אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!)
32לכל זונה יש שם !!! מוצאי שבת
אולגה נטלי נדיה פולינה ולריה קארין ויקי סבינה סופי ובלונדה ללא שם סאשה
לאחר שנלקחו מאיתנו בטרם עת...
אין לי אלה לומר "יהי זכרם ברוך"
העיקר שאת אלינה השאירו לנו (כנראה בגלל הראש הגדול שלה לא נכנסה לניידת
)

למרות שלא ענו לטלפון מיום רביעי
במוצאי שבת ענו לי ופגשתי אותה שוב
איו לי אלא לומר שטוב לי איתה ולפי המצב בשטח כנראה עוד אחזור אליה ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
33רוני למרות הדיווח שלך,אתה יכול להוסיף מה מושך אותך חזרה אליה מבחינת השירות והביצוע?
.You so need a Daddy, little girl

35[QUOTE=bigdady]רוני למרות הדיווח שלך,אתה יכול להוסיף מה מושך אותך חזרה אליה מבחינת השירות והביצוע?[/QUOTE]
הי bigdady
אתה מכיר את התחושה לאכול במסעדה טובה ולהנות. ולא לשכוח לחזור לאותה המסעדה שוב ...
זה בדיוק מה שקרה לי עם הילדה הזנותית הזאת
היא לא ילדה טובה היא ילדה רעה
היא מהזונות הכוסיות האלה שבדיסקוטקים של פעם היו רוקדות בחושיניות עם הגוף הסקסי שלהן לבדן ליד הרמקולים
וכל הבנים היו מסתכלים והיה יוצא להם ריר על החולצה ... ובליטה במכנסיים ...
יש לה גוף זנותי והיא נולדה לזנות (לא נראה לי שהיא תהיה יום אחד אחות בבית החולים בלינסון)
היא לא הכי יפה בעולם אבל בכלל לא מכוערת !!!!
והגוף איזה גוף רזה סקסית ללא גרם שומן
מציצה טובה (קצת שיניים)
מוצצת את הביצים טוב ומכניסה אותם לפה (בזמן האחרון הזונות פתאום הורידו את זה מהתפריט)
מתנשקת מצויין
ניתן לגמור לה לתוך הלוע היפה שלה
והזיון אחי הזיון היא יודעת להזדיין ואוהבת להזדיין
בזמן האחרון נהיה נדיר העניין הזה
מקווה שהבהרתי את עצמי
בהצלחה...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
36יואב אתה כנראה עיוור או יחצן של משרד מתחרה.
אלינה פשוט יפייפיה, ויש לה גוף אליפות, פה גדול שיכול להכניס את
כול הזין , ותחת פשוט להירדם בתוכו, אם תמצא לי מנקה בסגנון שלה
שלה מחר אני עובר לנקות משרדים
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
37דיווחים סותרים מדי; רוני האינספקטור טוען למציאה שמעלה את סף החרמנות ("מהזונות הכוסיות האלה שבדיסקוטקים של פעם"... כהרגלך - לא בקודש אלא בטומאה - דימוי אדיר), בעוד שיואב הראשון מצנן את ההתלהבות ההורמונית עד כדי כיבוי טוטאלי. לרוב, כשאני קורא דיווח מאזן שכזה - קשירת כתרים ואגינליים וקטילה כנגדם - אני נוטה להימנע, ודאי כשמדובר בתעריף אסטרונומי שכזה. כשאני משלם לבחורה 500 זוזים, אני בא בציפייה שהיא תהיה דוגמנית מהז'ורנלים, עם יחס אוהב וארוטי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
39[QUOTE=yoav1]הייתי אצל הגברת המדוברת: לא כצעקתה(ו) של רוני. בגדול פנים סלאביות עם השפעה מונגולית, בקטן: מכוערת.
במלוא הכנות, כל עובדת זרה מהאזור המנקה במשרד שלכם יכולה להיות היא. העובדה שעיסוקה המכניס מאפשר לה להראות מושכת יותר(הלבשה תחתונה והסרת שיער) לא משנה את הנתונים הבסיסיים החלשים, גם הגוף לא משהו. וויתרתי, אני לא פראייר.
תהיה בריא רוני גולן, אתה רואה הכל במשקפיים וורודים מאוד, או ש...
[/QUOTE]
עד מתי ה' עד מתי רשעים יעלוזו"
ערב טוב yoav1
לגבי החלק הראשון לגיטימי ומקובל שיהיו חילוקי דעות בין חברים בפורום
לגבי יופיה של בחורה זאת או אחרת
הרי זאת כל מטרת הפורום לחלוק מידע ולקבל החלטות ללכת או לא ללכת ...
"ויפתח האתון את פיו"
לגבי החלק השני
אני אוהב אדם... ומכבד כל אדם באשר הוא (גם עובדי ניקיון וגם זונות)
אתה אמנם יותר ותיק ממני בפורום (אל תסתכל על הדרגות זה לא אמיתי)
הניסיון שלך להכפיש את שמי לא יעבור בשתיקה
אך לאחר הסתכלות בהיסטוריה של הדיווחים שלך גיליתי
שאתה רק מכפיש מתלונן ומאשים
אתה מזכיר לי את בלונדה ללא שם רק תלונות וטענות

והרי רק לא מזמן האשמת את איצטגנין בהאשמה דומה
![]() ![]() ![]() ![]() |
איצטגנין יקר אני מוצא שאני מתקשה מאוד להאמין לך. אני עוקב לא מעט זמן אחרי ההודעות שלך כאן והן נגועות עד מעל לראש באינטרסים הרחוקים מאוד מהאינטרס העיקרי של הרבה מהחברים כאן: דהיינו, האינטרס לקבל דיווחי אמת. אני אומר לך מה אני חושב שקרה כאן: הגברת סירבה לתת לך שירות טוב ובתעריף נוח וזאת למרות שהסברת לה לכאורה שאתה יכול להפנות אליה הרבה לקוחות כי אתה בכיר בפורום כאן. זה כנראה מה שהסברת לפקידה. בשביל להסביר איך לקבל מציצה טובה לא צריך מתורגמנית....אבל בשביל להסביר מי אתה ולמה אתה כל כך חשוב צריך גם צריך....אז זה לא עבד הפעם, לא נורא, אני בטוח שתמשיך במעשיך בין כך ובין כך. ההיפך משאפו. |
אז yoav לאדם יש שתי עיניים אחת כדי לראות מעלותיו של חברו
והשנייה כדי לראות מגרעותיו שלו !!!
אז בפעם הבאה לפני שאתה מכפיש או מאשים מישהו
תסתכל רגע במראה
המשך ערב נעים ....
40[QUOTE=שקע ותקע]יואב אתה כנראה עיוור או יחצן של משרד מתחרה.
אלינה פשוט יפייפיה, ויש לה גוף אליפות, פה גדול שיכול להכניס את
כול הזין , ותחת פשוט להירדם בתוכו, אם תמצא לי מנקה בסגנון שלה
שלה מחר אני עובר לנקות משרדים
[/QUOTE]
הי שקע
אני גם מגיע איתך לעבוד בניקיון
קניתי לנו כפפות גומי בצבע אדום
תאסוף אותי מחר מהכיכר ב 06:30