כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 11 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

102
[QUOTE=הפרוע] חברים או שאתם לא קוראים את התגובה
במלואה או שאתם לא מבינים
העניין הוא דרך ההתבטאות ולא המונית
גם להגיד לא מתאים יש הרבה דרכים נעימות לומר
ולהיפרד כידידים.
אך היא בחרה בדרך אגרסיבית,מעליבה ומגעילה
הכל עניין של סגון בחיים
[/QUOTE]
ולחלק הזה ידידי באמת קשה לי להאמין
מהכרותי עם נועה גם שהיא מסרבת היא לא מתנהגת כך

103
ואוו איזה תמונה!!! אני חייב לבקר :-)

הייתי אצל נועה ביום חמים למדי לאחר שתפסתי אומץ.
לרוע המזל המזגן התקלקל ונועה הייתה מקסימה וסקסית, וקלטה שהייתי לחוץ ונתנה לי הרגשה טובה
לבסוף לא נשארתי רק בגלל המזגן ועד עכשיו אני מתחרט!!!
אבל עכשיו שקריר נראה לי שזה מצדיק ביקור

104
אני אחרוג ממנהגי מזה תקופה ארוכה, ואתערב בדיון.

תחילה אבהיר, אינני מכיר את נועה. למעט מספר מועט של ניסיונות כושלים לתאם עמה מפגש, לא הייתה לי כל אינטרקציה איתה, כך שאני מאמין שאני אובייקטיבי לחלוטין.

פרוע, אף אחד חוץ ממך ומנועה לא יכול לדעת מה באמת היה שם. גם לא בהכרח מישהו מכם משקר - יכול מאוד להיות שכל אחד פירש את הסיטואציה בצורה אחרת (סתם לדוגמא, יכול להיות היא סגרה את הדלת, היה הד בחדר המדרגות שבאוזניך הכועסות נשמע אף חזק יותר). בכל מקרה, היא הבהירה מראש את זכותה לסרב למפגש, והיית צריך לקחת את זה בחשבון. עלויות המוניות והזמן? סיכון שלקחת ועליך לשאת בו.

אספר לך בקצרה אנקדוטה אישית סמי-מקבילה: שבעבר הלא כל כך רחוק, מצאתי את עצמי טס למדינה במזרח/מרכז אירופה למשך שבוע במסגרת הצעה לשיתוף פעולה עסקי, כאשר לקראת סופו של אותו שבוע - אותו "שותף" מיועד החליט לרדת מהעניין באופן חד צדדי ובאופן שהפיל את הכל, בלי הסברים ובלי התנצלויות. הפסדתי הזדמנות עסקית מאוד רווחית לכאורה (רווח מוערך של מספר בן 8 ספרות בתוך כשנתיים), וגם הפסדתי את העלות המאוד לא מבוטלת של הטיסה בביזנס, השהייה באחד המלונות הכי יקרים באותה מדינה, השכרת חדרי ישיבות באותו המלון, וכמובן גם שבוע עבודה מאוד חשוב.

אז אני יכול לנסות לתבוע את אותו הבחור, לפחות על ההוצאות אם לא על ההפסד הפוטנציאלי, אבל גם אם לא אקבל כלום - אין לי על מה או מי להלין. כל ההוצאות - אלו סיכונים שלוקחים. במקרה שלך זה אפילו יותר ברור, בהתחשב בכך שנועה מודיעה בריש גלי - שהיא שומרת לעצמה את הזכות שלא לקבל כל לקוח.

מה שכן, אני מסכים שהעליהום עליך כאן היה קצת מוגזם, כי כמו שלנועה יש את הזכות לסרב לך - לך יש את הזכות להעביר עליה את הביקורת מנקודת המבט הסובייקטיבית שלך. המטרה של הפורום היא לא רק לספר כמה בחורה X, במקרה הזה נועה, היא מתוקה ומקסימה וכו'. יכול מאוד להיות שהיא אכן כזו - אבל כל אחד רשאי להציג את נקודת מבטו. מה שלא אהבתי, זה שהפכת את זה להכפשות מיותרות. להעיר את ההערה האחרונה שלך על התמונה החדשה שלה... זה כבר מוגזם ומרגיש כמו ניסיון נואש לנקום. רשמת את שלך, היא רשמה את שלה, כנראה שלעולם לא תסכימו - אז אפשר וצריך להמשיך הלאה ולשחרר.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

105
דיון מוזר התפתח פה. נכון שזכותה של נועה לסרב לקבל לקוח מסויים ויחד עם זאת זכותו של הלקוח להזהיר לקוחות אחרים שיכול לקרות מצב, שתקבעו עם נועה פגישה, תצאו מוקדם מעבודה, תבזבזו כסף על נסיעות/חניה וכו' ואז יערכו לכם ראיון קבלה שבעקבותיו יתכן ולא יקבלו אתכם.
הזמן שלי יקר והעובדה שקיימת אפשרות שאגיע לבחורה והיא לא תקבל אותי, מטרידה אותי. לכן סביר להניח שלא אפנה לנועה לתאם פגישה בינינו. מודה ל"הפרוע" על המידע החשוב (לי) שהוא סיפק.

