104
על ידי אדבוקאט
אני אחרוג ממנהגי מזה תקופה ארוכה, ואתערב בדיון.
תחילה אבהיר, אינני מכיר את נועה. למעט מספר מועט של ניסיונות כושלים לתאם עמה מפגש, לא הייתה לי כל אינטרקציה איתה, כך שאני מאמין שאני אובייקטיבי לחלוטין.
פרוע, אף אחד חוץ ממך ומנועה לא יכול לדעת מה באמת היה שם. גם לא בהכרח מישהו מכם משקר - יכול מאוד להיות שכל אחד פירש את הסיטואציה בצורה אחרת (סתם לדוגמא, יכול להיות היא סגרה את הדלת, היה הד בחדר המדרגות שבאוזניך הכועסות נשמע אף חזק יותר). בכל מקרה, היא הבהירה מראש את זכותה לסרב למפגש, והיית צריך לקחת את זה בחשבון. עלויות המוניות והזמן? סיכון שלקחת ועליך לשאת בו.
אספר לך בקצרה אנקדוטה אישית סמי-מקבילה: שבעבר הלא כל כך רחוק, מצאתי את עצמי טס למדינה במזרח/מרכז אירופה למשך שבוע במסגרת הצעה לשיתוף פעולה עסקי, כאשר לקראת סופו של אותו שבוע - אותו "שותף" מיועד החליט לרדת מהעניין באופן חד צדדי ובאופן שהפיל את הכל, בלי הסברים ובלי התנצלויות. הפסדתי הזדמנות עסקית מאוד רווחית לכאורה (רווח מוערך של מספר בן 8 ספרות בתוך כשנתיים), וגם הפסדתי את העלות המאוד לא מבוטלת של הטיסה בביזנס, השהייה באחד המלונות הכי יקרים באותה מדינה, השכרת חדרי ישיבות באותו המלון, וכמובן גם שבוע עבודה מאוד חשוב.
אז אני יכול לנסות לתבוע את אותו הבחור, לפחות על ההוצאות אם לא על ההפסד הפוטנציאלי, אבל גם אם לא אקבל כלום - אין לי על מה או מי להלין. כל ההוצאות - אלו סיכונים שלוקחים. במקרה שלך זה אפילו יותר ברור, בהתחשב בכך שנועה מודיעה בריש גלי - שהיא שומרת לעצמה את הזכות שלא לקבל כל לקוח.
מה שכן, אני מסכים שהעליהום עליך כאן היה קצת מוגזם, כי כמו שלנועה יש את הזכות לסרב לך - לך יש את הזכות להעביר עליה את הביקורת מנקודת המבט הסובייקטיבית שלך. המטרה של הפורום היא לא רק לספר כמה בחורה X, במקרה הזה נועה, היא מתוקה ומקסימה וכו'. יכול מאוד להיות שהיא אכן כזו - אבל כל אחד רשאי להציג את נקודת מבטו. מה שלא אהבתי, זה שהפכת את זה להכפשות מיותרות. להעיר את ההערה האחרונה שלך על התמונה החדשה שלה... זה כבר מוגזם ומרגיש כמו ניסיון נואש לנקום. רשמת את שלך, היא רשמה את שלה, כנראה שלעולם לא תסכימו - אז אפשר וצריך להמשיך הלאה ולשחרר.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.