כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 43 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

421
שלום לחרמנים חיוך
העלתי סירטון נוסף חדש שלי כפי שהבטחתי.

אני מדברת על הסירטון השלישי מלמעלה חיוך גדול

הבטחתי לך קישששTongue

http://www.bdsm-nikki.co.il

http://www.bdsm-nikki.co.il/wp-content/uploads/2013/10/Video_NIKKI2.mp4

מקווה שאהבתם

administrator2013-10-27 09:04:49
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

425
[QUOTE=ניקיטה]

צהרים נפלאים לכול חברי הפורום התחלתי ללמוד בשעות הבוקר כך שאני משנה את שעות האירוח משעה 5-6 אחר הצהרים עד שעות הלילה.

המשך יום קסום לכולם באהבה ניקיHeartHeart

[/QUOTE]
בהצלחה לך ניקיטה:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

ניקיטה - ללא גבולות

427
חג שמח לכול חברי הפורום התארגנתי קצת על עצמי מבחינת השעות והימים למעט ימי ישיש וראשון בכול שאר ימי השבוע פנויה גם משעות הבוקר חזרתי לגור באזור דיזנגוף המשך ערב נעים לכולם ולא לשכוח לאכול סופגניה Tongueבאהבה ניקי

ניקיטה - ללא גבולות

428
לפני שבועיים פגשתי בניקיטה.מכיוון שהיא הייתה ברירת מחדל שלישית,לא עשיתי עליה שעורי בית,וחבל.תיאום נוח,מקבלת בדירת סטודיו מאחורי חנות,ליד כיכר דיזינגוף. לפי השם ציפיתי לרוסיה,אבל מדובר ב"תימניה-גרמניה".זה אולי שילוב מעולה,אבל לא לטעמי.את הגוף שלה ניתן לראות בתמונות,אבל במציאות הוא פחות סקסי.הפנים הזכירו לי צועניה שהייתי איתה פעם בגרמניה.יש כאלה שיאהבו,אני לא. באשר לסקס,צריך להיות אסרטיבי ותקיף איתה.הבחורה גמישה וזורמת.לא עשינו חריגים והיה בסדר,אבל לא מסעיר.צריך לציין שניקיטה בחורה נעימה ומשתדלת.בסופו של דבר,יצאתי קצת מאוכזב אבל לא נורא.אולי אחזור למקצה תיקונים.

400 לחצי שעה, 45 דקות כולל מקלחת ושיחה קלה לפני ואחרי.

ניקיטה - ללא גבולות

429

צהריםםםםם נפלאים וחמימים לכולם alexxx יקירי קראתי בעיון רב מה שרשמת ועצה ידידות ממני ללכת לבחורה שהיא בררת מחדל או אופציה שלישית ובעלת קעקועים שזה דבר שכתבת שמפריע לך ולשלם עדיף לא ללכת כשהיה אופציה ראשונה אז בהחלט היה כדאי וכמה תיקונים קלים הדירה שלי היא ממש לא סטויוד היא דירת חדר ואני מממממש לא מרוקאית תימניה אני מרוקאית גרמניה רק לצורך הדיוק המשך ערב חמים ונעים לכולם באהבה ניקיייTongue

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”