איריס פתח תקוה
32תודות לחברנו אשי ביקרתי את הגברת.
מספר ימים אחרי ואני עדיין בהלם מהמפגש. בשביל לא להשאיר אותכם במתח
ההלם הוא שללי ולא חיובי.
אבל נתחיל את סיפרנו מהתחלה.
כפי שציינתי קיבלתי את הטלפון של איריס מאשי (שוב תודה) לפני מספר שבועות.
השבוע חשקה נפשי בפגישה עם איריס נסיון ליצור איתה קשר צלח רק לאחר שחזרה אלי,
למזלי זה במהלך היום ולטלפון המיבצעי, אבל קחו את זה בחשבון.
ביקשה 400 ש"ח כולל המלונית, לאחר דין ודברים קצר הסכימה ל350 ש"ח .
קבעה איתי במלונית ברח' זבוטינסקי בפתח תקווה, מקום די מאופש ומסריח עם בעיית חניה לא פשוטה.
הגעתי לפניה שילמתי 100 ש"ח עבור החדר, אמרה שהיא בדרך וביקשה שאני אתקלח ואחכה לה כמה דקות.
הכמה דקות נהפכו לכמעט חצי שעה. כשהגיע קיבלתי את השוק הראשון, מדובר באישה בעשור ה60 לחייה במראה של
עוזרת בית ממוצעת, אין לה לא גוף ולא דמות גוף נשי. לא יפה לא סקסית, בקיצור לא משהו שהייתי חושק בו לזיון. מיד כיבתה את האור (מזל) התפשטה וביקשה שאני ירד לה. מה אני יגיד לכם חברים צלילות כאלו אין בשייטת 13, היא דחפה לי את הראש ככה שאין לי יכולת להתנגד, הכרס שלה דופקה לי על הראש, לא היה לי אוויר לנשימה, היא הוציא ויברטור קטן ודחפה אותו לתחת שלה. ככה במשך דקות מאוד מאוד ארוכות. מבקשת ונותנת שידחפו לה אצבעות לכל מקום אפשרי, וכשאני כותב אצבעות הכוונה היא לא אחת אחרי השניה את כולם ביחד, אני הצלחתי 4, לדעתי אפשר את כל היד. מה אני יגיד לכם. מדובר במשהו הזוי לחלוטין הבחורה לא נותנת לזוז אפילו לא להפסקה קטנה, גם לא לעבודת אצבעות, רק לשון מעניין אותה. תוך כדי היא גם מעשנת. אני הצלחתי לספור 3 סיגריות. חברים כמעט טבעתי שם. לא היה לא אוויר המיטה נהפכה לשלולית, כל הפרצוף הצוואר והכתפיים כאבו לי. כל זה היה אין סופי, איבדתי תחושה של זמן, עד לגמירה שלה.
נער הייתי וגם זקנתי ויצא לי לאכול הרבה מנושים, אף פעם לא היה לי דבר כזה. אף פעם לא לקח לבחורה כל כך הרבה זמן לגמור מירידה שלי.
לאחר מכן היא עברה למציצה חשופה די סתמית זיון סתמי כולל במרעום האחורי, אין שום חיכוך עד לגמירה על הגב שלה.
הכל בתחושת תיקתוק של קיבלתי מה שרציתי ועכשיו תתחפף לי מפה.
במילה אחת זיון סתמי לחלוטין.
חצי יום אחרי זה עוד הסריח לי הפרצוף ממנה, שלשה ימים אחרי זה לא נישקתי את הילדים שלי.
לסיכום.
מראה - 1
דיסקרטיות -2
סקסיות -0
מקום - 1
מחיר -2 (היא צריכה לשלם לנו)
ציון משוכלל - 1.5.
למרות הבטחתה שבפעם הבאה המפגש יהיה בביתה, אין שום מצב שאני חוזר.
