כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 42 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

411
צהריים טובים חברים יקרים.

לאחר תקופת העדרות מהארץ חזרתי לממכר ולידוע, איך לא ניקיטה שלי כמובן.
המפגש היה מדהים כתמיד. ניקיטה בדיוק התחדשה בסט חדש של לבנים וערכה לכבודי תצוגת אופנה (לרגע הרגשתי שאני נימצא במופע דוגמנות).
אין יותר מידי מה לחדש ניקי זאת ניקי שכולנו כבר מכירים , חייב להגיב בקשר למה שנכתב עליה כמה פוסטים לפני. לגבי הרזון זה היופי בניקיטה שכל התמונות שלה נטולות כל פוטושופ שהוא ,לא מסתירה דבר ומראה הכל....
ולגבי השירות הכי חשוב שירות שירות שירות. נכתב שהשירות שלה מפצה על הרזון השדוף אבל בסופו של דבר כולנו כאן מחפשים מעבר לפנים יפות ותחת עסיסי שירות איכותי ,שיחה קולחת והרגשה חברית שבשביל זה אנו משלמים מימטב כספנו

אני לא יודע מה איתכם חברים אבל אני בטוח ממשיך לחזור אל הטוב ביותר והבטוח אל ניקי שלעולם לא מאכזבת .

המשך יום טוב חברים ..

administrator2013-10-15 14:29:21

ניקיטה - ללא גבולות

413
ההודעה הראשונה שלי. סה"כ אחלה פורום חברים!
אחרי שיטוט בפורום והעניין שאני מחפש אך ורק בחורה שמארחת בדירה בלי לעבור תהליך ארוך ואני מחפש את הדיסקרטיות הגעתי לקטגוריה הזאת. לניקיטה הגעתי מחיפוש באינטרנט והגעתי לפורום הזה. מצחיק שפספסתי את האתר שלה. ראיתי את התמונות שיש בפוסט הראשון והתרשמתי. יש לציין שבחיים לא הלכתי לבחורה פרטית. אני נראה טוב וברוך ה' לא חסר לי בחורות אך הפעם אמרתי שאני חייב זיון מהסרטים ואמרתי שבטוח רק אצל בחורה מהפוסטים פה אני אקבל את מה שאני מחפש.
התקשרתי לניקיטה (הבחורה עסוקה יש עבודה) ואחרי כמה פעמים הצלחתי לקבוע איתה. הגעתי לדירה(מאד דיסקרטי) פותחת לי בחורה נאה בפנים אך מאד רזה(מה שקצת ביאס אותי). שיחת היכרות קצרה היא יודעת לעשות זאת מצוין מורידה את המטח והלחץ. ניגשים לעבודה. מפרק אותה במיסיונרית , הופך אותה ודופק אותה בדוגי סטייל , אחרי זה קצת עלי. רציתי לגמור במציצה וכך גמרתי. מקלחת ומנהלים שיחה , לא הרגשתי שהיא מנסה לקנות זמן פשוט כיף לדבר איתה , בחורה מעניינית עם אחלה סיפור חיים. שילמתי לשעה אך לא ידעתי אם יהיה לי כוח לסיבוב שני. ביקשתי ממנה שתרד לי שוב והיא נענתה בחיוב למרות שנשארו לנו עוד 2 דק'. באמת שהשקיעה אך חבריקו לא היה לצידי. ביקשה שאשאר עוד קצת אין לחץ המשכנו לדבר עוד קצת ונפרדנו.

ולאיך שאתם מדרגים אני אשתדל:

זיון : 7 היה סבבה ציפיתי לזיון מהסרטים מה שלא קרה בפועל , אך אתם יודעים כגודל הציפייה ...
פנים : 8 נראית סבבה לגמרי.
גוף : 6 רזה מידי אפילו יותר מהתמונות.
חזה: 8
שירות : 10 אין מילים.
ישבן : 9 בא לתת לו ביס.
מחיר: 600 + טיפה 100 בונוס על ההתחלה כי חשבתי שיצא עשן וככה לפרגן לבחורה שתשקיע יותר. השקעה הייתה אבל עשן לא.

administrator2013-10-18 10:47:13

ניקיטה - ללא גבולות

414
שלום לחרמנים חיוך
העלתי סירטון חדש שלי ואני השתדלתי שיהיה מעניין.

אני מדברת על הסירטון השני מלמעלה, הסירטון הראשון זה היישן שלי חיוך גדול

http://www.bdsm-nikki.co.il

מקווה שאהבתם

ניקיטה2013-10-21 13:42:43
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

418
.סירטון מדהים...
כאחד שהיה אצלך אני תמיד חוזר שוב ושוב בכל ביקור שלי בארץ אני חייב לבוא ולהנאות מסקס מטורף ומשגע איתך..
מתגעגע להיפגש איתך שוב מקווה לבוא בהקדם כי את משאירה כל פעם טעם של עוד עוד ועוד.....Heart

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”