כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 44 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

431
טוב אז לצערי החוויה הראשונה שלי עם פרטית יקרה או 2 למען האמת בכלל לא הייתה להיט. יום חופש משעמם בגלל מזג האויר גרם לי להיכנס ללוח פירסומי של פרטיות שנדיר שאני נכנס לשם בגלל המחיר [לא משלם יותר מ-300 ש''ח] נכנסתי לפוסט של ניקיטה וראיתי את התמונות שלה מה שממש גרם לי לשלוף 100 ש''ח נוספים בשביל החוויה עם שלד עצמות. הרמתי טלפון וקיבלתי הצעה ממנה להיכנס איתה ועם איב ביחד ב-700 ש''ח אמרה שאני חייב ללכת על זה כי הם במצב רוח מרומם.אמרתי שהגיע אליה ואז אקבל החלטה. הגעתי לשם ואכן עשו רושם שיש אוירה טובה וביקשו ממני להיכנס עם שניהם וזאת תיהיה חוויה בלתי נישכחת משא ומתן קצר ושילמתי 550 ש''ח בלבד.מוזר נכון? בדרך כלל כל אחת מהן לוקחת 400-600 ש''ח לא יודע למה יצאו במבצע אולי בגלל ''הסערה'' לא היו לקוחות.בכל אופן אולי עם הייתי נכנס רק עם ניקיטה היא הייתה נותנת יחס של בחורה יוקרתית [לא הבנתי אף פעם ובמיוחד אחרי זה למה לשלם יותר מ-300 ש''ח לבחורה] יכול להיות שהחבר'ה מכל b d s m והשליטה בשבילם את מלכה בשביל אחד שפשוט בא לזיין וללכת מבלי כל התוספות שאת מציעה את פשוט יבשה ומשעממת.איב בחורה רוסיה ושמנה היא גם מפרסמת באתר התעסקה אך ורק במציצה חזקה ומצוינת בזיון לא סבלנית בכלל 3 פימפומים בדוגי והוציאה לי את הקונדום כדי שאגמור במציצה.בקיצור חוויה יבשה ומשעממת שלא שווה אפילו את ה-550 ש''ח ששילמתי שיש שיגידו שעשיתי את עיסקת חיי.האמת שגם ציפתי מהם ליותר זרימה בגלל האווירה שהייתה כשנכנסתי לדירה אבל באקט עצמו כל אחת מהן הייתה בחלק אחר של המיטה.חבל.

ניקיטה - ללא גבולות

434
בוקר אור ושבוע מבורך לכולם מאמי האמת שבגלל שמארחת בביתי אין לי ממש שעות פשוט שרוצה תתאם איתי או יום קודם או באותו היום בשעות הבוקר המשך יום נעים וחמים לכולם באהבה ניקי סורי שהכתוב ללא צבע פשוט נעלמה לי האופציה
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

439
מבצע 'חורף חם' עם ניקיטה שווה ביותר.

פעם ראשונה הייתי איתה לפני שלושה חודשים. לא הייתי בשי כוחי/אוני אבל נהנתי ורציתי עוד. אני אוהב רזות Tongue
היום במקרה עם התחלת המבצע, הסתדר לי וכפצתי ל quicky מקסים!

היה שם: מקלחת, ירידה הדדית, זיון מסיונרי (עם גמישוט מתורפת של ניקי), גמירה טובה, מקלחת ונשיקה לסיום.

ניקי, תודה רבה, עוד אחזור (גם בלי מבצע).

ניקיטה - ללא גבולות

440
פקדתי את ניקיטה לא מזמן עוד לפני ה"מבצע"ב300 שח
אין טעם להרחיב את הכתיבה על המראה שלה
קבעתי פגישה מראש נירתעתי קצת מהרזון אבל משהו אמר לי תיכנס
שיחה קצרה שברה את המתח וניכנסתי להתקלח
קשה מאוד לא לעשות כל הזמן השוואות לאחרות ברמת המחיר הזו.
ניקיטה שונה
זונה פרחה מהצד החיובי של המילה והכוונה כשאתה בא לזונה ,שתדע את העבודה,כמו שאני נכנס למסעדה ולא צריך להסביר איך להכין סטייק.
יודעת לגרום לך לחשוב שזהו אחריך היא חוזרת בתשובה ולא תזדיין יותר
פשוט מעולה אחלה מציצה נישלטת ברמה מטורפת עד כניעה ממש
תודה ניקיטה
האם אחזור בטוח כדי לצמצם הפסדים עם המיבצע החדש
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”