אצל שרון 40 הדקות הן ברוטו אמיתי.
אם תגמור אחרי 23 דקות, תקבל עוד דקות של מסאג', קפה ושוקולד, או פטפוט כבקשתך.במרבית המקרים תקבל גם דקות ספורות של "גרייס" אם אתה קרוב מאוד לגמירה.
כאשר מגיע לקוח ומסכם על 40 דקות, שרון מכריזה במענה הקולי על זמן בעוד 60 דקות, שזה כולל גם זמן התארגנות שלה בין לקוחות, ומקדם בטחון קטן.
בתקתוקייה, הנוסח "עד 40 דקות" משמעו אחד - גמרת הלכת, והבחורה פשוט יוצאת מהחדר, גם אחרי 17 או 23 דקות מהכניסה. 40 הדקות הן חסם עליון לשהות במכון לכניסה אחת.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3102כל פעם שאני אצלה אין דבר כזה איחור! פעם אחת ממש איחרתי לה בטעות שלי אז אמרתי מותק זה עלי! אני לא יכול לבוא!
yellow-horny 2014-03-22 18:00:44
אני יכול להגיד לך שאני נמצא אצלה כבר כמה שנים ולעולם לא הרגשתי שניה אחת של תקתוק!!! כל פעם שאני בא היא יותר חמודה יותר מתוקה! ויותר צעירה!!!
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3103i think its just to other people to know other peoples prospective instead of just read about it from her fan club or publicists , she acts like a robot and in my opinion she cut off my time short , this is a forum so everyone can give his own opinion . sorry but for me bad service
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3104שלום חברים,
קבעתי עם שרון השבוע בשעות הערב(משהו בין 20:00 ל- 21:00), אך כשהגעתי לאזור כל החניונים לאורך הרחוב היו מלאים. עקב 'נסיעת-יתר' לחיפוש חניון קרוב - נאלצתי לוותר.
האם אתם מכירים חניונים "סודיים" קרובים למקום המפגש?
תודה מראש,
קבעתי עם שרון השבוע בשעות הערב(משהו בין 20:00 ל- 21:00), אך כשהגעתי לאזור כל החניונים לאורך הרחוב היו מלאים. עקב 'נסיעת-יתר' לחיפוש חניון קרוב - נאלצתי לוותר.
האם אתם מכירים חניונים "סודיים" קרובים למקום המפגש?
תודה מראש,
הכל ברוח טובה :)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3105[QUOTE=yellow-horny] לי כל פעם זה הולך ככה זה תלוי כמה אני אותה 40 דקות או שעה
אם זה 40 דקות דיבורים אחרי שאני אומר אצלה בקל תרועה אם זה שעה לוקח את הזמן שלי אצלה דיבורים חופשי וגם דברים אחרים!!!![/QUOTE]
זה בעברית???
אם זה 40 דקות דיבורים אחרי שאני אומר אצלה בקל תרועה אם זה שעה לוקח את הזמן שלי אצלה דיבורים חופשי וגם דברים אחרים!!!![/QUOTE]
זה בעברית???
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3106[QUOTE=neil]
אני לא אומר שככה שרון נוהגת (אני לא יודע )אבל אני כן מצפה שהשרות נטו יהיה קרוב יותר ל35-40 דקות.
[/QUOTE]
אני לא אומר שככה שרון נוהגת (אני לא יודע )אבל אני כן מצפה שהשרות נטו יהיה קרוב יותר ל35-40 דקות.
[/QUOTE]
א. היא לא נוהגת כך.
ב. אם קנית שרות של 40 דקות, הוא יהיה ברוטו.
אתה יכול לצפות אחרת, אבל זה לא יהיה מציאותי.
המגביה עוף - ירחיק ראות
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3107לחברנו neil.
כוסמין 2014-03-21 18:13:45
שרון אחת הבחורות שדואגת להיות דייקנית ואדיבה במסגרת הזמן.
אני לא יודע למה להשוות .אבל בוא נצא מנקודת הנחה שמישהי כוסית כמו שרון היתה מסכימה לצאת איתך.כמה זמן וכסף היה מתבזבז מרגע שיצאת מהבית עד שזיינת אותה וכמה כסף ביזבזת.