אני מתחיל להתייאש מהמצב. המסקנה שלי היא לצרוך ששרותים רק בקצוות, כלומר,
מסג' מיקצועי עם אופציה להרפיה מצד אחד וסשנים של שליטה מהקצה השני. כל השאר עדיף לוותר
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
איריס פתח תקוה
33גם אני ביקרתי אצלה , הודות לאדיבותו של חבר פורום מכובד בשרשור זה ,ששלח לי את המספר ,
ראשית אני מקווה שלכל הצוללנים ואנשי השייטת שלום 

אכן לא קל היה

התקשרתי אליה ותוך 40 דקות כבר הייתי בביתה
הבחורה אמנם לא צעירה, אך נראית לטעמי במצב לא רע, יחסית לבנות גילה
היא נשכבה על הגב ודחפה ויברטור , וביקשה שארד לה , לאחר זמן לא מועט בו היא גונחת ודוחפת את ראשי
בעודה מלמלמת " תמשיך כפרה , כן , עוד מתוקי " 

משם עברנו לתנוחת 69 , וקיבלתי מציצה מצויינת ,ומשם לדוגי רגיל ודוגי אנאלי ,ואז גמירה על החזה ופנים
היה נחמד מאוד , הייתי אצלה באיזור השעה וזה כלל מקלחת לפני ואחרי ,
וכל זה תמורת 250 דמים , סביר בהחלט,
חשוב לי לציין איריס בחורה שירותית , ולבבית
מומלץ לחובבי מבוגרות מלאות .
איריס פתח תקוה
34טוב אז ככה ...
תודה למי שהעביר לי את הטלפון ולהלן הממצאים.
טלפון תיאום אחרי הסרת חשדנות מרובה מצד איריס.
קביעת שעה עצירה ביילו להיפטר מהעז של הסיגריות שהיא ביקשה ונסיעה למקום הקבלה עיר החול הלא היא פתח תקווה ....
איריס קיבלה אותי בדירה המדוברת בשלום וליטוף קל על הזין.
מקלחת , חליפת צלילה , מסיכה , ווסת והולכים לצלול.
זו לא צלילת היכרות ולא צלילת תיירים רבותיי אלא לבעלי סיבולת לב ריאה קשים ואפציה להישאר מתחת הרבה זמן.
היו גמירות והרבה אנוכי צוללן מדופלם סך הכל היה סבבה.
אין חור שנשאר פנוי בגופה .
אבל.... אין חיכוך היא מורחבת יותר מהתנחלות בשומרון.
אם אתם אוהבים את האוראלי מומלץ בשביל כל דבר אחר חפשו משהו יותר צעיר ויותר סגור.
40 דקות של משחקים אוראלים עברו להן הגמירה הגיעה על גופה .
אז מה היה :
דיסקרטיות : 7
אוראלי: 9
אסתטיות :8
מחיר: 250 פלוס סיגריות ודפוק כפי יכולתך ובכל מקום שחפץ זיינך.
תהנו
אם
What have died will never die again
איריס פתח תקוה
36אחרי הרבה זמן (קרוב לשנה) שלא הייתי אצלה התקשרתי השבוע. להפתעתי ישר זייהתה וזכרה אותי תוך התייחסות לשלומי ולזמן הרב שלא שמעה ממני. קבענו למחרת בבוקר במקום הרגיל שלה, דירה דיסקרטית בה רק היא עובדת.
קבלה אותי בחיבוק ולבושה בתחתונים וחזיה. אחרי small talk אמרתי לה שאני רוצה "פינוק טוב", ישר התגוננה שלא היא מתנשקת. אמרתי לה שאני מאד אוהב שרוחצים אותי, זה נכון ובנוסף אני מרגיש יותר נוח כאשר אני רואה את נותנת השרות מתרחצת ואז אני לא מניח שהיא באמת התרחצה קודם. היא אמרה שלא רוצה אבל אחרי קצת שיכנוע הסכימה ונכנסנו למלקחת, אבל לא הורידה תחתונים למרות שהערתי לה על כך.
סיבנה אותי ואני אותה והתחילה ללטף לי את זין, במקביל גם אני התחלתי לגעת ולפנק אותה וכמובן התחתונים שלה מהר מאד ירדו. איריס התחילה להנות ולהתחרמן מהסיטואציה במלקחת, עבודת יד טובה ופתאום התיישבה על הריצה והתחילה למצוץ בעוצמה כמו תינוק יונק בהנאה רבה. התחננה שאגמור לה על הפנים
, התאפקתי ואמרתי שנעבור למיטה, היא הסכימה אבל ביקשה שאחרי זה שוב נחזור למקלחת. זה מאד הפתיע אותי כי בהתחלה הייתי צריך לשכנע אותה להכנס איתי למקלחת ובסוף היא לוחצת עלי לחזור למקלחת.

