כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 310 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3097
[QUOTE=matador 123]i did not like my encounter with shanon, it seems to be very mechanical and she cut short the time in 10 minutes saying i needed to be out the door within the 40 min i payed for [/QUOTE]

אם קנית עיסקה של 40 דקות, הגברת צריכה להפסיק להתעסק עם הזין שלך אחרי 30 דקות (מרגע הכניסה), כדי שיהיה לך מספיק זמן (10 דקות) להתרחץ, להתנגב, להתלבש ולפנות את השטח, ולעמוד בזמן הכולל של 40 דקות (כדי לא 'לייבש' בהמתנה את זה שאחריך).
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3098
אני לא ממש מסכים, הזמן בפועל צריך להיות זהה או לפחות קרוב לזמן
המובטח. המארחת צריכה לקחת בחשבון זמן התארגנות סביר לפני ואחרי, אחרת זה פתח לכל מיני בזבוזי זמן מצד הבחורה.
אנחנו רואים התנהלות כזאת בתיקתוקיות, מבחורות פרטיות ברמת מחיר כמו שרון רובנו מצפים לשרות אחר.
ראוי לציין כי במקרה הנ"ל היא "חתכה" לבחור 25% מהזמן המוסכם, שללא ספק זה הרבה, אני מניח שהיא לא הייתה מסכימה ש"יחתכו" את התשלום שלה באחוזים כאלו.

ועדיין מת ששרון תזיין אותי בסטראפון שלה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3099

אז אתה טוען ש-40 דקות צריכות להיות נטו זיון.
10 דקות - כניסה, התפשטות, מקלחת
40 דקות זיונים ומציצות.
10 דקות - מקלחת, והתלבשות ויציאה.
סה"כ - 60 דקות...

אתה לא מבין למה הן מתכוונות כשאומרות 'עד 40 דקות'...
לא מאמין שיש נותנת שרות אחת שתסכים לדעתך.

ובקשר לסטרפאון - שרון מחכה שתתקשר... יתכן שכשהיא תזיין אותך - היא תוסיף לך כמה דקות..קריצה
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3100
אני טוען שצריך להיות הגיון בניהול הזמן ומה ששרון עשתה זה קיצור הזמן
בפועל ב 25%, לדעתי כמו שכתבתי אכן אני מצפה מנותנת שרות ברמה של שרון להיות קצת יותר גמישה עם הזמן.
אני מבין ויודע מה זאת האמירה "עד 40 דקות" = גמרת הלכת, גם אם זה לוקח 20 דקות. וכמו שציינתי כבר מספר פעמים ברמת המחירים של שרון אני מצפה ל40 דקות ולא לעד 40 דקות.

בוא אני אצייר לך לוחות זמנים אחרים.
5 דקות כניסה וסמול טוק
5 דקות מקלחת
5 דקות יבוש בחדר עד שהבחורה סיימה את כל שיחות הטלפון, כניסה
לחדר, התפשטות של הבחורה ועוד כל מיני חירטוטים
10 דקות זיון קצר ומציצה מהירה
5 דקות מקלחת של הבחורה.
5 דקות מקלחת שלך
5 דקות שיחת "סיכום" הכוללת גיפופי פרידה והתחנפות למטרת הפיכתך לקליינט.
קבוע.
ככה הגחת בחזרה לאוויר העולם ומבט חטוף על השעון הראה שאכן בילית עם העלמה 40 דקות למרות שבפועל קיבלת תיקתוק.
אני לא אומר שככה שרון נוהגת (אני לא יודע )אבל אני כן מצפה שהשרות נטו יהיה קרוב יותר ל35-40 דקות.

בקשר לסטראפון, לדבריה יש לה נסיון בעניין למרות שעד היום לא קראתי המלצות עליה בעניין הזה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”