ניקיטה - ללא גבולות
431טוב אז לצערי החוויה הראשונה שלי עם פרטית יקרה או 2 למען האמת בכלל לא הייתה להיט. יום חופש משעמם בגלל מזג האויר גרם לי להיכנס ללוח פירסומי של פרטיות שנדיר שאני נכנס לשם בגלל המחיר [לא משלם יותר מ-300 ש''ח] נכנסתי לפוסט של ניקיטה וראיתי את התמונות שלה מה שממש גרם לי לשלוף 100 ש''ח נוספים בשביל החוויה עם שלד עצמות. הרמתי טלפון וקיבלתי הצעה ממנה להיכנס איתה ועם איב ביחד ב-700 ש''ח אמרה שאני חייב ללכת על זה כי הם במצב רוח מרומם.אמרתי שהגיע אליה ואז אקבל החלטה. הגעתי לשם ואכן עשו רושם שיש אוירה טובה וביקשו ממני להיכנס עם שניהם וזאת תיהיה חוויה בלתי נישכחת משא ומתן קצר ושילמתי 550 ש''ח בלבד.מוזר נכון? בדרך כלל כל אחת מהן לוקחת 400-600 ש''ח לא יודע למה יצאו במבצע אולי בגלל ''הסערה'' לא היו לקוחות.בכל אופן אולי עם הייתי נכנס רק עם ניקיטה היא הייתה נותנת יחס של בחורה יוקרתית [לא הבנתי אף פעם ובמיוחד אחרי זה למה לשלם יותר מ-300 ש''ח לבחורה] יכול להיות שהחבר'ה מכל b d s m והשליטה בשבילם את מלכה בשביל אחד שפשוט בא לזיין וללכת מבלי כל התוספות שאת מציעה את פשוט יבשה ומשעממת.איב בחורה רוסיה ושמנה היא גם מפרסמת באתר התעסקה אך ורק במציצה חזקה ומצוינת בזיון לא סבלנית בכלל 3 פימפומים בדוגי והוציאה לי את הקונדום כדי שאגמור במציצה.בקיצור חוויה יבשה ומשעממת שלא שווה אפילו את ה-550 ש''ח ששילמתי שיש שיגידו שעשיתי את עיסקת חיי.האמת שגם ציפתי מהם ליותר זרימה בגלל האווירה שהייתה כשנכנסתי לדירה אבל באקט עצמו כל אחת מהן הייתה בחלק אחר של המיטה.חבל.