[QUOTE=מקגייוור]אכן זה אותו מקגייוור שתקף את ערבה אנושית (אתם כל כך חסרי חיים שאתם זוכרים כל פרט קטן שקורה כאן בפורום?!)
פתרון מעשי להוא שאמר שאין פתרון מעשי - יש פתרון מעשי אחד והוא קשה מאוד לרובנו: להפסיק לצרוך סקס בתשלום. אני החזקתי מעמד זמן רב ללא סקס בתשלום עד לאותו יום שהחלטתי לבקר את שרון, ואני יודע שהחוויה הזו תעזור לי למשוך עוד זמן רב ללא סקס בתשלום (בתקווה שלתמיד)
האידיוט ששאל מה קרה בפעמים הקודמות שביקרתי את שרון, כנראה לא מספיק משכיל להבין מתוך הכתוב שזו הפעם הראשונה בה ביקרתי את שרון.
לכל שאר הצינים שחושבים שאני מנסה להוציא משרון זיון בחינם באמצעות ארוחת ערב, לא הזמנתי אותה לארוחה כזו, הייתי מציע לו הייתי חושב שהיא תסכים, אבל קיבלתי רושם שזה לא יקרה.
אין ספק שאתם אוסף של גברים נכים רגשית והתגובות שלכם הן הראייה לכך.
[/QUOTE]
מה לעשות , האדיוט אכן נכשל

, הוא נרדם בשמירה ( או שמע משעמום) וסף הקשב שלו לא היה במיטבו.
חברה תשפטו בעצמכם את שני הפירסומים שלו למטה, האם לא כל אחד מכם צפוי היה ליפול למלכודת הזאת אותה הציב האדון מק'קאקר, פרשננו לענייני שום ,כלום בעל המצפון דה לא שמאטה? אני רק רימינג בשר ודם. מבקש את רחמי בית המשפט.

אז אני חוזר בי. בימים ימימה מק'קאקר יקירי, הוא רצת לספר לחברה במקום לזיין.
כשכבר טרחת לבקר אותה אותה זיינת ולנו שיגלת את בינה. העיקר שאתה מרוצה עם עצמך עכשיו.

נ.ב . אתה קרוב משפחה של שגיא כהן במקרה? האם גם אתה הוצאת תואר בפילוסופיה של המדע?
פורסם: 2010/-08-/28 בשעה 03:42 |
אין ספק ששרון יכולה להיות נשיאת בית הספר לשיווק הטוב ביותר בעולם! אך זוהי זכותה לשווק עצמה כמה שבא לך ואיך שבא לה! חשיפת תמונות אמיתיות, לאחר תקופה ארוכה מאוד שהיא סרבה בנחרצות ובתקיפות לפרסם כאלה, קצת מעלה את התהייה מה גורם לה לפרסם את תמונותיה כעת? אולי שפל רציני בשטף המבקרים, יובש עסקי שמצריך זריקת מרץ חסרת תקדים? (ולכל הגברברים שאולי נבהלים עכשיו, שמא התגובות השליליות של חלקנו, יגרמו לעלמה שלא לפרסם תמונות נוספות - הסירו דאגה מלבכן, לעלמה יש תוכנית סדורה ומדוקדקת מראש כמה תמונות לפרסם, מתי, כיצד, למה וכו' ותוכניתה תצא לפועל ללא קשר לתגובותינו)
פורסם: 2010/-08-/28 בשעה 03:42 חחחחחחחחח האמת היא שלמרות התרמית הפאתטית, אותי שרון הצליחה להקסים. ראשית אני אוהב נשים משוגעות. ומה לעשות חברים לא ציפיתם שאישה שעוסקת בזנות ומקיימת חגיגות אורגייה המונית לא תהיה משוגעת, או לפחות עם איזו שריטה עמוקה נכון?! שנית, התמונות האמיתיות מוכיחות שהן באמת מאוד קרובות לתמונות ההמחשה שהיא הצמידה בתחילה, ממש אחד לאחד. שלישית, בכמה תמונות התחת שלה בהחלט נראה מזמין דפיקה אינטנסיבית. אם היה באפשרותי לבקר אצלה לטיפול כולל, מבלי שיעיפו אותי מהאוניברסיטה בשל אי תשלום חודשי, בהחלט הייתי קופץ אליה לביקור או שניים. |
רימינג מעשי2013-08-02 07:27:06