התנגבנו בחדר (מגבת נקייה, לא משומשת) וביקשתי לרדת לה, וזה הכי כייף לה. הייה נחמד, מידי פעם כיוונה אותי, דחפתי אצבעות להנאתה והנאתי. כל הסיצואציה מאד חירמנה אותי וביקשתי קונדום שהולבש במהירות ואז היא שואלת איפה אני רוצה. הייתי בקטע של לרצות אותה ושאלתי אותה איפה את רוצה, להפתעתי ביקשה בתחת, ישר הסתובבה, עברה על ארבע ופתחה את חור. אחרי כמה דקות של פימפום הציעה לרדת על הבטן ושאשכב עליה וכך אוכל להרגיש את התחת ואת הגוף שלה, כל זה תוך פימפום רציף. אחרי כמה דקות גמרתי, מיוזע והרגשתי סחוט. נשארתי שוכב עליה כמה דקות להרגע, לאט לאט הוצאתי אותו ושכבתי לנוח. היא הלכה למקלחת ומתחילה לקרוא לי להצטרף. שוב רחצה אותי, נעמדה עם הגב אלי ליד הכיור ושיחקה לי עם הזין עם הרבה סבון וברגש וכמובן נעמד בחזרה. נגעתי לה בכוס והייתה רטובה לגמרי, האישה הזאת פשוט התחרמנה ברמות. ביקשה שאלחץ לה על החזה והפטמות היו זקורות וקשות. לצערי הייתי קצת לחוץ בזמן בגלל העבודה ולא הצלחתי לגמור עוד פעם.
חברה', ידעתי שהיא לא בדיוק "סובלת" ממה שהיא עושה ואולי אפילו קצת מנצלת את הלקוחות שירדו לה אבל הפעם היא באמת הפתיעה אותי.
היא לא מתאימה לכל אחת, לא מכוערת אבל גם לא יפיפיה, חזה בינוני נפול, בשנות ה-40 של חייה אבל יודעת לתת שרות טוב. קחו בחשבון שלפעמים היא מתקשרת בחזרה ומייד מנתקת.
אל תתחילו לכתוב פוסטים עם בקשת מספר טלפון, נשאיר את הפוסטים לדיווחים ולמתן מידע.
מי שרוצה את הטלפון שיפנה בפרטי ויקבל גם טיפ שלא לפרסום - עדיפות למדווחים פעילים.
איריס פתח תקוה
37הייתי אצלה לפני שבועיים, הייתה עם פרצוף תחת. טוענת שהעלתה את המחיר ל-250. ״הכל עולה גם אני צריכה לעלות מה לעשות״.
אמרתי לה שלא נותן לה שקל יותר והתחילה לעשות פוזות. האם מישהו מוכן להגיד חה שהיא חייבתתתת להוריד את השיערות שיש לה על התחת???
אמרתי לה שלא נותן לה שקל יותר והתחילה לעשות פוזות. האם מישהו מוכן להגיד חה שהיא חייבתתתת להוריד את השיערות שיש לה על התחת???
איריס פתח תקוה
38meninblack היקר מכל
כמי שנהנה פעם אחת ממכמני איריס המאד מיוחדת עלי לאמר לך כי איריס לא רק ששווה 250, אלא בעיניי ובעיני ידידים שהיו אצלה ולמרות גילה היא מעניקה פי 10 מהסבטלנות והאירנות והקרינות של ה 500
איריס בגלל תמימותה גבתה בשנים האחרונות 200 שקל עבור שירות שכולל הכל!!! כולל אנאלי ווגינלי מציצה עם גמירה בפה והליכה עם כל הגחמות של כולנו והכל ללא תוספת תשלום.
כמו שאתה לא מתווכח עם תחנת הדלק שעולה שם המחיר ולא בסופר כשעולה מחיר הקפה - אינך אמור לקטר כאשר אחרי שנים רבות בחורה וותיקה ומשתפת פעולה מעלה את המחיר ב50 שקלים עלובים ונותנת שירות פצצה.
