כ סופיה מרוסיה באהבה - סקס אדיר

סופיה מרוסיה באהבה

1
היי חברים הייתי שבוע שעבר עם סופיה מרוסיה באהבה(מישהו יודע מה קרה לאתר החדש שלהם? אצלי הוא לא עולה מאתמול)

אדווח בקצרה, התמונות כמובן אמיתיות אחת הבחורות היפות לטעמי ליצא לי לזיין, חזה אמיתי בלונדינית אמיתית חזה יפה תחת מדהים בת 21 סטודנטית לטענתה ממוסקבה שבאה לעשות קצת כסף בחופשת הקייץ שלה, הפרח שלה אחד היפים שראיתי ממש כמו שושנה פורחת בשיא תפארתה, מריחה מדהים, מאוד חברותית זורמת ונהנת בסקס, רוצו מהר לפני שיגמר היא חוזרת הביתה ב27 לחודש.

אשמח לענות על שאלות

בברכה, מייק

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6711
054-8787337
054-2924246

UMA2013-07-11 05:46:17

סופיה מרוסיה באהבה

6
התמונות אמיתיות אך עם הרבה פוטושופ , הייתי איתה !
הבחורה רחוקה מלהיות יפה כמו בתמונות , גוץ יפה , מלאונת קצת חזה טבעי אך קשה , בכלל הגוף שלה מהסוג הקשה ,
גם הישבן , אין רכות .
פרצוף נאה לא יותר מזה ,
התנהגות של דבילית עם צחוקים וגיחוחים ,
לא מבינה שום דבר כמעט באנגלית ,
לגבי העניינים :
הבחורה עצלנית !!!
עצבנית !!!
לא יודעת למצוץ ועושה טובה שהיא חיה .
חבל על הכסף , לא שווה יותר מ200 ש״ח בתקתוקיה
ראו הוזהרתם !

סופיה מרוסיה באהבה

8
הזמנתי אתמול את סופיה.
התיאום כרגיל, פשוט ויעיל. בטלפון "הוזהרתי" שסופיה יותר מלאה (פרטים בהמשך) מאשר בתמונות אבל את זה כבר ידעתי מהפוסטים פה. הגיעה 10 דקות לפני הזמן וכסף החליף ידיים. הצעתי לשתות וביקשה משהו קר. אני דובר רוסית ולכן לא היתה שום בעיית תקשורת. הבחורה חייכנית וחברותית, סטודנטית למשפטים במוסקבה. בד"כ לא הייתי מאמין אבל כאחד שמבקר במוסקבה דיי הרבה לצורכיי עבודה ולאחר מספר שאלות מכוונות אכן הבחורה לומדת משפטים ונמצאת בארץ בגלל חופשת קיץ מהלימודים. מאוד נהנית מהים והאוכל שיש פה בארץ וטוענת ששמנה פה בגלל האוכל הטוב צחוק.

לאחר דיבורים של כרבע שעה עלינו לחדר שינה וסופיה הלכה להתקלח. לאחר כ-5 דקות יצא מהמקלחת עטופה במגבת והתיישבה על המיטה. אכן כפי שכבר נאמר פה, לסופיה גוף יחסית קשה ומוצק ולא רך (בד"כ ככה אצל בחורות שמאלות משקל מהר) אבל לא משהו קיצוני. העור חלק ונעים למגע. מריחה טוב מכל הכיוונים. לאחר מספר דקות של מזמוזים ונשיקות (מתנשקת אבל לא מרבה להשתמש בלשון) סובבתי אותה על הגב והתחלתי לרדת דרומה לשבלול יפה, ריחני ובשרני. ירדתי לה בזמן שהיא גונחת ותופסת את שדייה.
אחרי שגמרה (לטענתה) המשיכה למציצה לא רעה אבל לא מההכי טובות שהיהו לי. לאחר מספר דקות ביקשתי שתלביש קונדום וכך עשתה. עלתה עליי לרכיבה דיי אגרסיבית ולאחר מספר דקות התפוצצתי.
נכנסתי להתקלח והיא נשארה לשכב על הספה. חזרתי והמשכנו בקצת דיבורים בזמן ששתינו מלטפים אחד את השני. כבר הבנתי שלא יהיה עוד מספר כי הייתי מאוד עייף. סופיה הלכה להתקלח, סיגרייה מהירה של שתינו והיא הלכה.

לסיכום:
אכן בחורה חברותית וחייכנית ואינני יכול להסכים עם זיינגזונט שהיא עצלנית או עצבנית.
לא מהזייונים ההכי טובים שהיו לי אבל בהחלט שווה את ההשקעה.
תהנו!
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”