106
בואו נסכם, להגיד ללקוח פוטנציאלי שלא מתאים למוכרת השרות צריך לעשות בצורה שלא תפגע בו יותר ממה שהוא פגוע באותו רגע.
חלקינו צורכים מין בתשלום במיוחד אלה שמחפשים את חווית המאהבת כדי להימנע מסירובים ודחיות (בראד פיט זה לא אנחנו) ולכן הפרוע עשה שרות חשוב ויש לעודד אותו לכך.
נועה צאי מהעמדה המתגוננת, תביני איך זה נראה מהצד השני וחישבי איך לעשות זאת בצורה עדינה יותר.

108
פרוע - זכותך המלאה להביע את תחושותיך השליליות מההתנהלות של נועה , חברים לשם כך קיים הפורום !!!
לעיתים ניתן ללמוד על נותנת השירות הרבה יותר ממספר תגובות שליליות אך אמיתיות, מאשר ממאות של
תגובות מתחנפות ויחצניות ( ונראה לי שהמקרה של נעה קולע כאן בול).
יחד עם זאת פרוע , צריך לדעת מתי לעצור ולא להפוך את זה להתנגחות אישית עם שאר החברים.

אך אני שוב חוזר על הערכתי לאומץ שלך להעביר ביקורת על נותנת שירות , שמשום מה מקבלת כאן
חסינות, שככל הנראה אינה ראויה לה (לפחות לפי ביקורות שקבלתי עליה ממספר חברים בעלי זכויות בפורום)
ראול2014-01-04 16:57:47

109
אתה יודע, אם תתאמץ קצת לחפש באנטרנט אתה תמצא נותנות שירותי מין כוסיות פי 10 ממנה, עם חזה לא פחות שווה ממנה , ואף יותר,

אני באמת לא מבין את ה"עליהום" המטופש הזה שעושים עליה פה, מהתמונה האחרונה ומהתמונות שהיא פרסמה פה, בא נגיד ש"כוסית על" או "מלכת יופי" היא ממש ממש לא, אז היא התברכה בזוג שדיים , SO WHAT????

לאן הגענו?? נותנת שירותי מין מסננת לקוחות כי הם "צעירים מידי" כמו ההוא שהיא נתנה לו לראות את הציצי שלה....

יש דברים שהם מעבר להגיון ולהבנה ...

110
העברתי סה"כ את תחושותי מהפגישה
הקצרה עם נועה.
שום דבר לא אישי ושום דבר לא
בא בכדי לסגור חשבון.
צר לי לראות שיש אנשים שנותנים תגובות יחצניות
ומתחנפות (אולי חושבים שיצא להם מזה משהו -
איך אומרים שהזין עומד השכל בתחת)
אחרי הכל 600 ש"ח זה המון כסף בימינו לנערה פרטית
ואם כל הכבוד לחרמנות עדיין יש גבול
למה שניתן לקבל כהתייחסות כאשר הולכים לבחורה בסכומים כאלה.
הגברים פה חייבים להבין שיש גבול אדום
למה שניתן לקבל כיחס מנותנות שרות כאלה ואחרות
ולא להיגרר לעדת מעריצים כאילו היא עושה לכם טובה בסגנון
"נועה הסכימה לקבל אותי!!" (מה אתם ילדים בני 2?)
אחרי הכל זאת פרנסתה! (גם עם זאת תוספת הכנסה נכבדת לעיסוקיה הנוספים)
להתחנן לזונה שתקבל אותי זה ממש לא הסגנון הנואש שלי!
סה"כ תגובתי היא תגובה הולמת למישהי שדיברה בצורה לא יפה ולא מכובדת
כפי שהרבה אחרים היו מגיבים כאשר היו נתקלים ביום יום במישהו שמדבר
אליהם בצורה לא יפה בין עם זה נותן שרות או סתם אדם במקום העבודה.
כאשר אדם לא שלם/אוהב את עיסקו מרגישים זאת ישר -
אני מניח שהיא עוסקת בזה מכורח המציאות (לא שצריך לרחם עליה)
מאחל לה שתמצא תחום יותר מכובד שבו תוכל להגיע
עם חיוך ולא להתנהג בצורה שלילית.
הפרוע

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”