איב - גרון עמוק מתל-אביב
52שבוע קודם הייתי איב דרבי בא צריך מזל לפני הדרבי! נכון הוא פוצץ לא באשמתנו אבל לא ניכנס לזה!
הגעתי אליה ואמר לה בטלפון איב שעה וחצי כמו שסיכמנו אני בא עם ציפורניים ומשהו חדש! היא התלהבה!!! יודעת שבא בחור לפנק אותה!
הגעתי אליה מוקדם בבוקר! ומיד שהיא פתחה לי אני אמרתי לה זהו איב אני חרמן מת... תעשי לי טובה צריך עכשיו לגמור לא יכול עם זה! אני חרמן מת... אני מת אם אני עכשיו לא גומר.
לקחתי אותה חצי בכח חצי לא היא התיישבה על המיטה התחילה לאט ולשחק איתי בלהוריד חולצה יאללה איב עכשיו תמצצי אחרת אני הולך לשרון (כמובן שזה היה בצחוק!). זה היה קו ששבר את הגמל היא רק שמעה שרון היא התחילה למצוץ אותו אמרתי לה שיא המציצה הכי טובה בעיר מלא רוק לוקחת את הכל הזין שלי! אמרה לי שכנראה גדל לי!.
ביקשתי מהר קונדום כדי לגמור היא הביאה אותו שמע אותו על הזין הסתובבה עדיין נעמד היא על המיטה בתנוחה דוגי על הקצה תמיד הייתי פנטזיה שאני גומר ככה וכן כמה פמפומים ופשוט המראה הזה של איב של התחת שלה פשוט גמר אותי ברמות מטורפות של הנאה! פשוט התפוצצתי שם לא יכלתי להחזיק אותי אז פשוט נפלתי עליה! מזל שאני רזה! אחרי זה, אמרתי לה תודה רבה על זה. היא אמרה לי בבקשה רבה! עכשיו מגיע לי פינוק אני הסכמתי! אמרתי לה שניה והתחלתי ציפורניים היא נראתה לי מאושרת עד אין סוף! אחרי כמה זמן היא התחילה לשחק ביד עם הזין שלי ראתה שהוא מגיב טוב אז המשיכה ופשוט הפסקתי עם הציפורניים שלי להעביר לה על הגב! היא אמרה לי למה הפסקת ציפורניים בגב.
אמרתי לה איב אין לי פשוט מספיק קורדינציה היא אמרה לי אז בוא נלמד אותך! אמרתי אוקי.
המשכתי עוד מכה דקות עם הצפורניים לעשות לה קיצי!, היא בשלה מוצצת לי את הזין ואז מפסיקה והיא אומרת לי מצאתי מישהי שיש לה תחת בידיוק כמו שלה אמרתי לה אין דבר כזה תחת בידיוק כמוך בעולם זה מעליב את התחת שלך! היא צחקה והכניסה את הזין יחד עם הגומי כוס שלה גומר גומר בכיף בתוכה!
יאללה הולך להתקלח ויאללה הבייתה!
תודה רבה איבושקה! אין עליך בעולם!!!!
איב - גרון עמוק מתל-אביב
53אחרי הדרבי סל הרגשתי מושפל הרגשתי, באמת לא טוב, מתקשר בבוקר אליה אל איב שואל אותה אם היא יכולה לקבל אותי משהו דחוף! היא אומרת רק מתי אומר לה בשעה שאני רוצה. ואז נזכרתי שיש שהיא מצאה לי מישהי עם תחת כמו שלה אומר לה תגידי אורגיה תסדרי היום!
אחרי כמה זמן היא שולחת לי הודעה תתקשר אלי שניה. לוקח כמה דקות הפסקה מרים אליה טלפון ואומרת אוב תקשיב בגלל שאתה לקוח וי איי פי שלי אתה רוצה שלישיה אומר לעצמי או או. (זה חלום של כל גבר!) שואל אותה כמה זה יעלה לי קודם כל:). אומרת 500 לכל אחת אומר תני לחשוב על זה! אני כבר מדבר איתך חושב, חושב,חושב,חושב, להסכים כן או לא. מקבל החלטה כן. אומר לה כן!!!!
אבל משהו בתוכי אומר שלא יהיה טוב אבל אני ממשיך! זורם!
הגעתי בשעה היעודה בכל זאת צריך זיון טוב, למרות שקיבלנו בראש!
רואה את הסחורה את איב ואת נטלי אני לא צריך לתאר אבל את מילאנה אני חושב שקראו לה אם אני לא טועה צריך! לא גבוהה לא נמוכה שדיים בינונים גוף די יפה אבל גולת הכותרת זה התחת שלה פשוט משהו שעוד לא נתקלתי בו לדעתי חוץ מהתחת של איב ושל שחר! אגב היא שיער של מילאנה בלונדינית בלונדינית!
