים. גוף, לא משהו. העניין הוא שלא חסרות בדרום ת"א מפלצות יותר מכוערות ממנה.
נכנסתי ואחרי כמה דקות אמרה לי בוא בוא תרד לי. ירדתי לה, ופה אפשר לציין משהו חיובי. הייתי עם לא מעט בחורות צעירות ויפות שיש להן בכוס קופסת טונה מלפני 3 שנים לערך שפשוט שכחו להוציא אותה.
דווקא הבחורה הזאת מריחה טוב שם למטה וזה דבר חיובי.
נתנה לי בקבוק בושם ואמרה לה להשתמש בו. אני קצת מבולבל מכל הסיטואציה אבל זורם. לוקח את הבקבוק ודחוף לה אותו לכוס..
הכל נכנס עד הסוף. אחר כך דוחץ אצבע לטוסיק, הכל גמיש שם. לקוח את הבקבוק ודוחף אותו עד הסוף .
ככה איזה 10 דקות הבקבוק עובר מחור לחור עד שאני גומר על הטוסיק שלה.

108
חברים שלום
ביקרתי את הגברת שבוע שעבר התיאור הוא כזה.
לגברת קוראים איריס בת 53 בערך לפי דעתי נראת ממש רע ולא הייתי מסובב את הראש גם אם היתה ערומה לידי.
בקיצור זה ככה
קבעתי איתה והגעתי
הבחורה ישר מכניסה אותך לחדר שלה מתחילה להפשיט אותך ולרדת , אני חושב שזה הדבר הכי טוב אצלך .
בקיצור 15 דקות היא יורדת מלקקת את החומיה עד שגמרתי פעם ראשונה
בפעם השניה פשוט לא היה בא לי לגעת בא בכלל ירד לי כל החרמנות שיחקה לי איזה 20 דקות עד שהוא התרומם שוב
אמרתי יאללה נתן לה בתחת ונלך
בקיצור שולמו לה 200 שח
היה נחמד אם כי הבחורה מכוערת ומגעילה טילים
עונה לטלפון כל שניה
אבל מה שבטוח אני לא אחזור אליה לא מציאה
אז תזהרו חברה לא להיט

109
אוקיי חברים מה שקורה זה שהייתי אצלה היום בצהרייםםםם
מה אגיד לכם... אני מאוכזב ברמות על!
הגברת נראית כמו משולש בורקס הפוך או משהו בסגנון
קודם כל לגברת יש חור תחת ענק ממש אי אפשר להבדיל בין הכוס ״לחברו הדרומי״
דבר שני אני לא יודע מי נתקל בזאת.. אבל ה״ליידי״ מבקשת שיזיינו אותה ללא קנדום ואף עושה פרצופים לבקשה
אז אני לא יודע מה הקטע שלה אבל זה תמרור אזהרה צועק אם לא צורח
היגיינית היא כן ומנסה כל הזמן להרגיע שיהיה בסדר
בסדר בתחת שלי ,תיזהרו!!!!!
חוצמזה.. סתם כסף שנשרף על כלום.
שיהיו זיונים טובים יותר
והיא בשקט עברה את ה55 בשקט
ביי
ארנב
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

110
השרשור הזה מדהים ומפליא אותי
הזין עומד השכל יורד לתחת בא פה לידי ביטוי באופן האולטמטיבי
רבים וטובים (כולל אני, שגם נפל בפח הזין העומד וגם דיווח על כך) אמרו שהגברת לא מושכת (האנדרסטייטמנט של העשור), לא מעניינת, ומסוכנת בריאותית
ובכל זאת רבים וטובים אחרים ממשיכים לבוא ולחוות את החוויה על בשרם.

ההסבר היחיד שעוד ניתן לתת לזה הוא שאחרי חצי שעה של נסיעה, הזרע כבר כ"כ התקיף לנו את המוח שאין שום שיקול דעת.
אני מעריך שאם היא היתה ממוקמת יותר קרוב, אז כל אלטרנטיבה אחרת היתה עדיפה. ואני מתכוון כל אלטרנטיבה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”