כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 26 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

251
מרוב התנצלויות לא רואים את השירות..... : (

נראה כי הצורך להגיב על כל ביקורת לגיטימית משקף גם הוא את עייפות החומר...

הייחוד של הפורום הינו בשיתוף המידע, הידע והדעות והכח הצרכני של הפורום הוא להצביע ברגליים במקרה כגון דא...

ומי שבכל זאת נהנה ואוהב את שודדת הים, את כיפה אדומה, את שודדי הבנק ואת נציבת מס ההכנסה - שיבושם לו..... : )

252
[QUOTE=Jerassi]שרון אני חייב להגיד ,

זה למה אנשים אומרים שאת סקס מכני ודרך הגב הגיע הזמן להפסיק עם המפתה רוסי .
את לא רוסיה וזה גם אני וגם את יודעים .

[/QUOTE]

איך אתה יודע את זה ולמה שהיא תדבר בכוונה במבטא רוסי???
מבולבל

253

ללא מילים .....

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

254
איכשהו שרון תמיד מושכת אש ואלפי מילים שמוקדשות לה באופן אישי.
בכל זאת קצת כבוד לותיקת הפורום ואחרונת השורדות את דור הבנות שכולנו אהבנו לאהוב.

אולי זה קשור לכך שבניגוד לאחרות ,היא קוראת וגם עונה בלי לדפוק חשבון לאף אחד?!

אני אישית בקרתי אותה לפני הרבה מאוד שנים. אם לשפוט לפי הסרטונים - היא לא השתנת בהרבה.
נכון , לא התחברתי ,כי כנראה , גם אני ,כמו רוני גולן ,זקוק לקצת אהבה ולא רק סקס נטו.

אבל בסה"כ היה טוב . היתה מציצה באמת ראויה לשבח ונדירה במחזותינו (עובדתית זכורה לי עד היום) ובאמת לא כל בחורה
מחוייבת ל GFE .

255
חברים יקרים.
אתם שוכחים דבר חשוב.
גברים חייבים להיות ג'נטלמנים.
מה זה ההתלהמות הזו?
איפה הכבוד שלכם?
שרון מוכנה לתת את מה שהיא שהיא כותבת.
למה להכפיש?
יש ביקורת של רוני גולן? לגיטימי.אבל מפה לצאת למסע נגדה?
אני את התרשמותי כתבתי כבר פה בעבר.
היא לא בת 20 אני יודע .
לא מתנשקת יודע.
לא שקרנית גם את זה אני יודע

נשים הן לא חפץ

257

ראשית, אני אתחיל בזה שאין לי כוונה לפגוע באף אחד ואם מישהו נעלב מדבריי, על אחריותו בלבד.
אני באמת רוצה להבין ו"ללמוד" מכאן וגם להעביר מסר קטן משלי.
תמיד הייתה לי משיכה לא מוסברת לעולם הזה של מין בתשלום, לא משנה עם כמה נשים הייתי.
תמיד רציתי להגיע למישהי ופשוט לשלם לה על זה, היום אני מבין ויודע את הסיבות לזה (חוץ מזה שאני עוף קצת מוזר צחוק) ואני לא אחשוף אותן כאן.
התחלתי בחיפושים והגעתי לפורום הזה, חייב להודות שנוספה ללב שלי פיסת אושר קטנה.
למרות שבחיים האישיים שלי אני "זיין", פה/בעולם הזה אני כמו שמישהו קרא לי "טירון". אני מסכים ב100%.
לכן אני מנסה להבין את החברים פה...
הגעתי לנושא של שרון והופתעתי לטובה, נושא מאוד מפורט (מבחינת מה כלול בתפריט), עם תמונות, סרטונים וכ'ו. אני רק אציין שלא ראיתי עוד נושא כזה בפורום.
הספקתי גם לראות שהתלוננו על זה שהיא "מכנית", פה רציתי לשאול כמה שאלות.
למה אתם בדיוק מצפים כשאתם מגיעים לזונה? היא ממש לא אמורה להתנשק איתכם או להראות אהבה אליכם, אני חושב שהקטע בללכת לזונה
זה שלא צריך לערב רגשות וזה בונוס גדול, נטו מקצועיות וביזנס. סליחה, לא בונוס... ככה זה אמור להיות! אני לא מבין, זה משהו שחסר לחלקכם בחיים האישיים?
הגעתם לכאן כדי לחפש אהבה? זה בהחלט המקום הכי לא נכון.
נכון שיש כאלה שכן עושות את זה, זה לא אומר שזה "מקובל". ולדעתי ממש אין צורך להכפיש את שרון בגלל העניין הזה, זה מה שאני חושב.
ועוד נקודה קטנה, אמרו כאן שהיא לא שווה את המחירים והיא גם לא נראית מי יודע מה. על נושא המחירים הבעתי את דעתי כבר, אז רק אגיד
שנכון. נכון, היא לא יפהפייה או "וואו", אבל אי אפשר להכחיש את זה שהיא כוסית. בין אם זה התחת היפה או הרגליים הארוכות שלה.
בכל מקרה זה כל אחד וטעמו האישי.
האמת שגם אני שאלתי לגילה וכשהיא ענתה "20 ומשהו, לא אומרת גיל מדויק" עלה לי חיוך קטן על הפנים, חיוך של "כן, בטח..." אני לא יכול באמת לדעת מה הגיל האמיתי שלה,
גם אם היא יותר מבוגרת ואני מתאר לעצמי שכן, לי אישית זה לא באמת משנה.
היא בחורה נחמדה, נותנת שירות טוב ואני מקווה שהיא תמשיך לעבוד עוד הרבה זמן.