התחת שלה גגות יפה מוצק עם טיפה שומנים כמו שאני אוהב! רואים שהיא מטפחת אותה! אלוהים ישמור איב! איפה את מוצאת אותן!!!!!
טוב נטלי עוד דיברה בטלפון שאני התחלתי להתפשט וללכת אל האמבטיה שלהם לעשות בקטנה מקלחת איב אומרת לי להיזהר כל פעם והפעם היא עוזרת לי להיכנס לתוך האמבטיה שלהן, מתחיל טוש פתאום אני צורח! איב פתאום נכנסתי לחדר אני שואלת מה קרה איבשוקה אני אומר לה תסתובבי בבקשה רוצה לראות את התחת שלך עוד פעם!
חחחחח חולה על התחת שללה! באמת היא מסתובבת ואז אני רואה את התחת גומר מהר להסתבן מקלח את הזין לוקח מגבת לוקח את מילאנה לחדר היא מתחילה מהר מהר למצוץ לי מציצה די עמוקה.
אני כבר רוצה להרגיש את הכוס שלה אבל אז באה נטלי שכם רוצה לטעום את הזין לזה אני אגיד לא. אז היא מוצצת מציצה בסדר לא משהו מיוחד אבל אין גרון עמוק והזין מתחיל לשקוע מטה אז איב מהר רואה את המצב שאני מתבאס היא כמעט מעיפה את נטלי מהמיטה היא אומרת לי עכשיו תורי.
איב מתחילה למצוץ את הזין באגרסיביות כמו שצריך כמו שאישה צריכה למצוץ!!!
ואז אני מבקש את הקונדום, איב מביא לי את הקונדום, שמה לי אותו עם הפה שלה! אני אומר למילאנה תביאי את התחת המקפץ שלך היא אומרת בכיף חמודי, אני מכניס מוציא לאט לאט משחק איתה כבר עומד לי כמה דקות אבל לא מרגיש את הדגדוג של לפני אורגזמה אומר לעצמי מחליף בחורה מחליף מזל?!?!? בוא נראה נטלי מסתובבת עם התחת הקטן שלה יש לה כוס מאוד מאוד צר ברמות מטורפות אנשים כמעט ולא יכול להכניס לה אבל איך שהוא מצליח באיזה קומבינה!
איב רואה את זה היא רוצה גם! מסמנת לי אבל אני לא מתייחס רואה שאני מתחיל לאבד את זקפה!:( מיד איב שולפת את הזין מתוך הכוס של נטלי מורידה את הקונדום ומתחילה לאט לאט למצוץ אותו! ולעבוד עליו עד שהוא קשה קשה. מבקש בבקשה את הקונדום רואה שיש עליו עטיפה קצת שונה מהקונדום הרגיל! לפני שהיא פותחת את הקונדום לוקח לה את זה בכח אומר לה איפה הקונדום הטובים איב. היא אומר נגמרו אז אני אומר לכי תקני מיד הוא אומרת שזה הרבה זמן עכשיו. ואין זמן הפעם הבאה אני אפצה אותך אל תדאג. טוב היא ממשיכה בשלה מוצצת עוד טיפה וכמובן קונדום והופ מסתובבת! שאני ראיתי את התחת שלה זה עבר הביא לי את הקריזה למה אני לא חרמן כוס אמק.
אחרי איזה חצי שעה בז'רגון שלי שאני תחנתי אותי גומר גמירה כזאתי חלשה כמעט ואין אורגזמה. שאני גומר היא שואלת אותי תגיד אנחנו שלוש בנות מה מסגר איתך. אני אומר לה את הבעיות שלי היא אומרת אז למה לא ביטלתי. אמרתי לה תראי איתך זה קצת בעייתי לבטל כי אחרי זה בפגישה הבאה את מזיינת לי אותו כל כך חזק, ששבוע אני לא יכול לאונן אז למה.
איב תודה רבה על הפינוק וסליחה על התחינה!!!!
חברים ורק שקט במדינה הזאת!!!!!!!
איב - גרון עמוק מתל-אביב
54אני די התאכזבתי ממנה, הייתי אצלה לפני כמה ימים, איב די מלאה++, די מוזנחת בעיניי, לא ניראת שמשקיע בלהראות טוב, זה לא עניין של טעם, זה עניין של גישה, הרגשתי קוצים (זיפים) מהרגליים שלה וגם במקום ה"קדוש", ולי מאד מפריע, או שעיר או חלק... לכן הסתפקתי במציצה טובה לא יותר מזה והאמת 500 ש"ח בשביל מציצה טובה נראה לי הרבה כסף
חם, תמיד חם
איב - גרון עמוק מתל-אביב
55אנשים נא לשים לב אני רק עוזר לאיב להאלעות תמונות שהיא עשתה לבד בלי פוטושופ תמונות נועזות!!!
איב - גרון עמוק מתל-אביב
56שלום לכולם!היום אני זמינה מ11 עד 21.מחר אני בחופש.
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!