כ איב - גרון עמוק מתל-אביב - דף 5 - סקס אדיר

איב - גרון עמוק מתל-אביב

42
ככה הייתי אתמול אצל איב! כמובן שסי]רתי לה מה קרה אצל שרון! עם פעמיים באותה שעה! פשוט מדהים!

ככה זה היה גם אצל איב כמובן, התקלחתי קודם גם היא היא פשוט הריחה כל כך טוב:). פשוט פינוק. אחרי זה טיפה שיחקתי איתה בויברטור שיש לה!. אחרי זה היא מצצה את הזין! (אני רוצה את הפה שלך תמיד!!!!!) איזה מציצה היא נתנה לי! היא לקחה את הזין שהוא עדיין לא עמד ופשוט התחילה למצוץ לי אותו עד שהוא נעמד כל פעם מציצה עד הגרון| כשהוא נענד היא ממש עשתה מציצה עד הגרון היא התחילה ממש או גאג מי! ממש מפחיד! אז הפסקתי את זה שהיא לא תקיא עלי!.

אחרי ביקשתי קונדום! היא הביאה שמה לי אותו! פשוט התחלנו שכהיא שוכבת על הגב כמה ניסיונות! אבל לא הצליח אז בקשתי ממנה לדוגי! היא כבר יודעת טוב בזה גמרתי חזק חזק. אחרי זה, פינקתי אותה עם הציפורניים שלי מסג' שעשיתי לה וגם דיברתי איתה!.

ואחרי זה הגיעה הדבר הכי מדהים ביקשתי ממנה בבקשה.
עוד מספר היא הסתכלה עלי באופן מוזר! למרות שאמרתי לה שאני בא כדי לעשות פעמיים .

היא אמרה נו טוב! בוא נראה אם אתה מסוגל! והתחלתי לתת בראש אליה היא פשוט לא מבינה כמה חרמן הייתי! בניתי את זה יום קודם שלא אוננתי! פשוטו ואז זה בא פשוט בוםםםםםםםם.... אורגזמה היא טובה שאני הרגשתי שם! כמו בפורנו בבית!

אחרי זה דיבורים התקלחות מהירה ויאלללה הבייתה! תודה רבה איבושקה אוהב אותך עד עמקי נשמתי...

להתראות עד לפעם הבאה!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

איב - גרון עמוק מתל-אביב

46
tre אני הייתי עם שניהן ביחד. זאת באמת חוויה יוצאת דופן אם יש לך את ה-1500 שקל להרשות לעצמך. הן מאוד נהנות אחת מהשנייה ומאוד מאוד נהנות איתך. אני ממליץ לכל מי שמתלבט ללכת לפחות פעם אחת עם שניהן. אני לא מאמין שתתחרט על כך.
,TRUST those who seek the truth

.DOUBT those who find it

איב - גרון עמוק מתל-אביב

47
[QUOTE=cloud11]tre אני הייתי עם שניהן ביחד. זאת באמת חוויה יוצאת דופן אם יש לך את ה-1500 שקל להרשות לעצמך. הן מאוד נהנות אחת מהשנייה ומאוד מאוד נהנות איתך. אני ממליץ לכל מי שמתלבט ללכת לפחות פעם אחת עם שניהן. אני לא מאמין שתתחרט על כך.[/QUOTE]

כמה אקטים הן מרשות במחיר הזה של 1500 ?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”