תפסיק להיות קטנוני. מה קנית אותה עם כמה פרוטות?
באת לזיין זיין ולך.
אני לא מכיר מישהו שהתלונן שבאמצע סקס היא זירזה אותו,או משהו דומה.
פשוט יש פה אנשים צרי עין שכואב להם וחושבים שקנו אותה.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3108מסכים עם כוסמין.
בגדול - אתה קונה שירות. ואתה מצפה לשירות טוב בתמורה למחיר.
יותר מזה, אם אתה מקבל את כל הפרטים על השירות - מראש וגם קורא את כמות התגובות החיוביות פה, ממגוון של מגיבים, אמינות, אזי שהשירות של שרון - שווה את המחיר.

בגדול - אתה קונה שירות. ואתה מצפה לשירות טוב בתמורה למחיר.
יותר מזה, אם אתה מקבל את כל הפרטים על השירות - מראש וגם קורא את כמות התגובות החיוביות פה, ממגוון של מגיבים, אמינות, אזי שהשירות של שרון - שווה את המחיר.
הכל ברוח טובה :)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3109בראשית דברי אני רוצה לציין שהדיון הינו עיקרוני בלבד זאת מכיוון שאני טרם חוויתי את השרות של. הדיון התפתח בעקבות דיווח הכולל בעיה לדעתי בניהול הזמן שלה.
לדברי השמן, אין לי אלא להסכים לדבריך, אני קונה שרות ומצפה לקבל תמורה הוגנת עבור התשלום ובהתאם להבטחות, שים לב שאני מציין תמורה הוגנת ולא תמורה מלאה זאת מכון שמדובר בשרות שישנו שוני בין מקבל שרות אחד לשני וקשה מאוד לקלוע לכולם ל"תמורה מלאה", יחד עם זאת, אני מצפה מבחורה מנוסה וותיקה בתחום שתדע לנהל את הזמן נכון עם כל אחד ואחד, ובביקורת שנכתבה עליה פה זה לא היה נראה ככה.
לגבי התיחסותו של כוסמין, אני לא מבין את ההשוואה שאתה עושה. אני לא יוצא עם שרון, לא רוצה לצאת עם שרון ולא עם אף אחת אחרת. אני קונה שרות ספציפי עם מחיר ברור ותמורה ברורה כל שאר ההשוואות אינם רלוונטיות.
בניתי לאישתי בית ב4 מליון שקל ואני אפילו לא מקבל ממנה מציצה אז אני יכול להשוות אותה לשרון. בחייך.
לדברי השמן, אין לי אלא להסכים לדבריך, אני קונה שרות ומצפה לקבל תמורה הוגנת עבור התשלום ובהתאם להבטחות, שים לב שאני מציין תמורה הוגנת ולא תמורה מלאה זאת מכון שמדובר בשרות שישנו שוני בין מקבל שרות אחד לשני וקשה מאוד לקלוע לכולם ל"תמורה מלאה", יחד עם זאת, אני מצפה מבחורה מנוסה וותיקה בתחום שתדע לנהל את הזמן נכון עם כל אחד ואחד, ובביקורת שנכתבה עליה פה זה לא היה נראה ככה.
לגבי התיחסותו של כוסמין, אני לא מבין את ההשוואה שאתה עושה. אני לא יוצא עם שרון, לא רוצה לצאת עם שרון ולא עם אף אחת אחרת. אני קונה שרות ספציפי עם מחיר ברור ותמורה ברורה כל שאר ההשוואות אינם רלוונטיות.
בניתי לאישתי בית ב4 מליון שקל ואני אפילו לא מקבל ממנה מציצה אז אני יכול להשוות אותה לשרון. בחייך.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
3110אני לא פסיכולוג.
אבל אתה כניראה או ערבי או יהודי דתי חרדי.
כי אצלנו החילונים יודעים אם יחסינו עם האישה יהייה טוב כי אנחנו מקיימים יחסים לפני,טוב טוב לא טוב הביתה.
עןד דפוס שוביניסטי אצלך זה
"בניתי לה בית ב4 מיליון.
תתבייש לך זו אם ילדך.בנית בית למישפחה שלך ולא לאישתך.
עכשיו גם מובנים לח הרבה דברים אודותיך
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.