אני בטוח שאתה ואחרים כבר שילמתם 500 ואף יותר ולא קיבלת תמורה הולמת אז במקרה איריס אני חושב שהיא צודקת כי גם במכונים עלה המחיר וגם בבת ים מה גם שאיריס עובדת בדירה שהיא שוכרת ומשלמת שם שכר דירה שאינה מגלגלת אותו על לקוחותיה.
קצת כבוד והבנה לא יזיקו לכולנו
איריס פתח תקוה
39[QUOTE=המנוסה] meninblack היקר מכל
תגיד יש מצב שאתה כותב דף המסרים של ביבי? כי משום מה זה בדיוק הקשקוש שיצא חה מהפה ואם עניין אותי מי האידיוט ששיכנע אותה להעלות את המחיר כנראה שמצאתי אותו. אז ככה, איריס לא שווה אגורה יותר מ-200!! אגורה!! גם לבוא ושהיא דורשת שתרד לה כי אחרת אתה לא תקבל פינוק כמו שצריך וגם לשלם על זה סכום מופקע?? אין מצב! ולידיעתך, הסיבה שהיא מבקש שיתקעו אותה בטוסיק זה בגלל שהכוס שלה כל כך רחב שאין מצב שמישהו ייגמור מזה.
כמי שנהנה פעם אחת ממכמני איריס המאד מיוחדת עלי לאמר לך כי איריס לא רק ששווה 250, אלא בעיניי ובעיני ידידים שהיו אצלה ולמרות גילה היא מעניקה פי 10 מהסבטלנות והאירנות והקרינות של ה 500
איריס בגלל תמימותה גבתה בשנים האחרונות 200 שקל עבור שירות שכולל הכל!!! כולל אנאלי ווגינלי מציצה עם גמירה בפה והליכה עם כל הגחמות של כולנו והכל ללא תוספת תשלום.
כמו שאתה לא מתווכח עם תחנת הדלק שעולה שם המחיר ולא בסופר כשעולה מחיר הקפה - אינך אמור לקטר כאשר אחרי שנים רבות בחורה וותיקה ומשתפת פעולה מעלה את המחיר ב50 שקלים עלובים ונותנת שירות פצצה.
אני בטוח שאתה ואחרים כבר שילמתם 500 ואף יותר ולא קיבלת תמורה הולמת אז במקרה איריס אני חושב שהיא צודקת כי גם במכונים עלה המחיר וגם בבת ים מה גם שאיריס עובדת בדירה שהיא שוכרת ומשלמת שם שכר דירה שאינה מגלגלת אותו על לקוחותיה.
קצת כבוד והבנה לא יזיקו לכולנו
[/QUOTE]
תגיד יש מצב שאתה כותב דף המסרים של ביבי? כי משום מה זה בדיוק הקשקוש שיצא חה מהפה ואם עניין אותי מי האידיוט ששיכנע אותה להעלות את המחיר כנראה שמצאתי אותו. אז ככה, איריס לא שווה אגורה יותר מ-200!! אגורה!! גם לבוא ושהיא דורשת שתרד לה כי אחרת אתה לא תקבל פינוק כמו שצריך וגם לשלם על זה סכום מופקע?? אין מצב! ולידיעתך, הסיבה שהיא מבקש שיתקעו אותה בטוסיק זה בגלל שהכוס שלה כל כך רחב שאין מצב שמישהו ייגמור מזה.
איריס פתח תקוה
40חבר'ה לא לכלך עליה ועל הכותבים, לא כל אחת מתאימה לכל אחד וכל אחד לפי טעמו. בלי ספק איריס נותנת ומאפשרת דברים שלא קיימים אצל מרבית נותנות שרות. בעיניי היחודיות שלה היא שהיא נהנית ממין עם מרבית הלקוחות. בטח אם מישהו בא אליה בגישה לא מכבדת (כדי לא להגיד תוקפנית) יש מצב שהיא לא תזרום בטוב. תאמינו לי שמי שבא בגישה חיובית יזכה לפינוק מעולה וליחס טוב, תקראו את הדיווח האחרון שלי עליה.
לגבי המחיר, הבנתי ממנה שהיא משלמת יותר עבור המיקום (שהוא בהחלט מסודר, נקי ודיסקרטי מאד) ולכן העלתה את המחיר. כל אחד יעשה את החשבון שלו