כ מלאני בת ים כוסית! - דף 2 - סקס אדיר

מלאני בת ים כוסית!

11
[QUOTE=almoni2009] אם כך, אני מבין שהתמונה שלה במדור "תמונות אמיתיות" כאן תואמת למציאות: http://is.gd/jzTMB6[/QUOTE]

Wow, איך יכול להיות GFE עם בחורה שנאמר עליה שהיא כזו קרה ומכנית? כתבתי על מאשה מבת ים - שיש איתה GFE אבל לא מתנשקת - שזה כמו מנה פלאפל בלי הכדורים. אז במקרה של מלאני ודומותיה, זה כמו מנה פלאפל גדושה בכדורים - אבל כדורים זבל. אלה שמוציאים מהשמן השחור ששוכב יומיים. מבחינתי, זה שהבחורה מוכנה לבצע את האקט - להצמיד את השפתיים ואולי את הלשון - לא אומר שזה GFE.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מלאני בת ים כוסית!

13
ממש לא. בדיוק כמו עם הזקנות מאבן גבירול או ליאן מגבעתיים - שם הן חושבות שאם זו דירה פרטית אז 500 זה מחיר "נורמלי" - כך גם עם בנות תאגיד בת ים/ת"א (מלאני/נטלי/קארין/מילנה). העובדה שמדובר בכוסיות בשנות ה-20 לא מספיקה, באותה מידה אפשר לזיין בובת מין. הן צריכות לאהוב את העבודה
על אחת כמה וכמה אם יש אלטרנטיבות טובות ומהנות יותר באותו מחיר - ואף בפחות

מלאני בת ים כוסית!

18
[QUOTE=שקע ותקע]הסקס איתה לא משהו היא ממש קרה, ומדגישה שבאה לעשות
כסף ולחזור ללימודים, הסקס איתה זה כמו לזיין גופה,
המציצה שלה חלשה ואני די התבאסתי מהמפגש איתה
וכמובן שלא אחזור.
[/QUOTE]

מלאני בת ים כוסית!

19
שמתי לעצמי תזכורת להקשיב לחברי הפורום. למרות האזהרות, קראתי את ההודעה של אכילס והתפתתי. כולם פה הסכימו שהיא כוסית וחשבתי שאולי כמו הרבה בנות יש פה עניין של כימיה ואני אצליח לקבל יחס קצת יותר טוב ממה שכולם כתבו. כמה טעיתי. זאת אחת הבחורות הכוסיות שראיתי וללא ספק אחת האנטיפתיות שבהן. פשוט בזבוז של כסף. שום יופי לא שווה בשביל יחס כל כך מגעיל. פשוט עושה טובה שעושה משהו. אין מה לחשוב אפילו על נשיקות, החדרת אצבעות, עיסוי הדגדגן, נגיעה בפיטמות או משהו שהוא מעבר ללזיין אותה מהר, לקבל מציצה חלשה (חשופה לפחות) ולעוף משם. שומר נפשו ירחק.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”