אתחיל בזה שהתמונות של הגברת אמיתיות, טיפה יותר מלאה מבתמונות תחת בשרני במקצת עם סימני מתיחה קלים, חוץ מזה התמונות נאמנות למקור החזה אמיתי, והקעקוע של השפן על ערוותה של הגברת אמיתי גם כן, בהחלט התחלה טובה להגשמת פנטזיה לרשימה.
אז קבעתי עם הגברת בלוטוס היה קצת קשה לקבוע יש עליה לחץ, אבל בנחישות וברגישות הצלחתי, הגיע עם שמלה פרחונית לא מדברת יותר מידי אנגלית נמצאת בארץ לחודש לערך סטודנטית לרפואת שיניים ממוסקבה לטענתה.
הבקשיש החליף ידיים, והדוקטור נכנסה להתקלח, יצאה עם מגבת ונעמדה לה על המיטה, מתנשקת קלות לא עם רגש במיוחד, לא היה לי ספק בכלל שאני הולך לרדת לבחורה עם קעקוע של שפן על הכוס זה משהו לספר לנכדים, הבחורה מתמסרת ולא מזייפת או עושה קולות יאמר לזכותה, מהצד השני של המטבע יאמר לחובתה שלוקח לה המון זמן (בערך 20 דקות) לגמור לעזעזל קיבלתי נקע בלשון, אבל בהחלט הייתה חוויה מעניינת כאשר הדוקטור מסבירה לי מה היא אוהבת בשפת הסימנים עם אילוסטרציות של הלשון שלה.
תוך כדי עשינו גם 69 היה נחמד, שאלתי בנוגע לאנאלי אמרה שאפשרי אבל היא לא עשתה חוקן לפני ולכן לא רוצה כרגע הייתי צריך לתאם את זה מראש
בכל מקרה היא מריחה טובה וכל האזורים גם באזור כניסת הספקים ושומרת על הגיינה.

עד כאן הדברים הטובים לאחר מכן מצצה קלות הלבישה כובעון והתחלנו לרכב עשתה את זה בלי חשק מיוחד והיה דיי סתמי לטעמי, כמו כן הייתה יחסית פאסיבית והיה צריך להפעיל אותה במיטה, שוב העניין של זה שהיא לא מזייפת יותר מידי קולות וכו' הייה שקט מוזר בחלק מהזמן, משהו לא הסתדר לי פסיכולוגית ולא יכלתי גמור כשאני בתוכה עם כובעון, הורדנו חזרנו למציצה חשופה, קצת פרפר בחזה שלה, עם עבודה ידנית, והופ מקלחת, שפריץ של חומר לא ברור להגיינת אזור חיית המחמד של הדוקטור, והביתה.
נחמד לא מדהים הבנות האחרות מהדיווחים הקודמים שלי בסוכנות הזאת הרבה יותר מוצלחות לטעמי, השירות היה פושר וסתמי לטעמי.