כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 13 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

121
זה אחלה שאת נותנת תגובה כזאת ומנסה להעביר את הנושא.. אבל התגובה האמיתית שלך צריכה להיות שאת לוקחת את הדברים האלה בחשבון לתשומת ליבך ולשיפור השירות שלך לפעמים הבאות.. אני רואה שאני לא היחידי פה שיש לו דיווח כזה על השירות שלך אז אולי כן כדאי שיהיה לך אכפת מהלקוחות שלך

ל-The One ..
אהבתי את עניין ה50% הזין עומד חח .. מסכים איתך בכל מילה גם אני הרגשתי ככה ועל אחת כמה וכמה אם אתה נראה טוב ועדיין לא משנה לה כלום זה פשוט מעצבן ..

122
ההודעה האחרונה של שרון זה נטו זלזול באינטליגנציה של הקוראים בפורום. בא בנאדם, מספר על חווית שירות גרועה שהייתה לו איתה, זרק לפח 500 שקל, ושרון במקום שלפחות תרשום הודעה של "מתנצלת על השירות הלא טוב שקיבלת" או "אשמח לתת לך חוויה מתקנת" מגיבה באיזושהי הודעה צינית על גבול הסרקסטית. לפני כמה שבועות חזרתי מתאילנד, אם אתם באמת רוצים תמורה למחיר שאתם משלמים מהבנות(ועוד איזו תמורה...), תטוסו לשם. לשרון יש הרבה מה ללמוד בכדי לומר שהיא "נותנת שירות מצוין".

123
היה לשרון פוסט ארוך ארוך עם המון דפים ,שהיו בו לא מעט דיווחים על נפילות ותלונות .טך הוא נמחק מכאן על ידי יד נעלמה ...
אם היה קיים היו נמנעים הרבה נפילות איתה .
אבל מה לעשות פראיירים לא מתים רק מתחלפים .

125
[QUOTE=The one] [QUOTE=yellow-horny] חחחחחחח הרגת אותי!!!![/QUOTE] מה הסוד לקבל יחס אנושי משרון? אתה והמשוטט האדום בטח חתיכים יותר מדיקפריו ומקונהי. או שהיא ראתה שאתם שתי נואשים שלא מפסיקים לבוא למרות יחס חרא ופשוט היא ניצלה את זה[/QUOTE]
אין לי מושג אחי גם איתי היא קרה. אבל אני כבר רגיל אז אני מעביר את זה בכיף ובסבבה!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

126
אנחנו חתיכים ומיואשים
ואולי גם קפוא לנו עם מלכת הקרח אוקטביה

בסופו של יום זה גם ענין של כימיה

אתה יכול להיות מאבטח הורס או חתיך עולמי ולצאת עם סתם בחורה

ומה לעשות, אתה לא עושה לה את זה

גם אם תשלם על הארוחה 500 ש"ח

פה בפורום אתה פשוט יכול לכתוב לה את זה

הרי לא ציפית באמת שהיא תתאהב בך? אולי הלב שלה נמצא במקום אחר

לך תדע, אולי אפילו אצל השכן שלה או שלי

אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

127
[QUOTE=המשוטט האדום] אנחנו חתיכים ומיואשים
ואולי גם קפוא לנו עם מלכת הקרח אוקטביה

בסופו של יום זה גם ענין של כימיה

אתה יכול להיות מאבטח הורס או חתיך עולמי ולצאת עם סתם בחורה

ומה לעשות, אתה לא עושה לה את זה

גם אם תשלם על הארוחה 500 ש"ח

פה בפורום אתה פשוט יכול לכתוב לה את זה

הרי לא ציפית באמת שהיא תתאהב בך? אולי הלב שלה נמצא במקום אחר

לך תדע, אולי אפילו אצל השכן שלה או שלי

[/QUOTE] מילא זה היה רק אני.. אבל היה פה לפחות 8 אנשים שהתלוננו על אותם הדברים.. אז מילא אני חמור אחד.. אבל 8 ? בסדר שיהיה.. את הלקח למדתי וחשוב לי להזהיר אחרים שלא ייפלו

128
תקראו את הפרטים הטכניים בשרשור הפותח, הסתכלו על הסרטונים הקשיבו לקול של שרון, הכל שם לא באמת צריך לקרוא דיווחים כדי להבין מה מחכה לכם, זה המקסימום אותו תקבלו אין יותר מזה.

[QUOTE=אלכסנדר]היה לשרון פוסט ארוך ארוך עם המון דפים ,שהיו בו לא מעט דיווחים על נפילות ותלונות .טך הוא נמחק מכאן על ידי יד נעלמה ...
אם היה קיים היו נמנעים הרבה נפילות איתה .
אבל מה לעשות פראיירים לא מתים רק מתחלפים .
[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”