כ מיכאלה רקון 9 רמת גן - דף 10 - סקס אדיר

מיכאלה רקון 9 רמת גן

91
שום קומבינה - אני בשלב שאני לא צריך להצדיק את המוניטין שלי. ניסיתי ונוכחתי לגלות שטעיתי בהערכה הראשונית. היא באמת כוסית על עם חזה מושלם בטח שבלי בגדים. אני יודע להודות בטעות והכי חשוב היה לי לרשום דיווח כדי לתקן את הרושם על הבחורה על פי החוויה שלי.

מיכאלה רקון 9 רמת גן

93
אוהב סקס....אני נכנסתי איתה...אתה נכנסת? לא יודע מה הבסיס של הכעס לך כלפיה אבל עובדתית עם שתי הרפיות וגוף פסיכי כזה היא לגמרי מצדיקה את המחיר. לא מעניין אותי gfe מעניין אותי פצצה שתשפשף לי פעמיים ולקבל זמן מלא וזה מה שקיבלתי.

קשה להפתיע אותי כבר בתחום הזה...והגוף שלה הפתיע אותי..על זה היא תקבל פירגון מטורף.
וכמובן נושא הזמנים שקפצתי כמו חמור בראש איתכם ולא איששתי את הנושא בעצמי הינה טעות ואני מספיק בוגר להודות בה ולתקן.

מיכאלה רקון 9 רמת גן

94
את זה כבר אמרתי מזמן .
אפשר ורצוי לנעול את הפוסט הזה ,זה רק הולך וניהיה גרוע יותר.
הסתובב לאנשים המח.
עף להם הפוני.

דעתם השתנתה בן רגע
אוליגופול היקר ..העיקר שעשית חוויה מתקנת
כמעט פרשת מהתחום בגלל מיכאלה

בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

מיכאלה רקון 9 רמת גן

96
כשיצא לי להיות עם מיכאלה שזה היה לפני חודש בערך כן התנשקנו צרפתית וכן נתנה לי ללקק את הציצי והייתה חוויה gfe..
אני גם חושב שמספיק כבר אם הפוסט ובכלל אם המריבות,אני מרגיש סוג של אשמה,אם לא היה את הדיווח שלי זה לא היה מתפתח לדברים האלה,אני מתחיל להצטער על זה שלקחתי ממיכאלה את המספר שלה!!!!

מיכאלה רקון 9 רמת גן

97
דה מן - אם אתה חכם אתה לא חייב לדווח על כך מהלך שלך מולה
ובלי קשר למה אתה לא ממשיך ללכת אליה (ואגב אתה לא חייב כלום לאף אחד וגם לא לי)

בכל מקרה מה נהייתם רגשניים --כולה עוד בחורה ועוד פינוק
זה סבבה שיש מבחר וכל אחד יכול להנות
תכלס המחיר שלה סהכ עוד מאה לעומת כל בחורה אחרת שם
תהנו ותחייכו החיים קצרים
ותגידו תודה שיש כוסיות כאלו ובכלל בעולמנו

מיכאלה רקון 9 רמת גן

99
להתקשר אני בטוח לא התקשר,לא הייתה לי כוונה לפרסם אף אחד אלה רק לחלוק את החוויה האישית שלי,ללכת אליה אני לא ילך כי אני לא אוהב את המקומות האלה זאת הייתה הפעם הראשונה שלי שהייתי בספא,אני תמיד מקבל עיסויים בדירות פרטיות,מרוב הסקרנות אליה אמרתי נלך פעם ראשונה לספא ואכן כשהגעתי הייתי גם לבד,וישר נכנסתי,אם היא הייתה מקבלת בדירה הייתי הולך מדי פעם אבל היא לא....

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”