כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 48 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

473
גם אני בדיוק כמוך...
היה לי מפגש אחד מאוד מוצלח איתה.
ומאז אני ניסיתי לקבוע איתה פגישה לסשיין.... המפגש בוטל מספר פעמים על ידי ניקיטה... שהפעם האחרונה קבעתי איתה שעה לפני ושאני הגעתי לא עונה... אחרי חצי שעה מתקשרת וצועקת ובנוסף אומרת שאני לא יתקשר שוב... מאותו רגע החלטתי שזהו יש גבול לכל תעלול.

ניקיטה - ללא גבולות

474
שבוע מבורך וחמים לכולם sssss אני חייבת שתעזור לי רגע להבין אתה טוען שקבעת איתי לסשן שעה מראש אז לסשן אני מבקשת התראה הרוכה יותר לצורך הכנה אנלית שתיים כתבת שכבר הגעת ואני לא עניתי ובנוסף התקשרתי אילך חזרה לאחר חצי שעה וצעקתי אליך? אם לא עניתי לך כמו שאתה טוען שהגעת למה לי להתקשר חצי שעה לאחר מכך ולצעוק עליך ?? הרי לא עניתי לך לא?< דרך מוזרה יש לך בהצגת דמוי המפגש בינינו כי לא היא ולא נברא שהיה שבוע מבורך לכולנו באהבה ניקי [:
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

476
[QUOTE=כוסמין]ניקיטה
אותי לא מעניין ועוד רבים כמותי לא מעניין מי צודק
לדעתי את גורמת לעצמך עוול שאת עונה לכל אחד שייש לו טענות

[/QUOTE]
מעולם לא הייתי עם ניקיטה, אבל אני חושב שמה שאתה כותב איננו הוגן כלפיה, ואני חש חובה לגונן עליה:

כשכותבים משהו נגדה, מה שהיא לא תעשה, יביא תלונות:

אם היא תנסה להתווכח או להתגונן או להציג את הדברים מנקודת המבט שלה, זה יביא מחאות כמו בתגובה שלך.
ואם היא לא תגיב, זה יקבע (בניקוד של yekabe-a) את הטענות שנאמרו נגדה, וקוראי הפורום יחשבו שמדובר בעובדות, גם אם יתכן שחלק מהטענות נגדה אינן נכונות.

אני חושב שלכל אדם יש זכות תגובה כשמשהו נאמר נגדו. ואם אשכול בפורום הזה הופך לזירת התנצחויות, זה לא תמיד נובע מכך שהבחורה מגיבה על כל דבר, אלא אולי מכך שנאמרות הרבה טענות נגדה.

ניקיטה - ללא גבולות

477
[QUOTE=Cyborg]
[QUOTE=כוסמין]ניקיטה
אותי לא מעניין ועוד רבים כמותי לא מעניין מי צודק
לדעתי את גורמת לעצמך עוול שאת עונה לכל אחד שייש לו טענות

[/QUOTE]
מעולם לא הייתי עם ניקיטה, אבל אני חושב שמה שאתה כותב איננו הוגן כלפיה, ואני חש חובה לגונן עליה:

כשכותבים משהו נגדה, מה שהיא לא תעשה, יביא תלונות:

אם היא תנסה להתווכח או להתגונן או להציג את הדברים מנקודת המבט שלה, זה יביא מחאות כמו בתגובה שלך.
ואם היא לא תגיב, זה יקבע (בניקוד של yekabe-a) את הטענות שנאמרו נגדה, וקוראי הפורום יחשבו שמדובר בעובדות, גם אם יתכן שחלק מהטענות נגדה אינן נכונות.

אני חושב שלכל אדם יש זכות תגובה כשמשהו נאמר נגדו. ואם אשכול בפורום הזה הופך לזירת התנצחויות, זה לא תמיד נובע מכך שהבחורה מגיבה על כל דבר, אלא אולי מכך שנאמרות הרבה טענות נגדה.
[/QUOTE]

למה אתה מתערב בשיחה של גברים
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

ניקיטה - ללא גבולות

478
[QUOTE=ניקיטה]שבוע מבורך וחמים לכולם sssss אני חייבת שתעזור לי רגע להבין אתה טוען שקבעת איתי לסשן שעה מראש אז לסשן אני מבקשת התראה הרוכה יותר לצורך הכנה אנלית שתיים כתבת שכבר הגעת ואני לא עניתי ובנוסף התקשרתי אילך חזרה לאחר חצי שעה וצעקתי אליך? אם לא עניתי לך כמו שאתה טוען שהגעת למה לי להתקשר חצי שעה לאחר מכך ולצעוק עליך ?? הרי לא עניתי לך לא?< דרך מוזרה יש לך בהצגת דמוי המפגש בינינו כי לא היא ולא נברא שהיה שבוע מבורך לכולנו באהבה ניקי [:[/QUOTE]

אני יסביר את עצמי קצת יותר טוב...
קבענו מספר פעמים ובכל פעם זה בוטל...
בפעם המדוברת קבענו בבוקר ואישרתי מולך כשעה לפני הזמן המדובר.
כשהגעתי לא ענית לאחר כחצי שעה של המתנה הלכתי ושלחתי סמס שמודיע על כך....
לאחר מספר דקות התקשרת ואז התחיל הצעקות והדרישה לא להתקשר שוב.
יש לציין שבכל הנסיונות לקבוע הודעת על ביטול.. (לפי דעתי בתירוצים ואני המשכתי לנסות לקבוע מפני זה נראה לי שווה את זה).
כל המקרה קרה לפני מספר חודשים ואז בחרתי לא לכתוב כלום.... אבל כבר אז ביצעתי חיפוש למישהי אחרת....

UMA2014-02-10 18:18:11

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”