כ יאנה - יצחק שדה 36 - סקס אדיר

יאנה - יצחק שדה 36

1
שלום לאחי המקונדמים (מקווה שכולכם),

והפעם - עוד נפילה (אולי אף ידועה מראש, אבל שהזין עומד מי חושב..) - יאנה מיצחק שדה 36.

עוד לילה מחרמן עבר על כוחותינו אז לקחתי פעמי לדירה המפוקפקת והידועה ביצחק שדה 36.
נכנסה לחדר בחורה בשם יאנה.
יאנה בחורה גבוה, עם גוף טוב, מלא במקצת אף ממש לא שמנה פנים נאוד וחזה בגודל בינוני.
חיש קל מצאתי את עצמי במקלחת (חייב לקחת איתי כפכפים מי יודע מה עבר שמה..) ולאחר דקות מספר
יאנה נכנסה והחלה להתפשט.
יאנה החלה בלילוקים בכל הגוף עד החזה ובחזרה מטה. הלבישה את הקונדום והופ מציצה מקונדמת דווקא לא רעה כלל.
אחרי דקותיים החלה דוהרת דוהרת וכאן כחובב כפות רגליים מושבע ההיתי חייב להפוך אותה לתנוחת העוף הקפוא בכדי שאוכל
לבדוקן.
התחלתי מזיין ומזיין תוך ליקוק כפות רגליה של יאנה, דווקא חביבות לאוהבי הפטיש, ולאחר דקות מספר באה הגמירה.

כך נשרפו להן, מראש, 250 שקלים חדשים תקילין ותמימי מראה חיוך גדול

לא להתקרב אלא אם הינך באמת רעב!

יאנה - יצחק שדה 36

5
מקום זוועה,
שירות זוועה,
מבחר זוועה,
יום חמישי האחרון בחרמנות שיא שלי, לאחר מסיבת רווק האחרון שנשאר וזה ערב שאמור להיות פיק איכותי ומגוון לא היה משהו ששווה 250 ש״ח.
צריך פשוט לייבש את המקומות הללו יצחק שדה, טברסקי, בן אביגדור ושות׳
למרות עשרות דיווחים בפורום אנשים ממשיכים לפקוד אותו.
מהר מהר לפני שייגמר...

יאנה - יצחק שדה 36

7
שלום חבר'ס,

אתמול בשעה 2:30 בלילה, עשיתי סיבוב מכונים (ארוך) בת"א, למען האמת הבחורות לא ממש יפות (לא יודע לגבי השירות שהן נותנות כי לא הלכתי עם כולן :)

נכנסתי למכון ביצחק שדה 36, הייתה בחורה בשם יאנה (בת כ35-40אולי) גבוהה, כוסית, נראית ממש ממש טוב לגילה,
נחמדה וחייכנית, ביקשה 250 ש"ח ל2 מספרים, סגרנו על 200 ש"ח (לדעתי פשוט מצאתי חן בעיניה)
המקום נקי, מקלחת לפני ואחרי, בחורות נחמדות סה"כ אבל יאנה...עשתה לי את זה!

נכנסנו לחדר, ולאחר מקלחת קצרה של שנינו נתנה לי להפשיט אותה, יש לה חזה טבעי עומד, יפה, היא חלקה ויש לה תחת כ"כ נעים...
ליקקתי אותה בצוואר, בחזה נתנה לי לגעת בכול מקום בן חפצתי...
עשינו סקס במספר תנוחות אחרי 20 דק' גמרתי בהנאה של הלייף.

לאחר מכן עוד מקלחת קצרצרה, קבלתי בודי מסג' מפנק, מציצה מעולה! גמרתי בשנית לאחר 10 דק'..

סה"כ מקוo נקי מאוד, בחורות נחמדות (אם כי לא פצצות)
יאנה נראית שם לדעתי הכי טוב, אני ממליץ.
מקווה שנהניתם :)

חזרתי ובגדול !!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”