שוב אציין שאני לא מנסה להעליב אף אחד כאן, אני פשוט חושב שיש דרך קצת יותר מנומסת להעביר ביקורת.

258
שרון מפרסמת בדיוק מה שהיא נותנת.
מי שרוצה שיבוא, מי שלא, יש עוד דגים בים.
אין טעם לחפור סתם.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

259
הייתי אצל שרון לאחרונה נשראה אותה שרון הגברת עם התחת הכי הרזה אך יפה יפה ראיתי! אבל לא זזה במיטה די בעיה! שאתה צריך לעשות את כל הדברים שאתה לא רגיל! אני רגילך שאני בא לבחורה והיא עושה את הדברים הנכונים!

לא נורא שרון! מבטיח אם יבוא לי לבוא אליך! נשבע לך אהיה חרמן אש בשניה תוציא את הזרעונים שלי!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

260
[QUOTE=נייס_גאי]

ראשית, אני אתחיל בזה שאין לי כוונה לפגוע באף אחד ואם מישהו נעלב מדבריי, על אחריותו בלבד.
אני באמת רוצה להבין ו"ללמוד" מכאן וגם להעביר מסר קטן משלי.
תמיד הייתה לי משיכה לא מוסברת לעולם הזה של מין בתשלום, לא משנה עם כמה נשים הייתי.
תמיד רציתי להגיע למישהי ופשוט לשלם לה על זה, היום אני מבין ויודע את הסיבות לזה (חוץ מזה שאני עוף קצת מוזר צחוק) ואני לא אחשוף אותן כאן.
התחלתי בחיפושים והגעתי לפורום הזה, חייב להודות שנוספה ללב שלי פיסת אושר קטנה.
למרות שבחיים האישיים שלי אני "זיין", פה/בעולם הזה אני כמו שמישהו קרא לי "טירון". אני מסכים ב100%.
לכן אני מנסה להבין את החברים פה...
הגעתי לנושא של שרון והופתעתי לטובה, נושא מאוד מפורט (מבחינת מה כלול בתפריט), עם תמונות, סרטונים וכ'ו. אני רק אציין שלא ראיתי עוד נושא כזה בפורום.
הספקתי גם לראות שהתלוננו על זה שהיא "מכנית", פה רציתי לשאול כמה שאלות.
למה אתם בדיוק מצפים כשאתם מגיעים לזונה? היא ממש לא אמורה להתנשק איתכם או להראות אהבה אליכם, אני חושב שהקטע בללכת לזונה
זה שלא צריך לערב רגשות וזה בונוס גדול, נטו מקצועיות וביזנס. סליחה, לא בונוס... ככה זה אמור להיות! אני לא מבין, זה משהו שחסר לחלקכם בחיים האישיים?
הגעתם לכאן כדי לחפש אהבה? זה בהחלט המקום הכי לא נכון.
נכון שיש כאלה שכן עושות את זה, זה לא אומר שזה "מקובל". ולדעתי ממש אין צורך להכפיש את שרון בגלל העניין הזה, זה מה שאני חושב.
ועוד נקודה קטנה, אמרו כאן שהיא לא שווה את המחירים והיא גם לא נראית מי יודע מה. על נושא המחירים הבעתי את דעתי כבר, אז רק אגיד
שנכון. נכון, היא לא יפהפייה או "וואו", אבל אי אפשר להכחיש את זה שהיא כוסית. בין אם זה התחת היפה או הרגליים הארוכות שלה.
בכל מקרה זה כל אחד וטעמו האישי.
האמת שגם אני שאלתי לגילה וכשהיא ענתה "20 ומשהו, לא אומרת גיל מדויק" עלה לי חיוך קטן על הפנים, חיוך של "כן, בטח..." אני לא יכול באמת לדעת מה הגיל האמיתי שלה,
גם אם היא יותר מבוגרת ואני מתאר לעצמי שכן, לי אישית זה לא באמת משנה.
היא בחורה נחמדה, נותנת שירות טוב ואני מקווה שהיא תמשיך לעבוד עוד הרבה זמן.

שוב אציין שאני לא מנסה להעליב אף אחד כאן, אני פשוט חושב שיש דרך קצת יותר מנומסת להעביר ביקורת.

[/QUOTE]

אז מה אתה רוצה לומר לנו בעצם? אתה יודע את המחירים, וגם המפרט באופן מאוד מדוייק. אם מתאים לך, לך על זה. יש אחרים החושבים אחרת , ואף מעלים זאת בכתב. זכותם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”